Затиск для грошей: чоловічі і жіночі аксесуари

Зручний і компактний аксесуар з легкістю поміщається в кишені брюк, тому багато чоловіків і жінки воліють користуватися ним, а не громіздким гаманцем. Як придбати вдалу модель, яка буде відповідати вашим вимогам?

Як вибрати затиск для грошей

Презентабельно виглядають аксесуари, пошиті з натуральної шкіри, бажано телячої. Вони виконані у вигляді книжки. Вироби служать не один рік і через довгий час зберігають первозданний зовнішній вигляд. Є затискачі та з інших матеріалів – штучної шкіри, металу, пластику, текстилю, але їх термін служби в рази менше. При купівлі аксесуара пам'ятайте про таких правилах:

  • Визначте, скільки грошей ви будете носити з собою кожен день. Якщо близько 10 купюр, то підійде маленький зажим з місткістю до 15 банкнот. Для більшої кількості готівки потрібно аксесуар, розрахований на 25 купюр.
  • Подумайте, чи потрібні вам додаткові кишеньки для монет і кредиток. Виробники роблять затиск для грошей з відділенням для карт, але за розмірами така модель об'ємніше. Якщо плануєте носити з собою кредитки, не вибирайте аксесуар на магнітах – вони можуть зробити картку недійсною.
  • Зверніть увагу на зовнішній вигляд. Якщо це шкіряний або текстильний затиск, шви повинні бути рівними, без стирчать ниток і шматочків тканини/матеріалу. У металевих моделей гладка поверхня без сколів, зазубрин, спаїв.
  • Більш зручний аксесуар з округлими краями, без гострих кутів – так його комфортніше носити в кишені штанів.

Затискач для купюр

Аксесуар підходить для людей, які звикли пересуватися без нічого. Затискач з грошима і 1-2 банківськими картками не стає тяжким тягарем, а ось гаманець може виявитися дуже важким. Різноманітність моделей підкорить як чоловічу, так і жіночу аудиторію.

Чоловічий

Найпростіші моделі зі шкіри можна купити за 300 р., а вартість ексклюзивних доходить до 50 000 грн. В середньому люди готові віддати 1500-2000 р. за аксесуар непоганої якості. Популярні затискачі:

Назва

Затискач універсальний «Монетний двір» (арт. 098-07-03)

William Henry M2-05

Чоловічий затиск для грошей Premier, S. Lavia (арт. К0000016112)

Ціна

1 670 рублів

17 500 р.

850 р.

Характеристики

Притискний механізм, натуральна теляча шкіра, розмір – 105х85 мм, 2 внутрішні відділення для карток, додатковий карман для дрібничок.

Матеріал виготовлення затиску-прищіпки – сталь 420. Аксесуар оздоблений білим топазом в обрамленні золота 18 К. Накладка виконана з капа американського клена.

Натуральна шкіра з фактурою «рептилія», розмір – 85х12х5 мм, фурнітура срібло, всередині 6 відділень, в яких зберігають карти, 2 кишеньки для sim-карт, зовні кишеня для дріб'язку на кнопці. Підклад – поліестер. Кольори: чорний, коричневий.

Плюси

Гарне художнє тиснення, ручна робота, клапан з магнітною кнопкою для додаткової фіксації.

Ексклюзивна модель, найвища якість сталі, яка ідеально підходить для зберігання паперових грошей.

Велика кількість відділень, компактні розміри, продається за доступною вартості.

Мінуси

Не виявлено.

Дорого, затиск зроблений в єдиному екземплярі.

Витримує діапазон температур від -35 до +35 градусів.

Жіночий

Затиск для грошей з натуральної шкіри – це більше чоловічий аксесуар. Жіночі моделі є в продажу, але їх не так багато. Якщо представниця прекрасної статі хоче полегшити свою сумочку, їй варто придивитися до виробів унісекс або добре пошукати жіночний аксесуар.

Назва

Шкіряний затиск для грошей Мюнхен (Майстерня сумок Кожинка)

Montblanc MB118618

Ціна

1800 р.

14350 р.

Характеристики

М'яка товста шкіра, розмір – 120х85 мм, 4 внутрішніх відділення для банківських карт. Кольори: червоний, жовтий, бежевий, коричневий, чорний.

Матеріал виготовлення – сталь, колір – синій, сріблястий. Оздоблення – лак, гравірування, мінеральне скло. Розмір 50х20 мм

Плюси

Висока якість, округлені краю, продається у фірмовій коробці.

Стильна прищіпка прикрашена візерунком у вигляді мордочки лисиці, виконана в стилі пишучих інструментів Le Petit Prince.

Мінуси

Немає кишеньки для дрібниць.

Висока вартість, модель сподобається не кожній жінці.

Шкіряний

Вироби з натуральної шкіри завжди будуть в моді. Вони можуть виглядати елегантно і дорого, яскраво і барвисто, вишукано або грайливо. Серед покупців особливо популярні такі моделі затискачів:

Назва

Smile G_161.3

Затискач Деп Long River

Ціна

410 р.

2390 р.

Характеристики

Чорна натуральна шкіра з тисненням «крокодил», фурнітура – нікель, розмір – 110х80 мм

Натуральна шкіра рудого кольору, паперові гроші утримуються з допомогою відкидний кліпси. Є кишеня для монет, два відділення для карток. Розмір – 110х80х10 мм.

Плюси

Дешево, непоганий варіант для повсякденного використання.

Аксесуар розрахований на гроші будь-якого формату, щільний матеріал виготовлення прошитий міцної капронової ниткою. Виріб стійкий до несприятливих погодних умов.

Мінуси

Невисока якість виробу, немає кишень і відділів, напилення фурнітури швидко стирається.

Не виявлено.

Металевий

Такий затискач являє собою прищіпку або кліпсу. Форма сама різна – у вигляді символів і знаків. Моделі виробляють з паладію, алюмінію, родію, високоеластичної сталі. Найдорожчі види виготовлені з срібла, золота і платини. Прикрасами стають гравіювання, напівдорогоцінне та коштовне каміння.

Назва

Estet Moscow 01ZH060005

S. T. Dupont ST3005

Ціна

35440 р.

23 760 р.

Характеристики

Прищіпка для грошей зроблена з золота 585 проби, вага 9,44 р. Виріб прямокутної форми прикрашене символом євро.

Матеріал виготовлення – латунь сріблястого кольору, оздоблення – палладиевое покриття.

Плюси

Елегантно, підкреслює статус власника, стильний дизайн без зайвих деталей.

Стильний і простий зовнішній вигляд, хороша якість.

Мінуси

Дорого.

Висока вартість, утримує мало купюр.

Відео

Затиск для грошей багатофункціональний

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!