Значення родимки на обличчі у жінок

Так повелося з давніх років, що за розміщення родимих плям на тілі дівчини намагалися вгадати, що їм визначено долею. Дійсно родимки наділені магічною силою, що розповідає про явних і прихованих рисах характеру жінки? Про що може свідчити їх місце розташування?

Значення родимок на обличчі

Як за зовнішнім обличию дізнатися про особливості натури людини? Фізіогноміка відводить важливе місце значення родимок на обличчі у жінок, але іноді такі тлумачення можуть мати найнесподіваніші наслідки. У часи інквізиції багато представниць прекрасної статі поплатилися життям за те, що у них було особливе родима пляма. У наші дні, вивчаючи родимки, не потрібно сильно акцентувати увагу на їх значенні, але зовсім нехтувати таким тлумаченням не варто. Ці знаки можуть підказати жінці, в чому її талант, до чого їй прагнути і над чим працювати, щоб бути щасливою.

Що означає родимка над губою

Вважається, що наявність рідного плямочки (наукова назва – невус) біля рота властиво власницям ніжної, чуттєвої і дуже життєрадісною натури. Наявність у жінки тонкого смаку і те, що вона добре вихована – ось що означають родимки на обличчі, розташовані над верхньою губою. Якщо ж вони розташовані в районі нижньої губи, то це свідчить про добрий характер, але разом з тим надмірної чутливості цієї особи.

На носі

Що означають родимки на обличчі у жінок, розташовані в цій частині особи? Вони сигналізують, що їх власниця життєрадісна і легко знаходить спільну мову з оточуючими людьми. Відмітина на переніссі каже, що ця дівчина – творча особистість, їй подобається подорожувати. Якщо ж невус розташувався на кінчику носа, це найчастіше свідчить про те, що у такий леді складаються складні стосунки з чоловіками. Даний ознака може символізувати ще й схильність до частих сварок з оточуючими, але також говорить і про швидкі примирення після сварок.

Родимка на правій щоці у жінок

Володарка такого знака – улюблениця фортуни, у неї все в порядку у фінансовому плані, вона не зіткнеться в житті з нуждою. Дуже добре в неї складаються любовні справи і сімейне життя. Щоб більш конкретно трактувати значення родимки на обличчі у жінок, розташованої в цій галузі, слід враховувати її розміщення щодо інших частин обличчя.

Так, відмітина ближче до нижнього століття наділяє таку панночку готовністю повністю віддатися любовним почуттям і протягом довгих років обдаровувати свого обранця ласкою і ніжністю. Родимка в зоні скроні, ближче до вилиці, означає, що у дівчини надмірно розвинене почуття провини, з-за чого можуть виникати специфічні сварки з оточуючими. Якщо ж знак долі розташований біля правого куточка ока, це вказує на особу з яскравим, пристрасним характером, але іноді безпричинно дратівливу.

Що означає родимка на лівій щоці

Вплив родимих плям, розташованих у жінки в цій області, буде полягати в тому, що їй доведеться потрудитися, щоб досягти поставлених цілей. Нерідко це свідчить про незвичайний талант, який найчастіше проявляється ще в дитячому віці. Значення родимок на обличчі у жінок, розташованих під лівим оком – це любов до авантюр і поривчастим вчинків. Якщо ж знак знаходиться ближче до лівого століття, то найчастіше перед вами – серйозна особистість, що володіє гарною пам'яттю. Така жінка дипломатична, але відчуває труднощі з проявом романтичних поривів.

На підборідді

Значення родимки на обличчі у жінок, розташованої в області під нижньою губою, така: ця особа часто відчуває сильне відчуття незахищеності. Такі дівчата нерідко мають непереборне бажання вийти заміж і стати багатодітною мамою. Трапляється, що знак розташований по центру підборіддя. Це означає, що така особа вперта, не тільки не бажає йти на компроміс, але і має схильність до тиранії.

Родимка на лобі

Особливим вважається знак, якщо у дівчини є відмітина між бровами. Наявність такого плямочки в центрі лоба, приблизно в області третього ока, говорить про проникливість і гострому розумі його власниці. У такої жінки добре розвинена інтуїція, вона йде по шляху самовдосконалення, а ще нерідко цікавиться містикою. Що означають родимки на обличчі, якщо вони розміщені ближче до лінії росту волосся? Така представниця прекрасної статі нерідко володіє цілеспрямованістю, видатними лідерськими якостями і вважається талановитим організатором.

Дуже цікаве значення, якщо родимка знаходиться над бровою: це ознака того, що таку дівчину чекає щасливий шлюб. Жінки з таким знаком товариські, ніжні, щодо людей добрі і мають здатність щиро проявляти великодушність і почуття жалю. Навколишні у відповідь вважають їх чарівними. Якщо невус знаходиться праворуч на брови, він віщує дівчині щасливий шлюб, міцні любовні відносини, у яких вони з близькою людиною все життя. Знак зліва на брови, навпаки, може передвіщати невдале заміжжя.

Якого кольору бувають родимки

Такі мітки на обличчі можуть бути вродженими, або ж виникати в процесі життя. Жіночий організм більш схильний до гормональних перепадів і нервових перевантажень, тому у жінок нові родимки з'являються часто. Вони можуть бути одиничними або розташовуватися групою по кілька штук. Нерідко такі мітки розміщуються в певному порядку, наприклад, у формі трикутника або ромба. Пам'ятайте, що якщо до відомостями, що могло б означати родима пляма, можна поставитися з гумором, то не звертати уваги на зміни виду або кольору такої освіти не можна!

Ознайомтеся з інформацією, невуси якого кольору в нормі переважають у жінок. Не забувайте, що при будь-якій підозрі на переродження невуса потрібно негайно звертатися до дерматолога!

  • Родимки рожевого і червоного кольору – бліднуть при натисканні, а після припинення тиску знову знаходять свій колір.
  • Коричневі і чорні пігментні невуси – як варіант норми часто з'являються при дорослішанні. Якщо більше світла родимка темніє до чорного кольору, це нерідко свідчить про патологію.
  • Родимки тілесного кольору – мають рівні краї і опуклу форму, злегка приподымаясь над шкірою.

Читайте також:невус - що це таке, види та причини появи.

Відео: родимки на обличчі і їх значення

Родимки на обличчі: Знак удачі?! Магія?!

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!