Як дізнатися, хто відписався в Инстаграме: онлайн-сервіси і додатки

У Инстаграме, одній з найпопулярніших соціальних мереж, користувачі можуть підписуватись на сторінки інших учасників. Це дозволяє простіше отримувати інформацію, розміщену на їх облікових записів. Якщо ви помітили негативну динаміку на лічильнику передплатників, то є способи, які допоможуть дізнатися відписатися.

Подивитися, хто відписався в Инстаграме онлайн

Отримати дані, хто конкретно відписався від вашого аккаунта в Instagram, використовуючи власний функціонал соцмережі, не вийде. Дані особливо важливі для комерційних акаунтів і тих, у кого трохи передплатників (до декількох сотень або тисяч). Дуже простий та зручний спосіб, який допоможе дізнатися відписки в Инстаграме, – це онлайн-сервіси. Відстеження передплатників можливо з допомогою безкоштовних ресурсів:

  • Unfollowgram;
  • Justunfollow;
  • Insta.friendorfollow;
  • Statusbrew.

Користуватися допоміжними інтернет-ресурсами дуже зручно з комп'ютера, але в якості альтернативи можна використовувати смартфон або планшет. Великою популярністю користувався Unfollowgram, але з недавніх пір отримати аналітику з Instagram на ньому не можна. Як варіант, скористайтесь Statusbrew:

  • Відкрийте в браузері комп'ютера або мобільного пристрою веб-сервіс statusbrew.com. Врахуйте, що ресурс має англомовний інтерфейс – російська версія повністю не переведена. (рис. 1)
  • Далі натисніть «Увійти» і клацніть «Login with Instagram». (рис. 2)
  • Введіть необхідні дані від свого аккаунта в Инстаграме. (рис. 3)
  • Перейдіть в розділ з аналітикою (Audience), де ви можете побачити останні дані про свій рахунок, включаючи число відписатися користувачів. Врахуйте, що впізнати їх число можна після реєстрації на сайті, до цієї дати це зробити неможливо. Тільки з моменту реєстрації сервіс сам збирає інформацію з конкретного профілю і відстежує всі зміни. (рис. 4)

Як дізнатися, хто відписався в Instagram, через телефон

Якщо вашим основним інструментом для роботи в Инстаграме є смартфон, то побачити відписатися передплатників можна за допомогою описаних вище сервісів. Головне – мати зручний браузер і стабільний інтернет. Альтернатива – використання спеціальних програмних додатків.

Для пристроїв, що працюють під управлінням ОС Android і iOS, розробники створили десятки корисних утиліт. Безкоштовно завантажити та встановити будь-яку з них можна Play Market (для Андроїд) або App Store (для Айфона). Коротка інструкція:

  • Відкрийте Плей Маркет і введіть в пошуковому рядку приблизно такий запит: «хто відписався в Instagram». (рис. 5)
  • Виберіть зі списку підходящий програму і встановіть. Великою популярністю користуються Insta Follow for Instagram, TrackGram, Unfollowers for Instagram, Follow Cop, Хто відписався від Instagram. (рис. 6)
  • Після установки програми потрібно пройти реєстрацію, вибрати профіль. Далі ви будете дізнаватися про користувачів Instagram, які вирішили скористатися анфолловингом, тобто відпискою від вашої стрічки.

Програми для перевірки відписок

Якщо ви не визначилися з відповідним додатком для свого мобільного пристрою, то ознайомтеся з оглядами деяких з них. Популярні програми, які допоможуть дізнатися отписчиков (unfollowers Instagram):

  • Insta Follow for Instagram. Популярний додаток для пристроїв з ОС Андроїд, яке після установки відстежує повну статистику передплатників, включаючи тих, хто відписався від вашого профілю. Додаток має кілька цікавих опцій, наприклад, виявлення списку користувачів, які заблокували вас. (рис. 7)
  • TrackGram: Instagram Followers. Додаток для iPhone, яке допоможе дізнатися, хто долучився до вас в передплатники в Instagram, а хто пішов. Крім того, через нього можна підписуватися і відписуватись від учасників, шукати нових людей, отримувати зведені дані. (рис. 8)
  • Unfollowers for Instagram, Follow Cop. Додаток для Андроїд-пристроїв, яке робить примітку, коли хтось відписується від вашого облікового запису. Врахуйте, що програма (як і інші) не визначає отписчиков до моменту установки програми. (рис. 9)
  • Хто відписався від Instagram. Програма відображає недавно втрачених передплатників. Додатково в ньому можна дізнатися, хто підписаний взаємно, фанів (хто підписаний на вас, але ви не підписані на них), передплатників-примар, які не залишали вам лайки і коментарі. (рис. 10)

Серед найбільш зручних мобільних додатків, за допомогою яких можна дізнатися про відписатися в Instagram, виділяють «Хто відписався від Instagram». Принцип роботи додатків схожий:

  • Скачайте програму з Плей Маркету і встановіть. Авторизуйтесь, ввівши дані свого облікового запису Instagram. (рис. 11)
  • Після входу в свій аккаунт ви побачите кілька списків: фани, хто не підписаний взаємно, взаємні передплатники, хто нещодавно відписався. (рис. 12)
  • Додаток функціонує за принципом онлайн-сервісу. Воно зберігає списки і звіряє їх з новими при кожному відкритті програми. Так все отписавшиеся передплатники в Инстаграме останнім часом будуть виявлені.

Відео

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!