Знайти телефон Андроїд. Як відстежити вимкнений або загублений телефон на Андроїді через IMEI або комп'ютер

Мобільні пристрої часто губляться, будучи залишеними в людних місцях. Нерідко стільникові випадають з сумок, кишень або просто крадуться зловмисниками. Як знайти андроїд? Скориставшись функціями системи, можна визначити місцезнаходження смартфона, заблокувати апарат, видалити особисту інформацію.

Як знайти втрачений телефон Андроїд через комп'ютер

Сучасні комунікації спрощують пошук телефону Android, роблять можливим управління мобільником на відстані. Якщо апарат зник у горах, де немає стільникового зв'язку, розрядився і виключився, можливості доступу до гаджету зводяться до нуля. Як знайти телефон Андроїд? Ймовірність швидкого виявлення девайса зростає, якщо він:

  • знаходиться у включеному стані;
  • має доступ до інтернету;
  • забезпечений функцією геолокації.

Як знайти вимкнений телефон Андроїд через комп'ютер

Можливості пошуку загубленого пристрою істотно обмежуються, якщо телефон не працює. Як знайти вимкнений телефон Андроїд через комп'ютер? У цьому допоможе сервіс, пропонований компанією Гугл, - Android Device Manager. Обов'язкова умова користування послугою – постійний доступ до інтернету або GPS-навігації. Також потрібна наявність облікового запису в Гугл.

Гугл-пошук телефону Android

Власники гаджетів, як правило, створюють акаунт Google. За допомогою облікового запису можна завантажувати ігри, оновлення, реєструватися на сайтах, встановлювати корисні додатки. Одна з функцій акаунта Гугл – визначення місцезнаходження викраденого або втраченого смартфона, навіть якщо він вимкнений. Система забезпечена диспетчером пристроїв. Включення цієї функції полегшує визначення місцезнаходження девайса при його крадіжки або втрати в майбутньому. Версії 5.0 і вище не вимагають такої активації. Ця опція включена за замовчуванням.

Щоб у майбутньому знайти телефон Андроїд з облікового запису Google, потрібно активація диспетчера пристрою. Ваші дії:

  1. Зайдіть в налаштування.
  2. Виберіть меню «Безпека» (в деяких версіях це розділ «Захист»).
  3. Натисніть на «Адміністратори пристрою».
  4. Поставте галочку навпроти «Диспетчера пристрою».
  5. Погодьтеся з що з'явилися повідомлення, натиснувши «активувати». У повідомленні йдеться про можливості «Диспетчера пристрою».

Як знайти телефон на андроїд? Для цього потрібно пройти по посиланню www.google.com/android/devicemanager активувати обліковий запис, якщо раніше цього не було зроблено. Потім система сама знайде смартфон, зареєстрований на цей аккаунт. Перед користувачем з'явиться панель управління з пропозиціями щодо подальших дій стосовно стільникового – тестовий дзвінок, блокування, видалення персональних даних. Крім того, власникові смартфона буде видно карта, яка вказує місце розташування гаджета.

Програма для відстеження телефону Android

Існують спеціальні програми, які роблять можливим віддалений пошук андроїд. Вони працюють так само, як диспетчер пристрою від Гугл, при цьому мають особливості в плані виконання функцій, інтерфейсу, інших нюансів. Відстеження телефону Android таким способом можливо за допомогою:

  • Lost Android – програма примітна тим, що після установки відображається в списку Personal Notes, має ярлик звичайного блокнота. Якщо стільниковий вкрадуть зловмисники, вони, швидше за все, не здогадаються про наявність на ньому цього додатка.
  • Lookout Security & Antivirus – крім відстеження місцезнаходження апарату надає повноцінний захист гаджета від небажаного доступу, вірусів, шпигунських програм. Є можливість відновити втрачені дані.
  • Where's My Droid – управляє смартфоном, робить так, щоб він сам дзвонив, посилав свої координати на заданий номер. Версія Pro дозволяє робити приховані знімки. Людині, який тримає вкрадений гаджет в руках, буде невідомо, що його фотографують. Отримані знімки потім відправляються за заданою адресою.

Дізнайтеся більше способів, як знайти загублений телефон.

Відео: віддалене управління Андроїд

Як знайти телефон? Віддалене керування пристроєм Android за допомогою Google.

Ознайомтесь із тим,як відновити май на Андроїд після прошивки.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!