Програма для відстеження телефону. Як визначити місце розташування за номером онлайн і програмою шпигуном

Втратити мобільний пристрій, настільки важливе для сучасної людини, схожа на трагедію. Адже там у більшості зберігаються не тільки номери, але і різні цінні відомості. Крім того, звичка щодня перевіряти пошту і заходити в соціальні мережі ще більше погіршує ситуацію. Однак придумані програми, що дозволяють відшукати гаджет.

Як знайти телефон

Виявлення смартфона стає можливим, якщо на ньому встановлено той чи інший додаток. У айфонів і андроїдів вони різняться. Знайти розташування потрібного абонента без згоди є майже нерозв'язної завданням, підвладної тільки співробітникам стільникової компанії або поліцейським, але і тут є деякі лазівки. Для початку можна переглянути позначки з геолокациями у соціальних мережах користувача. Однак можна скористатися однією з програм для відстеження пристрою, попередньо розібравшись у тонкощах роботи програми.

Talklog

Відстеження телефону необхідно не тільки при втраті. Батьки, які купують мобільні пристрої для своїх дітей, щоб завжди бути з ними на зв'язку, часто стикаються зовсім з протилежною ситуацією. Дитина може не чути телефон або не виходити на зв'язок з ряду причин. Для таких випадків придумана програма Talklog, завантажити безкоштовно на Андроїд її можна з магазину додатків. Крім того, що вона допомагає визначати знаходження чада, однією з її функцій є і прочитання смс. Щоб почати роботу з програмою, потрібно виконати нехитрі дії:

  1. Зайдіть на сайт розробника і пройдіть реєстрацію на ньому. У створеному особистому кабінеті онлайн буде відображатися інформація з телефону користувача.
  2. Встановіть програму на той телефон, за яким потрібно простежити. Оскільки програма прихована, виявити її роботу буде важко.

Андроїд Лост

Є програми, які необхідні власнику на випадок втрати гаджета або викрадення девайса. Знайти телефон Андроїд Лост допоможе через спеціальний сайт, синхронізується з додатком. Необхідно зареєструватися на ньому і передати права на пеленгацію вибраного пристрою через глобальну систему GPS, яка одержує сигнал з супутника. Програма для стеження за телефоном повинна бути встановлена: якщо її видалили, передача даних припиниться. Зручніше вибрати надсилати інформацію на електронну пошту, так ви завжди будете в курсі, де знаходиться потрібний смартфон.

Шпигун для Андроїд

Найчастіше ревнивим чоловікам і дружинам просто необхідно дізнатися з ким спілкується їхня друга половинка. Програма-шпигун для телефону придумана саме для подібних цілей. Більшість із них по карті вміє знаходити приблизний адресу, де знаходиться об'єкт. Однак мобільний шпигун використовується не для цього: серед функцій таких програм є можливість перехоплення листувань, причому не тільки по смс, але і в різних додатках. В наявності також є прихована камера і підсилювачі звуку. Серед усіх розроблених на сьогоднішній день жучків популярність здобули такі:

  • Observer
  • Spy Message
  • Cell Tracker
  • Mobile Hidden Camera
  • Spy Ear
  • Pelengator (Пеленгатор)

Як знайти втрачений телефон андроїд

Якщо мобільний пристрій у вас вкрали, або ж ви самі десь його забули, то вас буде мучити питання, як відстежити втрачений телефон. Не важливо, якої фірми ваш гаджет – Samsung (Самсунг), Sony (Соні) або інший, головне, щоб він працював на Андроїд. Популярна програма для пошуку телефону Wheres my Droid дозволить не тільки визначити місце розташування пристрою, але дасть можливість заблокувати девайс, не дозволивши зловмисникам скористатися вашими даними. При відстеженні втраченого в приміщенні гаджета додаток зможе включити дзвінок навіть на беззвучному режимі.

Як відстежити телефон за номером через інтернет

Крім мобільних трекерів, можна вдатися до визначення місцезнаходження абонента онлайн. Для відстеження потрібно знати тільки номер. Однак достовірність таких сервісів сумнівна і часто вони є платними. Локатор-онлайн за номером телефону показує мінімальну інформацію, після чого вимагає зареєструватися і поповнити рахунок. Шукати сайт буде тривалий час, але безкоштовно покаже тільки область і місто, які, швидше за все, збігатимуться з даними, вказаними при реєстрації сім-карти.

Як відстежити телефон через Гугл-запис

Всі пристрої, що працюють з операційною системою Андроїд, повинні мати свій акаунт Google. Управляти гаджетом тоді можна зайшовши на свою сторінку через комп'ютер або з іншого девайса. Спеціальні програми для відстеження телефону не потрібні, потрібно буде лише зайти в особистий аккаунт, підвести стрілку мишки до найменування прикріпленого пристрою і приблизне місце розташування здасться саме. Майже аналогічні дії необхідно виконати, якщо ви заходите на сторінку Google для того, щоб дізнатися, як відстежувати телефон, наприклад, з планшета.

Програма стеження за телефоном через комп'ютер

Велика частина додатків синхронізується з комп'ютером. Це може бути спеціальна програма для стеження за телефоном, яку можна завантажити на торрентах, або ж сайт розробника. Другий варіант зустрічається набагато частіше, але з ним можуть виникати окремі труднощі. Наприклад, комп'ютерний антивірус може розпізнати сайт як шкідливий і не дозволити вистежити місце розташування по телефону. У таких ситуаціях можна на час відключити захисний софт або ж прибрати галочку, що відповідає за пошук інтернет-шпигунів.

Відео: програма відстеження місця розташування телефону за номером

Програма для обчислення людину за номером телефону

Відгуки

Євгенія, 28 роківСестра поїхала в інше місто вчитися і протягом двох днів ми не могли її знайти, вона не виходила на зв'язок. На допомогу прийшла програма для відстеження телефону Talklog, яку вона ще не встигла видалити після втрати пристрою в минулому місяці. Виявилося, що сестричка змінила номер і просто не встигла повідомити про це нам.
Наталя, 34 рокиСин часто затримується після школи і поведінка стало погіршуватися. Підозрювала, що дитина зв'язався з поганою компанією і переживала за нього. При купівлі нового телефону поставила синочку програму для відстеження Observer. Проте нічого страшного вона мені не показала: переписується син тільки з однокласниками, а після уроків гуляє в шкільному дворі.
Олена, 21 рікРозлучилася з хлопцем з причини раптового від'їзду коханого. Вирішила перевірити це і запеленгувати онлайн номер через супутниковий сигнал. Єдиний сайт на російській, який я знайшла, не дав ніякої інформації, крім міста, який зазначався при реєстрації сімки. Платити за більш повні відомості я не стала, оскільки не впевнена, що це не шахраї.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!