Що таке контент на Теле2: як підключити підписки

Мобільні розсилки, що надаються оператором Tele2 – це платна послуга, яку користувач може самостійно підключити різними шляхами (запит на короткі номери, особистий кабінет і т. д.). До такого контенту відносяться різного роду інформаційні повідомлення, що надсилаються по SMS, повідомлення розважального характеру і т. п.

Різновиди контенту на Теле2

Платні або безкоштовні розсилки, що надаються оператором, налаштовуються на розсуд абонента виходячи з його особистих інтересів, уподобань. Існують підписки наступних видів:

  • Tele2 гід;
  • мобільний портал;
  • дитячий портал;
  • освітній портал;
  • спортивний портал;
  • новини;
  • ігровий портал;
  • вікторина;
  • погода;
  • курси валют;
  • анекдоти.

Як дізнатися свої підписки

Мобільний оператор надає абоненту можливість гнучкої настройки і повного контролю розсилок. Управління підписками Tele2 і перевірка підключених розсилок здійснюється наступними способами:

Дзвінок оператору

  1. Зателефонуйте на короткий номер 611, дочекайтеся відповіді оператора.
  2. Підтвердіть особистість, надавши паспортні дані.
  3. Попросіть надати інформацію про всіх активних розсилках. Оператор на прохання клієнта розповість, як відписатися від підписок на Теле2.

Візит до офісу мобільного оператора

  1. Дізнайтеся через сайт або іншим шляхом адреса офісу мобільного оператора Теле2.
  2. По прибутті підтвердіть свою особистість, надавши операціоніста або консультанта паспортні дані.
  3. Попросіть надати усно або письмово інформацію за чинним підписки.

Через особистий кабінет

  1. Заборона контенту Теле2 можливий після авторизації в особистому кабінеті (доступ можливий з персонального комп'ютера або через wap-портал).
  2. Перейдіть на вкладку «Керування підписками», далі «Тарифи та послуги».
  3. Вимкни непотрібні послуги або дізнайтеся, які активні на даний момент.

Ussd-команда

  1. Відправте запит на короткий номер *189#.
  2. У відповідному повідомленні знаходиться інформація і ідентифікатори всіх діючих смс-розсилок. Відключити контент Теле2 можна шляхом відправки короткого запиту виду *605*0*ХХ#, де ХХ – ідентифікатор підписки.

Підключення до платного контенту

Підписки Теле2 часто надають важливу, актуальну інформацію. Керувати розсилками, активувати новий контент можна наступними способами:

  1. Дзвінок оператору. Наберіть короткий номер 611, підтвердіть особистість, назвавши паспортні дані. Потім попросіть співробітника колл-центру надати інформацію про платний контент, після чого підключіть потрібний.
  2. Особистий кабінет. Авторизуйтеся на сайті https://tele2-tarify.ru. Перейдіть у вкладку «Управління підписками», потім «Тарифи та послуги». Знайдіть цікавлять розсилки, активуйте їх.
  3. При відвідуванні офісу Tele2. Підтвердіть особистість, показавши паспорт операціоніста. Потім попросіть консультанта надати інформацію про платний контент і підключити потрібний.

Відео

Як відключити платні послуги і підписки на теле2 Супер відповідь

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!