Як гадати по руці

Майбутнє завжди вабило людини. Створювалися тисячі систем, які допомагали підглядати за прийдешнім. Таємниця як ворожити по власній руці здавна займає уми багатьох дівчат. Це дуже популярний спосіб, з допомогою якого з «рельєфу» долоні дізнаються майбутнє, визначають якості душі, таланти, успіхи, що чекають людину. Дана система ще задовго до сьогоднішніх днів отримала назву хіромантії. Які бувають знаки і що означають кожні лінії?

Що таке хіромантія

Як гадати по руці правильно, допоможе дізнатися хіромантія. Раніше це була наука, яка викладається у вищих навчальних закладах. Дослівний переклад слова «хіромантія» з грецької означає «гадання, пророкування по руці». Перші книги по вивченню з'явилися в німецьких містах в середині 15 століття. Наука не вимагає особливих знань в медичній сфері, для заняття хіромантією не має значення і вік.

Гадання по руці

Так як особа отримує певну вираження в залежності від душевних переживань, так на руках відображаються такі хвилювання. Будь-який прояв емоцій супроводжується рухами, які змушують працювати м'язову систему, що призводить до утворення складок на долонях. Хіромантія по руці – один з найбільш заплутаних способів дізнатися свою долю. Ворожити на майбутнє непросто, для цього потрібні спеціальні знання.

Як ворожити початківцям хіромантам по руці іншої людини? Характер визначається методом дедукції та ретельного спостереження. Для цього зовсім не треба вдаватися в глибини хіромантії. Просто огляньте руку, яка є у людини провідною. Деяка грубуватість шкіри – це ознака прямолінійного характеру, прохолодні і тонкі кінцівки розкажуть про витонченість натури. Форма долоні додає ясності тлумачення: квадратна – людина дуже практичний, а витягнута – вразливий, недовірливий.

Щоб отримати трохи більше інформації, зверніть увагу на довжину всіх пальців людини. Поверхневі люди з величезним запасом енергії в основному мають короткі пальці. Власники довгих відрізняються наполегливим характером, вони дуже педантичні. Середня довжина пальців говорить про те, що в людині все в міру – завзяття та поверховості. Якщо ж вони більше середнього, то від такого краще триматися осторонь.

За якою гадати чоловікові і жінці

Перш ніж розпочати ворожіння по лініях на руці, визначитеся з ведучою долонею. У даній науці вважається, що ліва рука – це «книга» долі, яка дарована природою, а ось права змінюється протягом усього життя, адже її «будує» сама людина. Як правильно гадати по руці жінці? Права покаже те, з чим вона народилася, а ліва, що набула протягом життя. З чоловіками діє такий же принцип, тільки дзеркально навпаки.

Основні лінії

Після поверхневого огляду долонь розберіться в тому, як ворожити на людській руці, основним її елементам. На кожній руці зображена своя картинка, будь-яка людина є володарем унікального зображення. Виділяють 4 основні лінії:

  1. Життя – визначає характер людини та риси, що відрізняють від інших людей;
  2. Долі;
  3. Серця;
  4. Голови.

Вивчення хіромантії зводиться і до розшифровки різних знаків, букв на долоні. Що означає буква м на долоні або інша назва Руна? Для власника це сприятливий знак, що вказує на зміни в кращу сторону в тих сферах, з яких ліній створена ця буква. Це знак майстра, який точно знає, чого хоче від життя. Він зустрічається у багатьох людей і вказує на матеріальний світ.

Серця (любові)

Що означає лінія? Вона визначає, як ворожити на заміжжя по руці. Смуга серця дає інформацію про всіх емоціях людини. По ній хіромант або ворожка прочитає про особливості характеру і темпераменту, визначить здатність співпереживати і співчувати. Цей елемент вказує на загальний стан серця. Невиражена лінія характеризує дуже чутливу людську натуру.

Хіроманти розрізняють людей по лініях серця фізичного і духовного вигляду. Для першого типу характерно закінчення між середнім і вказівним пальцем. Духовна розташовується паралельно лінії підстави пальців. Фізична уособлює любов і здатність до самовираження, стійкість до депресій. Духовна лінія є символом чутливості.

Лінія серця, яка проходить занадто високо, характеризує людину дуже ревнивого і вимогливого до свого партнера. Добре виражена – означає великодушність, відсутність відгалужень вказує на сухість, безжалісність. Якщо ж елемент роздвоюється, то власник буде дуже відданим чоловіком. Перетин з іншими лініями обіцяє обманні дії в любові. За допомогою цього елемента відбувається ворожіння по руці на шлюб.

Розуму (голови)

Цей елемент дуже важливий, і людина, яка задається питанням, як гадати по руці, обов'язково повинен приймати його до уваги. Він вказує на силу мислення, інтелектуальну розвиненість. Якщо ця частина малюнка долоні занадто коротке, то особистість здатна аналізувати інформацію, велика довжина говорить про різнобічності, масштабне мислення.

Розгалуження визначають креативність людини. Якщо лінія розуму з'єднується або стикається з іншими, то власник обережний. Переривчастий малюнок характеризує слаборозвинений інтелект, погану пам'ять, неуважність. Тонка, довга риса свідчить про легковажність, широка – про необережності і запальності. Колір лінії має своє значення: червоний – жорстокість, рожевий – високий рівень інтелектуального розвитку.

Життя

Як читати лінії на руці? Чим краще виражена смуга життя, тим більше енергійності і життєздатності у людини. Невелика лінія не говорить про те, що його дні полічені, такі люди менш фізично витривалі. Перетин з дрібними рисками говорить про наявність в житті стресів і хвилювань. Гарна ознака – смуга, що йде паралельно основній лінії, володар такого малюнка має ангела-хранителя.

Здоров'я під загрозою, коли зливаються лінії голови і серця. Якщо смуги з'єднуються тільки в самому початку, люди, що володіють таким рельєфом долоні, обережні і невпевнені в собі. Якщо відсутні злиття цих ліній, людина рано розвивається, має рішучістю. Такі люди обдаровані і творчі.

Долі

Це ще один основний елемент науки хіромантії. Він відповідає за інформацію про кар'єру і трудових успіхи. Ця лінія є не у всіх, але її наявність дозволить власникові приймати правильні рішення. Щоб тлумачити лінію, спочатку потрібно її знайти: вище зап'ястя, прагнуча до середнього пальця. Велика довжина говорить про незалежність людини. Риса може бути добре або слабко. Переривчастість позначає часту зміну професійної діяльності, розгалуження – здатність отримувати задоволення від життя.

Дітей

Ця лінія допоможе дізнатися про те, чи буде у людини дитина. Чорта на руці маленька, розташована між коренем мізинця і смугою серця. У цьому місці бере початок лінія шлюбу, від якої вважають рисочки, що позначають кількість дітей. Довгі і сильні лінії розшифровують як очікування хлопчика, а короткі і тонкі – дівчинки.

Відео: як навчитися ворожити

Інформацію про хіромантії не можна вмістити в короткий огляд. Тому пропонуємо подивитися декілька відеосюжетів, які доповнять статтю описом інших символів, різними варіаціями як можуть перетинатися лінії і т. д. Розуміючи значення знаків, написаних на руці, ви навчитеся без помилок передбачати майбутнє краще дослідної ворожки.

Значення ліній

Любов, розлучення, сексуальний маніяк? Все написано у нас на долоні.

Знаки на долоні

Секрети ворожіння на руці. Таємні знаки

Лінія шлюбу

ХІРОМАНТІЯ, ВОРОЖІННЯ ПО РУЦІ ЛІНІЯ ШЛЮБУ

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!