Чистотіл від раку - рецепт настоянки і соку. Як вилікувати рак чистотілом

Досвідчені гомеопати вважають чистотіл цілющою травою, здатної перемогти багато серйозних захворювань, включаючи онкологічні. Завдяки лікувальним властивостям рослини можна зупинити розвиток клітин раку, однак, виключно на початковій стадії хвороби. Під час метастазування чистотіл може лише уповільнити процес.

Лікування раку чистотілом

В народній і традиційній медицині чистотіл завоював велику популярність як засіб, здатний вилікувати безліч хвороб. Трава містить до складу велика кількість корисних речовин і близько 20 видів отрут, які знищують хвороботворні мікроорганізми і бактерії. Під час прийому коштів на основі чистотілу важливо точно дотримуватися дозування, щоб уникнути неприємних побічних ефектів (отруєння, дисфункції органів). Лікування раку народними засобами часто ґрунтується на застосуванні чистотілу, оскільки інші трави не дають такого сильного ефекту.

Сік

Крім надання бактерицидної, спазмолітичний, знеболюючого і заспокійливого властивостей, сік чистотілу знищує ракові клітини. За допомогою даного засобу людина може позбавитися від різних шкірних захворювань, включаючи меланому початкового ступеня, поліпи, кондиломи та інші новоутворення. Крім того, свіжий сік чистотілу допомагає від раку легенів. Ліки також доцільно використовувати для терапії раку молочної залози. Сік рослини застосовують на різних стадіях і при будь-яких формах онкології грудей.

Екстракт

З-за своєї високої концентрації засіб застосовується виключно зовнішньо. Використовують екстракт чистотілу для лікування раку шкіри і таких його проявів, як папіломи, меланоми, зовнішні пухлини. Масло чистотілу корисно тим, що воно затримує (а на перших стадіях навіть зупиняє ріст новоутворень і розвиток метастазів. Під час застосування екстракту чистотілу від раку шкіри можливі неприємні, болючі відчуття.

Мазь

Лікувати онкологічне захворювання варто маззю чистотілу лише у випадках ураження їм ніжних зовнішніх тканин: губ, шкіри обличчя. Суміш соку рослини з жиром допомагає впоратися з раком, не надто травмуючи шкіру. Одночасно з використанням мазі можна в невеликій кількості приймати настоянку чистотілу всередину, здійснюючи очищення організму від патогенних бактерій.

Настоянка

Багато фахівців вважають, що спиртова настоянка чистотілу є найбільш прийнятним і дієвим засобом для лікування раку, оскільки звичайні відвари мають значно меншу концентрацію алкалоїдів. Крім того, настояна на горілці трава може зберігатися дуже довго, не втрачаючи своїх цілющих властивостей, завдяки чому її можна приготувати відразу на кілька курсів лікування. Як правило, застосовують настоянку чистотілу від раку статевих і дихальних органів: матки, яєчників, легенів, гортані, горла, ін.

Відвар

Засіб готують на водній основі і застосовують внутрішньо. Під час терапії онкологічних захворювань внутрішніх органів відвар, крім основної дії, спрямованого на ліквідацію ракових клітин, надає знеболюючий ефект. Фахівці рекомендують чергувати прийом коштів на водній і спиртовій основі для досягнення більш значного результату. Використовувати відвар варто при раку щитовидної залози, шлунка, кишечника, підшлункової залози, ін.

Чистотіл проти раку

Лікарі не забороняють застосування чистотілу для лікування раку, але не вважають рослина панацеєю. Великій небезпеці себе піддають люди, які займаються самостійним лікуванням, оскільки нерідко це призводить до летального результату. Багато хворі втрачають час, використовуючи трави від раку, замість проходження медикаментозної терапії і, в результаті, вдаються до медичної допомоги занадто пізно. Тому лікарі радять не починати лікування самостійно, а при виявленні симптомів звертатися до фахівця. Народні засоби можна використовувати як додаткову міру.

Шлунка

  1. Трав'яний відвар. Щодня готується свіжий. На водяній бані закип'ятіть і потримайте 10-12 хвилин 1 ст. л. чистотілу в 250 мл води. Пити відвар коштує по 100 мл перед їдою. Десятиденний курс повинен змінитися 10 днями перерви, після повторіть лікування знову.
  2. Спиртовий настій від раку стравоходу і шлунка. Змішайте настоянку м'яти перцевої, сироп шипшини і настій чистотілу в пропорції 3:6:1. Приймайте отримане засіб від раку три рази на добу по 2 ст. л. до їди протягом 15-20 днів.

Шкіри

  1. Мазь від раку. Візьміть і ретельно перемішайте 20 г порошку рослини, 70 г вазеліну, 10 г ланоліну. Лікуватися від онкології, яка проявилася на шкірі, слід, змащуючи новоутворення приготовленою маззю не рідше, ніж 2-3 рази на добу. Крім того, це засіб дієво проти екземи, псоріазу, бородавок, пр.
  2. Гірський чистотіл. Аптечний препарат застосовується для видалення папілом, бородавок, кондилом, ракових новоутворень. В інструкції зазначено, що засобом варто змащувати шкіру двічі на день протягом 2-10 діб.
  3. Сік рослини. Ефективним засобом від раку шкіри є свіжий сік чистотілу. Наносьте його на місце пухлини по 3-4 рази в день. Терапію можна проводити протягом місяця, а після цього слід зробити перерву.

Матки

  1. Засіб від раку шийки матки. Слід у рівній кількості змішати наступні трави: чебрець, листя кропиви, чистотіл, звіробій. Після чого 2 столові ложки суміші заливають 0,5 л окропу і залишають на 20-25 хвилин. Готовий відвар відціджують і ділять на 2 частини, які випивають за два дні. Протягом доби потрібно пити відвар потроху, зберігаючи його в прохолодному місці. Курс терапії становить до 14 днів.
  2. Відвар для спринцювання. Чистотіл в гінекології застосовують при фіброміомі матки, кровотечах, різних патологіях жіночих статевих органів. Спосіб приготування відвару: змішайте 15 г календули, 3 г споришу, 5 м гарман, 10 г трави ожини, по 10 г шишок хмелю, трави м'яти, хвоща польового, материнки і 2 г чистотілу. Отриману суміш заварюють склянкою окропу, залишаючи на ніч настоятися. На ранок настій можна відцідити, набрати в грушу і провести спринцювання. Повторювати процедуру варто щодня протягом двох тижнів.
  3. Свічки Авіценна. Препарат застосовують для терапії раку жіночих статевих органів протягом 10-20 діб, використовуючи свічки вагінально після процедури спринцювання. Рекомендоване дозування – 1-2 свічки в день.

Крові

  1. Чистотіл від раку крові. Необхідно залити 1 літром окропу суміш таких трав (по 10 г): квіти календули, татарник, кропива, чистотіл. Настій повинен настоятися не менше 7-8 годин на накритою кришкою посуді. Приймайте тричі на добу по 2 ст. л., розводячи у склянці води. Зберігати засіб від лейкемії слід в холодильнику. Терапевтичний курс триває до тих пір, поки хворий не вип'є весь настій.
  2. Сік чистотілу проти раку. Приймайте свіже засіб, розводячи 1-2 краплі соку в третині склянки води один раз в день. Поступово дозу варто збільшувати до 10 крапель соку на ½ склянки води на добу. Курс триває 2-3 тижні.

Легенів

  1. Спиртова настоянка від раку. Готують лікувальний засіб, коли рослина починає цвісти. Очистіть стебла від листя, розріжте на кілька частин і помістіть в трилітрову банку, щільно утрамбуйте. Залийте рослина медичним спиртом, закрийте ємність щільною кришкою, залишивши її на 20 днів у темному, прохолодному місці. Відцідіть настоянку і приймайте щодня три рази по 1 ч. л. протягом 2 тижнів. Зробивши перерву на 14 днів, лікування повторіть.
  2. Відвар рослини. Залийте 1 ст. л. сухої трави 500 мл ледь закипілої води, а через годину процідіть. Приймайте чистотіл від раку легенів щодня не більше 4 разів по 1 ст. л. Лікування повинно тривати 2-3 тижні.

Дізнайтеся, що такерак легень - симптоми і ознаки захворювання.

Молочної залози

  1. Трав'яний настій. Свіже коріння чистотілу в кількості 4 ст. л. заливають літром окропу. Ємність необхідно укутати теплим матеріалом і залишити на пару годин. Після засіб відціджують і п'ють по ½ склянки щодня 3 рази. При цьому важливо правильно дотримуватися схему лікування: 10 днів прийому змінюються 10 днями перерви, після настій п'ють ще 5 днів 5 днів пропускають. Потім курс повторюється заново.
  2. Компрес для грудей. Заваріть в окропі 1 ст. л. чистеца болотного та ½ ст. л. чистотілу. Змочіть ватяний тампон в приготованому відварі і прикладіть до ущільнення. Процедуру краще робити на ніч, повторюючи її щодня, поки пухлина не розсмокчеться.

Пухлин різної локалізації

Існує універсальний метод лікування чистотілом різних злоякісних пухлин. Необхідно залити 1 ст. л. подрібненої трави на 200 мл окропу. Коли відвар настоїться 1,5 години, його відціджують і починають прийом по 1-2 ст. л. за півгодини до вживання їжі. Цілющий трав'яний настій потрібно приймати тричі за день при раку внутрішніх органів, поліпозних та інших новоутвореннях на шкірі. Для досягнення більш значного результату лікування рекомендується одночасно з внутрішнім прийомом використовувати сік рослини місцево.

Для профілактики онкології

Існує багато різних методик, спрямованих на запобігання розвитку онкологічних захворювань. Рослинні збори на основі чистотілу перешкоджають зростанню ракових клітин, тому настої, приготовлені з їх використанням, рекомендується пити в цілях профілактики щорічно. Ефективними вважаються такі засоби для запобігання раку:

  1. Настій. Залийте окропом свіжу траву (1 ст. л.) і пийте настоявшуюся протягом години рідина два рази в день: вранці і ввечері перед їжею. Продовжуйте прийом не менше 10, але не більше 15 днів.
  2. Лікарський збір. З'єднайте 2 ст. л. листя і квіток чистотілу (свіжозібраних), по 1 ст. л. омели і пижма. Суміш залийте ½ л води, доведіть рідину до кипіння. Вночі відвар настоюється, а вранці його можна буде пити. Дозування – 1 ст. л. двічі на день протягом десяти днів.

Проти розростання метастазів

Щоб запобігти розвиток метастазів, використовують настій суміші трав: кропиви, чистотілу, календули. Вони беруться в однаковій кількості, подрібнюються і заливаються 200 мл окропу. Такий настій рекомендується пити по півсклянки натщесерце, а другу порцію приймати перед сном. Якщо рак вразив шкіру, то для запобігання метастазування застосовують мазь із соку чистотілу і баранячого/свинячого жиру в пропорції 1:1. Загальний час лікування обома засобами становить один місяць.

Відео про лікування чистотілом

Чистотіл вбиває ракові клітини!

Відгуки

Марина, 38 роківЛікувала рак кишечника медикаментозно і нічого не допомагало, тому лікар відправив на операцію. Через рік при плановому огляді виявили нову пухлину, яка виявилася неоперабельною. Я відмовилася від хіміотерапії і зважилася спробувати народні методики лікування. Почала приймати сік чистотілу. Вже минуло 7 років, а я досі жива.
Микола, 41 рікУ мене знайшли рак язика, лікування призначили медикаментозне, проте я знаю, що наслідки такої терапії найчастіше викликають ще більше проблем зі здоров'ям, тому вирішив зробити ставку на нетрадиційну медицину. Приймаю настоянку чистотілу на спирті курсами (вже п'ятий проходить), іноді відвідую лікаря: прогнозованих погіршень і росту пухлини немає.
Інна, 32 рокуРік тому мені зробили операцію з причини раку яєчника, після пройшла 3 хіміотерапії. Ефект такого лікування не стійкий і онкологія почала розвиватися знову, тому було вирішено спробувати лікування народними засобами. Восени пропилу настій чистотілу протягом 1,5 місяців безперервно. Пухлини трохи зменшилися, планую знову повторити курс.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!