Диабеталь - харчування для хворих на цукровий діабет

Цукровий діабет – одне з найпоширеніших захворювань ендокринної системи, яким, за статистикою, страждають близько п'ятисот мільйонів чоловік. Купірування хвороби – основне завдання медиків вже багато десятиліть, і з кожним новим кроком в медичній науці з'являються інноваційні методи лікування. На даний момент все більшу популярність набирають дієтичні добавки, створені з натуральних компонентів. Одним з таких способів є Диабеталь – препарат, розроблений в Російському науковому інституті.

Що таке Диабеталь

Не має аналогів лікувальне харчування, створене спеціально для людей, хворих на діабет, називається Диабеталь. Це вкрай незвичайний препарат, який являє собою не таблетки, а унікальну дієтичну добавку у вигляді гелю, зробленого з водоростей фокус. Дослідження довели, що препарат позитивно впливає на організм хворого, покращує самопочуття. Ліки не продається в аптеках, замовити Диабеталь можна лише через інтернет на офіційному сайті після попередньої консультації.

Склад і властивості компонентів

Препарат є низькокалорійним продуктом на водній основі без вмісту цукру. Повністю натуральний склад Диабеталя підходить хворим на цукровий діабет, виключає ризики розвитку ускладнень та покращує самопочуття пацієнта. Компонент, що видобувається з водоростей фукус, – унікальний елемент, що дозволяє ефективно боротися не тільки з симптомами, але і з розвитком самого захворювання. Складається засіб з наступних компонентів

Бура водорість фукус

Відновлює діяльність рецепторів клітин

Журавлина

Підвищує імунітет і захисні властивості організму

Органічне з'єднання хрому

Покращує метаболізм

Сироп топінамбура

Нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту

Показання до застосування

Диабеталь рекомендується приймати як добавку до їжі на будь-якій стадії діабету або доповнювати лікувальну дієту. Найбільший результат препарат дасть на другій стадії хвороби. При спадковості лікарі рекомендують використовувати ліки і як профілактику захворювання. Препарат нормалізує цукор в крові, перешкоджає розвитку ускладнень різного характеру, допомагає скоротити прийоми інсуліну. Протипоказань за віком не має. Позитивні відгуки медиків доводять користь та ефективність препарату.

Інструкція по застосуванню Диабеталя

Завдяки консистенції желе засіб краще засвоюється організмом, поєднується з харчовими добавками. Гель розфасований по пятидесятиграммовым порцій, кожна упаковка включає в себе десятиденний курс прийому. Хворому потрібно приймати по одній порції щодня. Плюс кошти полягає в тому, що воно прекрасно працює при змішуванні з соком, молоком або водою. Медики кажуть, що ліки Диабеталь краще приймати кількома курсами з тижневими перервами для досягнення ефекту.

Ефективність застосування

Препарат відмінно працює як додаток до лікувального харчування при діабеті, не є біологічно активною добавкою. Статистика показує, що переважна більшість хворих відзначають поліпшення стану, велику рухливість і відсутність побічних ефектів у вигляді нудоти, сонливості, хронічної втоми, що часто мають інші препарати проти цукрового діабету. Основні переваги його споживання:

  • нормалізація цукру;
  • підтримання рівня глюкози;
  • можливість комбінувати з іншими лікарськими препаратами;
  • виведення токсинів з організму;
  • збільшення часу між прийомами інсуліну;
  • регулювання метаболізму і контроль ваги;
  • поліпшення стану хворого на діабет;
  • профілактика виникнення захворювання.

Побічні ефекти

Натуральний склад препарату виключає побічні ефекти після прийому. Проте можливі прояви алергії при індивідуальній непереносимості компонентів, що входять до складу. Щоб запобігти подібні ситуації, ретельно вивчіть склад перед початком курсу. У всіх інших випадках не має ніяких негативних побічних ефектів. Плюс кошти – можливість приймати без чіткого дотримання часового проміжку. Лікарі рекомендують місячний курс прийому з перервою на тиждень-два, далі – відновити курс.

Протипоказання

Препарат складається з натуральних компонентів, тому протипоказання до прийому виключені. Однак необхідно бути уважним при вживанні Диабеталя – можлива індивідуальна непереносимість елементів, що входять до складу добавки. Варто звернути увагу на йод у складі – підвищена чутливість до нього виключає прийом Диабеталя. У деяких хворих на цукровий діабет спостерігаються протипоказання до прийому будь-яких йодовмісних речовин у зв'язку із прийомом інших лікарських препаратів. У цих випадках від вживання Диабеталя варто відмовитися.

Умови продажу та зберігання

Препарат необхідно зберігати в сухому, не освітленому сонцем місці. Препарат абсолютно нешкідливий, але рекомендується тримати його поза досяжністю дітей. Термін придатності засобу становить 6 місяців. Купити Диабеталь можна на офіційному сайті виробника. Сайт доставляє продукт по країнам СНД в будь-які регіони і міста, вартість доставки і самого продукту розраховується після заповнення анкети і зворотного дзвінка оператора сайту.

Аналоги

На даний момент у диабеталя немає повних аналогів ні дії, ні за формою випуску. Необхідно мати на увазі, що такі препарати не володіють такою ж дією і не дають ефект Дибателя, так як не мають у своєму складі тих елементів, які і відіграють найважливішу роль в дію ліків – водоростей фукус. Проте в якості альтернативи деякі медики пропонують використовувати наступні медикаменти:

  • Диалек;
  • Сиофор;
  • Глюкофаж;
  • Виктозу;
  • Янувию.

Ціна Диабеталя

Покупку препарату можна здійснити виключно через офіційний сайт, попередньо заповнивши форму анкети і поговоривши з консультантом. Вартість продукту за десятиденний курс складає близько трьох тисяч п'ятисот рублів, за місяць – близько десяти тисяч. Конкретні ціни на продукт повідомляють консультанти при зворотній дзвінок. При купівлі майте на увазі, що тривалий курс прийому препарату має набагато більше ефекту, ніж разовий десятиденний.

Відгуки

Ганна, 64У боротьбі з підтриманням нормального рівня цукру в крові перепробувала все. Доктор порадив скористатися Диабеталем, за що я йому дуже вдячна! Завдяки цьому гелю я відчуваю себе набагато краще і не повинна так часто перевіряти цукор у крові. Проходжу курс вже більше 3 місяців і не збираюся припиняти. Дуже раджу почати лікування з нього.
Сергій, 25Препарат придбав за відгуками знайомих і після консультації з лікарем для своєї бабусі. Бабуся довго відмовлялася – бентежила ціна. Я наполіг на своєму і бачу, наскільки був правий. Бабуся почувається набагато краще, лікарі відзначають поліпшення її стану. Обов'язково рекомендую спробувати – дивовижні результати.
Віктор, 54Організм став гірше засвоювати глюкозу, лікарі виписали ліки і одночасно порадили придивитися до Диабеталю – мовляв, хороша річ як додатковий засіб. Прочитав інструкцію до препарату і відгуки в інтернеті, почав приймати. Разом з основним лікуванням працює добре, контролює цукор в крові. Раджу, але з ліками від лікаря.
Тетяна, 32Діагностували діабет кілька років тому, був природний шок. Лікарі запевнили, що жити з ним можна повноцінно і нормально. Після декількох років прийому ліків почула відгуки про Диабетале – загорілася спробувати. З досвіду можу сказати, з ним відчуваю себе краще, ніж без нього. Сил більше, вага перестав стрімко збільшуватися.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!