Купити для набору ваги худим

Люди з дуже худим статурою стикаються з проблемою набору м'язової маси під час тренувань. Їх метаболізм настільки швидкий, що всі отримані елементи відразу переробляються в енергію. Щоб справитися з цією проблемою, людина повинна приймати спортивні харчові добавки для набору ваги, до яких відноситься гейнер.

Що таке гейнер для набору маси

Це спортивне харчування являє собою суху суміш, яка містить підвищену кількість вуглеводів, білків, ненасичених жирів (це корисний вид, насичених в складі немає). Добавка для набору ваги легко розбавляється в молоці або воді. До складу різних варіантів гейнера для худих входять такі корисні мікроелементи і речовини:

  • ніацин;
  • фосфор;
  • біотин;
  • залізо;
  • фолієва кислота;
  • протеїн;
  • кальцій;
  • набір амінокислот;
  • вітаміни В2, В6, В12, Е, С;
  • йод.

Чи можливо приготувати вітамінний в домашніх умовах

У магазинах з спортпитом представлені різні варіанти гейнери для набору ваги худим, але при бажанні можна зробити його самостійно вдома. Головне завдання такого коктейлю – збільшити кількість споживаних вуглеводів. Для приготування знадобляться:

  • джерело вуглеводів: варення, ягоди, цукор;
  • протеїн: сухе молоко, сир або яєчні білки;
  • рідка основа: натуральні соки, молоко.

Якщо змішати всі вищеописані інгредієнти, то людина може отримати додаткову порцію корисних речовин, які будуть сприяти набору маси у худих людей. Для приготування домашнього гейнера можна використовувати один з рецептів:

Рецепт 1:

  1. Візьміть 60 г арахісу, 2 банана, 200 г сиру, 3 ложки меду, 0,7 л молока.
  2. Покладіть все в блендер і добре змішайте.
  3. Розділіть отриманий гейнер на 2 порції. У кожній буде близько 75 г вуглеводів, 35 г білків.

Рецепт 2:

  1. Знадобиться 100 г сиру, банан, 200 мл молока, столова ложка цукру, меду або варення.
  2. Все ретельно перемішайте в блендері.
  3. В отриманий коктейль втисніть половинку лимона. Це одна порція.

Який вітамінний краще для набору м'язової маси

Зайшовши в магазин зі спортивними добавками, перед вами відкриється великий перелік варіантів харчування для приросту ваги. Щоб зрозуміти, який вітамінний краще для набору маси, обов'язково вивчіть склад. Весь товар можна розділити на три групи по співвідношенню білків і вуглеводів:

  • 20% до 80%;
  • 70% до 30%;
  • 30%-70%.

Перший варіант краще підходить для худих людей, у яких проблемний зростання маси. Другий – для мезоморфов – спортсменів з наявністю м'язів, які відчувають підвищену потребу в білку. Третє співвідношення є універсальним і підходить для людей з звичайним статурою. Хороший вітамінний характеризує наявність таких компонентів у складі:

  1. Жири Омега. Вони беруть участь у процесі вироблення гормонів, без яких м'язи рости не будуть.
  2. Швидкі вуглеводи – те, що потрібно худим спортсменам.
  3. Купити протеїн – добре, якщо в складі сироватковий білок, трохи гірше, якщо казеїн. Універсальним вважається варіант з декількома видами білка.
  4. Цукор – його не повинно бути багато, не більш 10-15%, інакше ви купуєте його, а не спортивну добавку.

Як приймати коктейль для набору ваги

Купити для набору ваги худим слід пити кілька разів за день. Рекомендується перший прийом робити вранці, щоб наситити організм всіма необхідними речовинами. Якщо випити другу порцію перед тренуванням, то для занять буде запас енергії, вдасться виконати більший обсяг роботи. Можна приймати і після тренінгу для відновлення витрачених сил, вибір залишається за кожним особисто. Пити вітамінний можна у випадках, якщо не виходить повноцінно поїсти, замість одного із прийомів їжі. На кожній банку є інструкція з визначення дозування.

Кращі гейнери для худих

Кожен спортсмен шукає для себе найкращий гейнер для набору м'язової маси. Потрібно, щоб був необхідний баланс ціни та ефективності. Нижче представлений ТОП спортпита для збільшення ваги:

Бренд

Назва

Вага, кг

Середня вартість в рублях

Dymatize Nutrition

Dymatize Nutrition Super Mass Gainer

2,77

2560

MuscleMeds

MuscleMeds CARNIVOR MASS

2,59

3950

Mutant

Mutant Mass

6,8

4270

Inner Armour

Inner Armour Hard Mass

6,8

4570

Inner Armour

Inner Armour Anabolic Peak Gainer

6,5

4830

BSN

BSN True-Mass

2,60

2980

Muscle Tech

Muscle Tech Mass-Tech Performance Series

3,2

4070

Muscle Tech

Muscle Tech 100 % Premium Mass

5,44

4540

Weider

Weider Mega Mass 2000

3

2650

MusclePharm

MusclePharm Arnold Iron Mass

4,54

6050

Кому протипоказані гейнери для набору ваги

Не варто вживати такий спортпит людям, схильним до ожиріння, адже тіло просто не буде встигати спалювати зайві вуглеводи. Для створення більш великих пропорцій краще використовувати протеїнові порошки. Допомагати набирати вагу гейнер буде тільки худорлявим людям, яким потрібно підвищувати калорійність. Якщо перевищити дозування на тиждень, можливо прояв таких побічних ефектів:

  • алергічна реакція;
  • ожиріння;
  • розлад, здуття шлунка;
  • діабет;
  • проблеми з нирками (із-за наявності креатину).

Дізнайтеся, як приготувати протеїнові коктейлі в домашніх умовах.

Відео: який вітамінний вибрати

Гейнер - добавка для набору маси. Олександр Щукін.

Відгуки

Антон, 26 роківВажливо підібрати ефективний варіант гейнера, який буде підходити за складом для статури. Обмін речовин у мене дуже швидкий, тому я вибрав Muscle Tech, в якому багато вуглеводів. Приймаю по 2 рази за день і за місяць отримав приріст в 3 кг, для мене це прекрасний результат.
Женя, 22 рокиЯ все життя був дуже худим, вирішив, що пора зайнятися своїм тілом і записався в спортзал. Тренер відразу сказав, що головна умова для збільшення маси – прийом гейнера. Без нього нічого не вийде. Мій вибір припав на Mutant Mass, тому що його багато і невисока вартість. За 2 місяці збільшив свою вагу на 4 кг і вже не виглядаю таким худим.
Марина, 26 роківВсе життя дівчинки мені заздрили, тому що я їм все підряд і при цьому не товстію. Мені ж мою статуру не подобається, не вистачає «мяса», тому записалася в спортзал і купила собі гейнер. Через тиждень прийому добавки я поправилася на 2 кг Головне – займатися спортом, інакше всі надійшли вуглеводи перетворяться на целюліт, а це ще гірше, ніж бути худою.
Кирило, 28 роківЯ придбав і почав приймати гейнер для набору ваги худим, при тому, що їв я по 4-5 разів у день, як кажуть – «від пуза». За тиждень швидко набрав 3 кг. Шкода тільки, що після припинення вживання спортпита вага знову почав знижуватися, не виходить його затримати. Тут або постійно пити добавки, або більше їсти.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!