Тижнева дієта

Постійні стреси, неправильне харчування, напружена робота часто негативно позначаються на вазі. В даний час є багато різних способів позбавлення від зайвої маси тіла, але самим доступним та популярним засобом все одно вважається зменшення обсягів харчування. Дієта тиждень – це проста система, що під час застосування якої обсяг талії здатний зменшитися на 5 див. Ефективна дієта на тиждень створить відчуття легкості у всьому організмі.

Тиждень відноситься до групи експрес-систем, які дуже швидко допомагають схуднути за тиждень на 5 кг. Суть полягає в тому, що потрібно дотримуватися певної схеми живлення протягом семи днів (звідки і пішла назва), при цьому кожен день можна вживати лише одну групу продуктів у поєднанні з дозволеними компонентами. Причому потрібно різко обмежити кількість споживаних кілокалорій.

Як схуднути за тиждень на 5 кг

Багато дівчат до сих пір не знають, як схуднути на 5 кг за тиждень. При цьому треба розуміти, що в будь-якій системі живлення, яка розрахована на сім днів, є свої правила. Це стосується і раціону. Меню має бути складено так, щоб вам можна було харчуватися в день не менше трьох разів. Дотримуючись тиждень, вам необхідно снідати, обідати і вечеряти в спеціально відведений час. Крім основних прийомів їжі повинні бути ще 2 перекуси. На час дієти слід відмовитися від жирної їжі, алкогольних напоїв, постаратися виконувати фізичні вправи.

Водяна дієта

Будь режим харчування заснований на зменшенні калорій і на зміну звичайного раціону харчування. Водяна дієта – легкий, ефективний спосіб того, як схуднути швидко за тиждень. Він допоможе схуднути, нормалізувати роботу кишечника. Головне в цій системі – правильно пити воду! Зважаючи на те, що ми часто приймаємо сигнал спраги за команду про голод, водна дієта здатна навчити правильного розпізнавання цих сигналів. Вживання води за півгодини до прийняття їжі допоможе уникнути переїдання. А стакан, випитий через дві години після їжі, позбавить від висококалорійного перекусу. Дізнайтеся, на скільки ефективна водна дієта.

Кефірна дієта

Легка дієта експрес тиждень на кефірі повністю відповідає своїй назві: основним продуктом є популярний кисломолочний напій. Хоча в шість днів базового раціону кефірної системи до нежирного кефіру можна додавати будь-низькокалорійний продукт, наприклад, зелень і огірки, фрукти. Спосіб схуднення на кефірі у деяких схемах передбачає обмеження кисломолочної рідини до 500 мл у день. На час дієти слід виключити чорний чай, кава, цукор, сіль. Без обмежень можна пити трав'яний чай і просту чисту воду.

Сувора дієта

Відомо, що сувора дієта на тиждень для схуднення підійде жінкам, які вирішили швидко позбутися від непотрібної ваги. За правилами суворої системи не можна їсти гостру приправу, часник, цибулю, борошняні вироби, цукор. Пити слід лише півсклянки води в день, можна каву і трав'яний чай. Суворий режим відносять до вегетаріанського харчування, завдяки цьому організм очищується від шлаків. Мінус в тому, що дотримуватися таке харчування не рекомендується довше тижня, тому як організм може ослабнути через відсутність поживних речовин.

Дізнайтеся, що такелегка дієта для схуднення.

Приклад меню на тиждень

Дні/час

Сніданок

2-ий сніданок

Обід

Полуденок

Вечеря

Понеділок

шматок житнього хліба, салат з овочів, склянка молока

сир 2%, чорний хліб

суп з овочів,

житній хліб, салат овочевий

варена риба, хліб житній

вівсяна каша, склянка молока, житній хліб

Вівторок

варене яйце, овочевий салат, шматок житнього хліба з вершковим маслом

склянка молока, житній хліб

вегетаріанський суп, варена телятина, житній хліб

сир

молоко, овочевий салат, хліб житній

Середа

шматочок сиру, ложка меду, житній хліб

молоко, житній хліб

овочевий суп, відварна курка, салат з овочів житній хліб

сир 2%

зелений чай, шматок житнього хліба з маслом

Четвер

салат з овочів чорний хліб, молоко

маложирний сир, житній хліб

суп мінестроне, салат з овочів

варена риба, хліб житній

крупи, кефір

П'ятниця

варене яйце, вершкове масло, хліб житній

кефір і житній хліб

відварне м'ясо, вегетаріанський суп, листя салату

сир 2%

овочевий салат, хліб житній

Субота

вершкове масло, сир і чорний хліб

молоко, житній хліб

відварна курка, овочевий суп, салат

сир 2%

зелений чай, масло, хліб житній

Неділя

гречана каша без масла, склянка кефіру

будь свіжий фрукт, крім винограду і бананів

салат з овочів, відварна риба, яблуко

сир

овочевий салат, яблуко і стакан кефіру

Відео

Фахівці радять котрі худнуть за кілька днів до режиму харчування морально підготувати себе до того, що будь-яке обмеження в їжі піде лише на користь, і в підсумку ви досягнете оновленої ідеальної фігури, про яку так мріяли. Дієта схуднення тиждень – швидкий спосіб, який допоможе надовго позбутися від ненависних кілограмів.

МІНУС 10КГ ЗА 7 ДНІВ

Відгуки

Катя, 25 роківМені швидко треба було схуднути до свята, але залишалося всього 10 днів. Знайшла в інтернеті систему, як за тиждень схуднути на 5 кг Дотримувалась всіх приписів, спочатку було складно, але поступово втягнулася в процес. У підсумку, скинула за тиждень навіть більше, ніж хотіла – 6 кг. Обличчя стало чистішим, з'явилася легкість. З дієти виходила поступово, потроху додавала продукти і змішувала між собою.
Маша, 32 рокиДієта з назвою тиждень допомогла мені скинути 4 кілограми перед весіллям. До цього я ніколи не дотримувалася ніяких режимів харчування, але після 30 років стало важче боротися з вагою, а тим більше до свята хотілося виглядати бездоганно. Тому, не роздумуючи скористалася раціоном харчування 7-и денний системи. Чесно зізнаюся, важко було перші 2 дні, але потім мені навіть сподобалося.
Ірина, 40 роківЯ завжди підтримую свою форму, сиджу періодично на різних дієтах. Особливо мені сподобалася система живлення тиждень. Цей неголодный режим харчування мене цілком влаштовує, так як тут багато що дозволено: можна пити кефір, який я дуже люблю, їсти сир та інші продукти. Мені за 7 днів вдалося позбутися від 5 кілограм, талія зменшилася на 2 см, в цілому самопочуття покращилося.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!