Як зняти нарощені вії в домашніх умовах без шкоди

Якщо власні вії короткуваті, їх можна наростити. Через деякий час нарощенный матеріал треба обов'язково знімати, щоб свої вії могли відновитися. Розглянемо, як це зробити вдома?

Нарощування вій – дуже популярна послуга в наш час, що надається практично усіма салонами краси. За скромну оплату будь-яка дівчина може мати не тільки шикарними віями, але і прикріпити на них стрази або інші аксесуари. Нарощування необхідно робити у майстра, а от знімати штучний матеріал можна по-різному. Як зняти нарощені вії в домашніх умовах без шкоди для очей?

Через 3 тижні після нарощування, новомодний аксесуар необхідно знімати і давати власним віях перепочинок. Якщо цього не робити, то структура своїх вій погіршиться. Ідеальним варіантом буде зняття нарощенного матеріалу у свого майстра. Але бувають такі ситуації, що на день зняття немає запису або у дівчини просто немає часу відвідати салон. У таких випадках доводиться знімати штучний матеріал самостійно.

Якщо ви це робите вперше, не намагайтеся відірвати довгі вії без допоміжних засобів. Майстри при нарощуванні використовують якісні матеріали, які потрібно готувати до зняття. Не використовуйте сторонні предмети: голки, ножиці, бритви і так далі. Це може призвести до пошкодження вій або очей. Використання гарячого пара для видалення нарощенного матеріалу також неефективно. Назріває питання: «Як позбутися від такої краси самостійно?».

Як знімати нарощені вії в домашніх умовах

Скористайтеся жирним кремом. Підійде будь-склад - для рук або для особи. Спочатку змиваємо макіяж, зокрема косметику для очей. Далі наносимо крем на ватяну кульку, прикладаємо його до ока. Для посилення ефекту, додайте крем безпосередньо на вії. За допомогою ватної палички, акуратно нанесіть крем, потім прикладіть ватний тампон. Через кілька хвилин спробуйте видалити штучний матеріал, скориставшись пінцетом.

Увага! Якщо видаляти штучні вії боляче або важко, не тягніть їх з усієї сили. Так ви можете пошкодити повіку або структуру рідних вій. Краще повторіть процедуру заново, збільшивши час і кількість крему.

Добре видаляє нарощенный матеріал масло, особливо рицинова або реп'яхову. Закрийте око, за допомогою ватної палички нанесіть масло від лінії росту до кінчиків. Повторіть процедуру кілька разів, щоб рясно розподілити масло. Через півгодини помасажуйте пальцями лінію росту і самі вії. Якщо процес не йде, збільште кількість і час витримки.

Щоб не експериментувати з двома попередніми методами, скористайтесь дебондером. Цю спеціальну рідину зазвичай набувають в перукарнях магазинах, бажано перед процедурою нарощування. Подібний засіб використовують в салоні, а це означає, що ви швидко і без праці зможете розм'якшити клей і зняти штучний матеріал самостійно.

Детальніше про проведення процедури дивіться у відео.

Зняття штучних вій

Як доглядати за віями після нарощування

Якщо ви нарощували вії у хорошого майстра, знімали їх там же або скористалися будинку дебондером – вам нічого боятися. Але якщо клей виявився дуже стійким, або ви носили вії довше покладеного часу, після зняття їх треба лікувати.

Відмінно підійде реп'яхову мало. Навіть якщо у вас не виникло проблем після нарощування, скористайтеся цим способом, щоб збільшити густоту і довжину своїх вій. М'якими рухами втирайте масло в прикореневу зону. Намагайтеся сильно не відтягувати повіку. Можете використовувати для цих цілей пензлик від старої туші, попередньо добре промивши її водою.

Після нарощування не використовуйте водостійку туш. Структура вій у цей час дуже ослаблена, щоб справлятися з подібним навантаженням. При сильних ушкодженнях краще взагалі не використовувати косметику.

Якщо образ фатальної жінки з млосними очима вам дуже сподобався – відпочиньте кілька тижнів і можете повторити процедуру.

Відео допоможе вам відновити вії після нарощування.

Густі вії або як відновити після нарощування

 

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!