Стрижки на середні кучеряве волосся

Окрасою будь-якої дівчини чи жінки завжди були густі доглянуті коси. Але вони потребують постійного догляду, уваги, а в наш час це не завжди можливо для ділової дами, тому часто доводиться обрізати занадто довге волосся. Довжина в такому випадку може варіюватися від підборіддя до плечей. Однак варто враховувати, що є просто середні хвилясте волосся, до яких легко підібрати стрижку, а є виразні неслухняні завитки, укладати які дуже важко.

Варіанти жіночих стрижок на середні кучеряве волосся

Якщо волосся середньої довжини пишні, але тонкі, на них добре буде виглядати збільшує обсяг каскад, який нерідко градуюють. Його дуже просто висушити феном, а укладання зробити, завдаючи гель на кінці. Добре на кучериках виглядає також боб або каре, однак у цьому випадку необхідно трохи подовжити чолку, зробивши її асиметричною. Цікаво виглядає на кучерях і драбинка, вона додає об'єм, і кожен раз лягає по-різному.

Каскад

Обличчя, обрамлене м'якими локонами каскаду, виглядає гармонійно, а укладання буде вкрай простий і не потребує особливих зусиль та багато часу. Такі локони завжди виглядають модно. Вони легко оформляються у повсякденну ділову зачіску, укладаються об'ємними пасмами для відвідування урочистого заходу або вечірки.

Зробивши каскад, з'являється можливість постійно змінювати свій вигляд в залежності від того, як зроблена укладка. Щоб зачіска виглядала завершеною, зверніть увагу на чубок, яку необхідно щодня витягати праскою. При випрямленні застосовуйте сучасні засоби для волосся. У каскаді чубчик покликана пом'якшити гострі риси, утворюючи красивий контур.

Боб

Красиво і актуально виглядає боб на волоссі середньої довжини, якщо вони укладені в класичному стилі. Така зачіска, має асиметричну форму, чудово підійде молодим і екстравагантним особам. Виглядає все це гламурно, пасма не сплутується, а хвилі локонів лежать акуратно. Залишивши рвані кінці, проділ зачісується як посередині, так і по косій лінії. До того ж, кінчики легко подкручиваются назовні або всередину.

Драбинка

Однією з популярних стрижок для волосся середньої довжини, яка ніколи не виходить з моди, є драбинка. Вона гарно виглядає на хвилястих волоссі, надає їм обсяг. Стрижеться все так, що внизу довжина практично залишається такою ж, як і була, а нагорі доходить до вуха. Форма повинна залишатися настільки природною, щоб різниця довжин була практично непомітна.

Перевага стрижки в тому, що вона укладається в самих різних варіантах. Ця форма популярна як серед молодих дівчат, так і в колах дам постарше. Однак, потрібно звертати увагу на те, щоб кінчики не сіклося. В іншому випадку укладання буде виглядати неохайно, створюючи ефект неохайності.

Підбираємо стрижку на хвилясте волосся за типом особи

Особи бувають різні – овальні, круглі, квадратні, широкі і вузькі. Людина може бути повним або худим, і від цього також залежить форма його особи. Підбираючи стрижку витким волоссям середньої довжини, необхідно звертати особливу увагу на овал. Хоча вважається, що кучерявим людям підходить все, це судження не зовсім правильно.

Професійний перукар завжди зможе визначити тип особи, для якого підійде та чи інша зачіска. Крім цього, все може бути змінено наявністю чубчика, її формою чи завдовжки. Залежно від овалу обличчя рекомендується зробити легкий проділ або зачесати волосся назад, відкривши лоб, і так підкреслити красиві риси обличчя. Порада: зробивши рівний або косий проділ, спустивши чубок, ви зможете додати образу жіночності.

Для круглого обличчя

Жінкам з великим круглим обличчям краще всього підбирати стрижки з великим об'ємом нагорі, що дозволить його подовжити, зробити овальним. Ні в якому разі не можна робити зачіску, яка б приглаживала волосся на маківці. Візуально форма змінюється за допомогою недбало розташованих знизу пасм. Добре буде виглядати асиметрична чубчик, яка дозволить значно зменшити акцент на овалі обличчя.

Не можна носити пряму чубок або проділ посередині. Якщо у пані кругле обличчя, то краще вибрати каскад, причому обов'язково, щоб була асиметрія. Так волосся замаскують занадто округлі щоки з боків, а чубчик, трохи відкриваючи лоб, подовжить особа. Те ж стосується стрижок боб, сходинка, каре.

Для овального обличчя

Особа, яка має овальну форму, вважається класичним, тому до нього підійдуть будь-які чубчика, укладання. Хвилясті кучері середньої довжини можна підстригти різними способами, укласти їх, як заманеться. Жінці з такою формою просто пощастило, тому що їй підійде будь-яка фантазійна зачіска. Чудово будуть виглядати каскад, боб, каре, сходи і інші модні варіанти.

Для осіб, чий овал більше нагадує коло, підійде стрижка без яскраво вираженої чубчика, з накрученими на щоки локонами. А ось просто звисають з боків рівні рідкі пасма, навпаки, візуально збільшать і заокруглять його. Тому, навіть власницям виграшною овальної форми, перед тим як зважитися на зміну іміджу, необхідно порадитися з майстром-стилістом.

Для повного особи

До пухким щічках чудово підійде стрижка боб з проділом, розташованим асиметрично, і невелика завивка. Така зачіска зробить даму жіночною та елегантною, а якщо додати філіровку, то об'ємна структура буде забезпечена навіть без укладання. Варто уникати рівне пострижених, мляво звисаючих по обох сторонах особи, пасм.

Стрижка з косим проділом і спадаючої набік подовженою чубчиком у формі боб або каскад, по природі своєї чудово вкладаються, що дозволяє з гідністю виглядати будь-якої бізнес-леді. Також ідеально буде виглядати зачіска драбинка, якщо на маківці надати об'єм филировкой, а всі кінчики трохи завити.

Дізнайтеся, як зробити волосся хвилястим і красиво їх укласти.

Фото-підбірка стрижок з чубком і без

Відео: Модна стрижка на кучеряве волосся середньої довжини

Свій образ кожен шукає сам. Але ми впевнено заявляємо, що переглянувши це відео, де наочно демонструються всі плюси зачіски на середню довжину, багато власниці кучерявою шевелюрою тут же вирушать в перукарню створювати свій неповторний стиль.

Модна стрижка для кучерявого волосся

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!