Стрижка андеркат - фото зі всіх сторін. Чоловічі та жіночі стрижки undercut, відео

Коротка стрижка undercut б'є всі рекорди за популярністю в цьому році. Вона затребувана не тільки серед жінок, які люблять приміряти екстравагантні образи. Чоловіки теж в захваті від цієї зачіски, адже андеркат має безліч інтерпретацій. Ця стрижка укладається по-різному і вимагає мінімального догляду. Вся принадність універсальної undercut в тому, що вона може бути спортивною, повсякденному, брутальною і навіть вечірньої.

Кому підійде стрижка

Техніка андеркат – це унісекс. Таку стрижку з задоволенням носять дівчата, хлопці, чоловіки, жінки. Основний принцип undercut – вистрижену віскі, довгі пасма волосся на маківці і потилиці. Як правило, волосся выбриваются тільки з одного боку, а з іншого – довжина пасм залишається не пошкоджене. Але деякі власники андеркат збривають і потилицю, щоб домогтися контрасту. Нерідко ця стрижка поєднується з якимось радикальним фарбуванням, наприклад, модне поєднання чорного кольору з білими пасмами або рожевого відтінку з червоним.

Але не всі чоловіки і жінки готові до таких радикальних змін. У звичайному варіанті стрижка undercut являє собою тільки один трохи поголений скроню, а колір волосся залишається натуральним. Ця неймовірно стильна зачіска стала фаворитом серед зірок Голлівуду. Так, в числі випробували її значиться Пінк, Ріанна, Скарлетт Йоханссон, Девід Бекхем і багато інших.

Не тільки підлітки вибирають андеркат. Правильно виконана та укладена стрижка внесе нотку жіночності і додасть родзинку в строгий образ бізнес-леді, а також зробить екстравагантним і сміливим образ сучасного ділового чоловіка. Для молодих дівчат це чудова можливість не тільки кинути виклик громадській думці, але і проявити фантазію, показати свою індивідуальність.

Варіації чоловічих і жіночих зачісок андеркат

Існує багато варіантів чоловічих та жіночих стрижок undercut, серед яких ви обов'язково знайдете свій стиль:

  1. Ретро. Мода 20-х років минулого століття – це поєднання подовжених волосся на маківці і гладких на скронях. Якщо зачесати волосся назад, то ви отримаєте зухвалий гангстерський образ.
  2. Екстравагантний. Частина волосся з одного боку выбривается, а на іншому пасма залишаються довгими.
  3. Креатив. Волосся підстригаються з одного боку, та додається довга коса чілка.
  4. Повсякденний андеркат. Локони выстригаются за типом декількох рівнів на маківці, поступово формуючи область чубчика. Бока збриваються з обох сторін.
  5. Рокабіллі. Волосся ставляться «чубчиком», після чого ви будете виглядати як Елвіс Преслі. Для цього потрібно скористатися гелем для укладання.
  6. Ірокез. За допомогою лаку для фіксації всі пасма ставляться вгору.

Техніка виконання стрижки Undercut

Слово «undercut» перекладається, як «стрижка під стрижкою». Класична техніка її виконання не дуже складна: гладко виголені два або один скроню, який прикривається довгими пасмами потиличної частини голови. Отже, щоб самостійно створити універсальну стрижка undercut нам знадобляться: ножиці, бритва, затискачі, відповідальність і акуратність.

  • Стилісти віскі виголюють різної форми: косі, прямі, трикутні, на середині вуха або до мочки вух. Якщо ви новачок в цій справі, то потрібно постаратися зробити скроню прямим.
  • Змочіть чисті волосся водою. Від лоба до потиличної частини голови зробіть вертикальний проділ, заколіть одну сторону пасм зажимом.
  • Іншу пасмо розчешіть вниз і ножицями суворо вертикально зріжте, придавивши ребром долоні до шкіри, щоб зріз був точним, а волосся не вислизнули з ножиць.
  • Щоб поголити волосся на лінії окантовки або вище, злегка натягніть шкіру за напрямком ходу бритви і легкими рухами подбрейте потрібну частину виска.
  • Якщо у вас немає навичок гоління, краще звернутися до перукаря, інакше ви можете поранити шкіру бритвою.

Способи укладання зачіски

Як укладати стрижка undercut? Дуже легко!

  1. Якщо у вас довгі локони, то можете зачесати їх набік, щоб показати поголений скроню.
  2. Довгі пасма залишають розпущеним, щоб приховати подбритую частину голови.
  3. Якщо волосся красиво вистрижені ззаду, то потрібно довгі локони зібрати у високий хвіст.
  4. Жіночі та чоловічі короткі стрижки укладаються ще легше з допомогою засобів для укладання. Для цього потрібно нанести його на долоні, розтерти і ретельно змастити волосся від чубчика до потилиці. Потім за допомогою гребінця випрямити вгору або акуратно укласти на одну сторону.

Скільки коштує стрижка в салонах Москви

Зараз в будь-якому салоні Москви вам запропонують зробити зачіску андеркат. Не потрібно боятися експериментувати. Якщо ви гостро потребуєте в змінах, то почніть зі стрижки undercut, яка мега популярна у всьому світі. Тим більше що ціна на неї доступна для будь-якого гаманця: коротка андеркат в столиці вам обійдеться від 1000 рублів і вище, залежно від класу і місця розташування салону краси.

Відео-урок: як стригти Undercut

Андеркат легко назвати універсальною стрижкою. В залежності від того, який стиль одягу підібраний, чоловік або жінка буде виглядати з нею екстравагантно, креативно, діловито або строго. Ключовою ознака класичної чоловічої зачіски андеркат – це скронева і потилична частини голови гладко поголені, а довга чолка проходить через центральну частину до потилиці.

Плавного переходу між волоссям тут не передбачається: від довгих пасм до коротким проходить різкий стрибок. Така техніка підкреслює оригінальність і стиль чоловіка. Укладається стрижка по-різному: їжачком, гладко, набік або назад. Ідеальні волосся для андеркат – це гладкі і густі пасма середньої довжини. Дивіться відео, як правильно робиться чоловіча стрижка в стилі undercut:

Disconnected Undercut - Haircut and Style (Actual Haircut Footage)

Фото модних стрижок андеркат 2019 року

Кожна жінка має право на вибір. Для однієї фарбування волосся в рожевий колір буде нормою, а для іншої такий спосіб буде взагалі не зрозумілий, адже у кожного своя межа екстравагантності і підхід до створення іміджу. Зачіска андеркат деяким здасться бунтарській, але це не означає, що вона підходить тільки підліткам. Багато зрілі жінки, які впевнені в собі, вибирають таку стрижку.

Якщо ви знаєте ту межу в своєму образі, яку переступати не варто, то стиль андеркат знайде варіант стрижки, який вас влаштує. Ця прогресивна техніка може бути зовсім не епатажною, а легким, вільним, багатошаровою, абсолютно підходить під повсякденний або діловий стиль. Дивіться нашу добірку фотографій модних в 2019 році варіантів зачісок у стилі андеркат.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!