Яку вибрати плойку для великих локонів

Кожна дівчина мріє про чудових великих локони, які додадуть блиску, перетворять і зроблять образ гармонійним. Але вдаватися до допомоги професіоналів накладно, а самостійно допоможе впоратися з зачіскою плойка для великих локонів. В домашніх умовах застосовувати її просто: окремо взята пасмо накручується на підставу, а через деякий час знімається готова кучерик. Так обробляється пасмо за пасмом і ось, локони вже спадають на плечі шовкової хвилею.

Огляд кращих плойок для створення великих локонів – фото

Хороший інструмент повинен мати кілька режимів температури, адже для різної структури волосся є індивідуальна температура завивки. При високій температурі легко зробити бажану завивку, але ще легше пошкодити структуру пасм. З вбудованим регулятором температури вибирається індивідуальний температурний режим. Розглянемо кращі плойки, які зможуть подарувати нам гарні великі локони.

Конусна плойка Ровента (Rowenta)

Конічні плойки вважаються універсальними, тому попит на них особливо великий серед модниць. Конусна плойка Rowenta зробить великі локони від самого кореня волосся, які будуть привабливо звужуватися до кінчиків, а тугі пасма будуть радувати вас протягом дня. Щипці мають цифровий термостат на 9 позицій, з якими власниця зможе підібрати собі оптимальну температуру. Керамічна поверхня з турмаліновим покриттям сприятливо впливає на волосся, а ізольований наконечник, що не нагрівається, захищаючи пальці від опіку. Ціна на плойку починається від 1300 руб.

Професійна плойка Babyliss

Автоматичні професійні щипці Babyliss зроблені з високоякісного титанового покриття. Це ідеальний інструмент для гламурних хвиль на середніх і довгих волоссі. З цим інноваційним приладом пасмо заноситься всередину його з допомогою обертового елемента і через кілька секунд стає красивим пасмом. Температура всередині однорідна і рівномірно розподіляється від керамічних поверхонь. Цей стайлер відмінно працює на всіх типах волосся, а ціна його в інтернет-магазинах коливається від 2700 до 3500 руб.

Потрійна плойка Philips

Плойка Philips допоможе створити чарівні кучері в ретро стилі. Вона має три робочі поверхні з діаметрами 22, 19 і 22 мм з титаново-турмаліновим покриттям. Плойка максимально дбайливо контактує з волоссям, насичуючи їх негативно зарядженими іонами. Потрійна плойка Philips відмінно впорається і з легкою хвилею для денного часу доби, і з об'ємними хвилями для вечірнього виходу в світ. Вона швидко нагрівається і добре тримає температуру, а ваші локони будуть виглядати ідеально навіть на короткому волоссі. Середня ціна на цей інструмент коливається від 1800 до 2500 руб.

Braun

Варті уваги нові щипці для великих локонів від компанії Braun. Її максимальна температура нагріву – 165 градусів за Цельсієм, а нагрівається вона моментально. Інструмент має 5 різних температурних режимів, тому спалити кучері ви не зможете. На датчику відображається температура нагріву, а холодний наконечник інструменту не дасть обпектися. Плойка від компанії Braun має керамічне покриття, а щипці змодельовані так, що навіть тонкі волосся не випадають з них під час завивки. Цей інструмент дешевий, в порівнянні з іншими моделями, і починається від 1600 руб.

Moser

Щипці для великих локонів від компанії Moser здатні перетворити волосся будь-якої довжини у витончені локони. У них нагрівальний елемент з кераміки, температурний режим від 120 до 200 градусів, а час нагріву 1 хвилина. Система іонізації дозволить видалити зайве статичну електрику і грає роль бальзаму, не даючи пересушити кучері. Кераміка в плойки зроблена за останнім розробкам: на неї нанесено унікальне срібне титаново-турмалінове покриття, яке не боїться зовнішніх впливів і прослужить вам тривалий час. Ціна на цей інструмент починається від 1700 рублів.

Гама (Ga-ma)

Спіральна плойка Ga-ma з турмаліновим покриттям зробить відмінні великі спіральні кучерики. Інноваційне покриття Techno Iron Nero забезпечить вам шовковисті кучері зі здоровим блиском без заплутаних. Це ідеальний інструмент для професійного використання, який працює з волоссям будь-якої довжини. Завдяки гладкому ковзанню по корпусу, волосся не пригорають і не вириваються, а при нагріванні турмалінове покриття є природним джерелом іонів, адже зроблено воно з мінерального каменю. Ціна на спіральну плойку Ga-ma починається від 2000 руб.

Як правильно вибрати плойку для завивки?

Секрет гарних великих локонів полягає не стільки в правильному закручування волосся, скільки в самому інструменті. Для великих локонів потрібна плойка з великим діаметром, щоб кучері були потрібного розміру. Покриття інструменту має велике значення. Воно забезпечить красу і щадну для волосся завивку. Плойки бувають:

  • Тефлоновими, які перешкоджають спалювання волосся.
  • Турмалиновыми і керамічними, які створюють негативні іони, відразливі позитивний заряд ваших локонів, ніж збережуть їх здоровий вигляд навіть після тривалого застосування.
  • З золотим або титановим покриттям, які нагріваються рівномірно і відмінно проводять тепло, скорочуючи час завивки.

При виборі враховується максимальна температура інструменту, швидкість нагріву, наявність індикаторів, якість шнура і комплектація. Купити інструмент для великих локонів вже не проблема: інтернет-магазини надають нам величезний асортимент, та ще й з відгуками покупців. Ціна на них варіюється від технічних характеристик, якості та функціональності.

Велике значення для створення великих локонів слід приділити діаметру при виборі плойки, адже тільки він впливає на розмір майбутніх кучериків. Щипці для завивки бувають від 13 до 31 мм, і чим більше діаметр, тим більше будуть кучері. Власницям важкої та довгої коси слід вибирати щипці з меншим діаметром, ніж бажані локони.

Насадкам бажано також приділити увагу при покупці, адже з їх допомогою кучері бувають з різним малюнком, формою і розміром. Популярні насадки:

  • трикутні, які роблять завитки з прямими кінчиками;
  • гофре з хвилеподібними локонами;
  • зигзаг з гострими кутами на прямих волоссі;
  • текстурайзеры, з допомогою яких легко зробити різні фігурки: круги, трикутники або сердечка.

Подивіться детальний огляд, як вибрати щипці для завивки волосся.

Дізнайтеся, як зробити локони на довге волосся.

Відгуки

Оксана 27лет:«Конусна плойка Ровента робить найкращі великі локони з усіх інструментів, представлених у продажу. До цього була конусна Remington, але не зробила такого враження. Головне, що красиві локони тримаються до 4 днів, хоча, в останній день вони не такі сильні, як спочатку, а злегка хвилеподібні».
Анжеліка 35років:«Свої чудові локони за допомогою цієї машинки я зробила всього за 10 хвилин, а носила 3 дні. Рекламні гасла не обдурили – цей інструмент просто не має аналогів. Плойка дуже легко чиститься від нагоревших засобів для волосся».
Березня 40років:«Потрійна плойка від Philips – це ефективний професійний інструмент, побачивши який в магазині ні краплі не сумнівалася в тому, що він буде корисний. І не прогадала – зачіска на роботі зробила фурор, адже робилася строго по інструкції. Хоча плойка важкувата, але кучері з'являються швидко».
Олена 22лет:«З повагою ставлюся до всієї продукції Braun, тому придбала для створення великих локонів плойку цієї компанії. Красивий зовнішній вигляд і відмінну якість збірки говорить про те, що плойка буде працювати довго. Локони виходять пружними і красивими, але, на жаль, не тримаються більше одного дня».
Ольга 37років:«Довго не могла визначитися, яку плойку вибрати. Тепер користуюся Moser вже не один рік і дуже нею задоволена. Вона швидко нагрівається і швидко остигає, а затиск міцний і волосся не випадають з плойки. Завжди використовую термозахисний спрей, тому волосся у мене в відмінному стані, хоча користуюся плойкою майже щоранку».

Відео: Який плойкою краще зробити великі локони?

Щоб не помилитися у виборі і придбати правильний інструмент для красивих великих локонів, послухаємо поради «бувалих»:

Як зробити локони?/Плойки для волосся-порівняння/Великі локони/Кудрі/Завивка.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!