Стрижки на коротке волосся з фото для жінок

Незалежно від віку всі представниці прекрасної статі мріють виглядати молодо і стильно. Стрижки на коротке волосся – ідеальний варіант змінити свій вигляд. Пропонуємо найкращі сучасні види стрижок, серед яких ви знайдете ту зачіску, яка оптимально підійде під ваш образ.

Стрижки на коротке волосся

Мода на класику, а саме, на стрижку каре не вщухає. Вона затребувана серед жінок, оскільки вважається елегантною та жіночною одночасно. Сучасні варіації на тему класичного каре підходять дамам різного віку. Стрижку каре легко укладати, вона гарно виглядає на волоссі будь-якої довжини - середньої, довгої, короткої. Необхідно скористатися невеликою кількістю засоби для стайлінгу і феном, щоб зачіска виглядала доглянуто, об'ємно і тримала форму.

Хочете бути схожою на голлівудських ретро кінодів? Доповніть каре прямий, косий, рваною або асиметричної густою чілкою. Внесіть модний штрих в свій стиль за допомогою густого чуба будь-якої довжини, виконаної тупим зрізом.

Сучасним молодим дівчатам підійде текстуроване каре з градуюванням. При укладанні використовуйте гель, щоб підкреслити текстуру волосся. З боків рекомендується злегка розтріпати подовжені пасма для додання легкості і ліричного шарму.

Модні стрижки на коротке волосся c ФОТО

Боб

Повсякденні варіанти – це традиційний боб до рівня вух, практично не вимагає укладання, а також боб і боб-каре в подовженому варіанті, що доходять до лінії шиї. Якщо ви володарка густих об'ємних волосся, то зупиніться на короткому бобі з чітким контуром.

Жіночним і романтичним натурам стилісти дають рада вибрати текстуровані різновиди боба і боб-каре з м'якими контурами. Ефект художнього безладу легко моделювати з допомогою професійних засобів для укладання і стайлінгу.

Екстравагантний акцент вносять у вигляд подовжені біля скроні бічні пасма на додаток до класичного бобу. Вони ідеально приховають повне обличчя, можуть бути однієї довжини або ж асиметричними.

Сміливі і зухвалі дівчата віддадуть перевагу текстурований боб, доповнений подовженою косою чубчиком, яка спадає на обличчя, доходить практично до рівня підборіддя, прикриваючи вилицю, і має шарувату або гладку структуру.

Актуальний тренд нового сезону - розхристаний боб в стилі гранж, на злегка кучерявого волосся, і він виглядає незрівнянно. Досвідчений майстер покаже вам, як робити різні стильні укладки на основі цієї стрижки. У більшості випадків для укладання такої зачіски досить просто наїжачити шевелюру. Щоб уникнути виникнення вульгарної нотки, доповнити образ рекомендується м'яким мелірування і легким макіяжем. Дізнайтеся, кому підходитьстрижка короткий боб.

Каскад

Шаруваті різновиди стрижки – це завжди виграшний варіант, який підходить під будь-яку форму особи - овальну, круглу, і для всіх типів волосся, особливо для негустих і тонких. Короткий, багаторівневий каскад буває довжиною до лінії підборіддя або вух.

Завдяки особливій формі стрижки, у вас є можливість щодня експериментувати з варіантами укладки. Озброюйтесь феном, бігуді, шпильками, засобами для стайлінгу, підключайте свою фантазію, і барвисті неповторні образи вам гарантовані! Взъерошивайте волосся на маківці, виділяйте окрему пасмо, завиток гелем або воском, піднімайте пасма біля коріння, робіть невелику ірокез – все, що забажає ваша душа, і підкаже фантазія. Все це можливо здійснити на каскадної градуйованою стрижці. Дізнайтеся, як зробити Каскад на короткі волосся.

З чубком

З гладкою чубчиком

Досить актуальні стрижки за схемою з укороченою довжиною на потилиці і подовженою чубчиком. У такому варіанті пропонується гладко розпрямляти пасма праскою, вишукано укладати чуба спадає на обличчя набік, і практично закриває одне око. Особливо красиво така зачіска виглядає на гладких доглянутих волоссі, мають здоровий блиск.

З текстурованою чубчиком

Цей же варіант стрижки можна зробити з довгою чубчиком, якій нарочито надається шарувата структура. Моделюючими засобами підкреслюються текстуровані пасма, форма злегка взъерошивается і підводиться.

На кругле обличчя

Жінкам з круглим обличчям слід вибирати стрижки, враховуючи особливості форми особи, спрямовані на подовження. Не рекомендується стригтися без попередньо підібраної моделі стрижки. Оптимальним варіантом у цьому випадку будуть зачіски, візуально подовжують овал обличчя. З таким завданням відмінно справляються стрижки драбинкою з пишним об'ємом в області верхівки. Стиліст ножицями виділить контур пасмами, які будуть спадати на щоки і візуально витягати форму особи.

Круглолицим дівчатам підійдуть і асиметричні зачіски. Рвані стрижки з кінцями, укладеними в бік скул, роблять обличчя більш гармонійним і пропорційним, згладжують квадратний підборіддя.

Креативні

В стилі гранж

Неповторність образу і ефект новизни в стрижку на короткі волосся вносить стиль гранж. Практично будь-яка зачіска заграє по-новому, якщо озброїтися моделюючими засобами. Створюйте укладання з взлохмаченностью, ліричної недбалістю і легким безладом на голові. Легка хімічна завивка, біохімія або кучерики від природи піднімуть пасма біля коріння, зроблять гранж-зачіску об'ємною, ніжною і вишуканою. Дізнайтеся, як виглядає хімія на короткі волосся.

У стилі панк

Бажаєте ловити на собі погляди оточуючих, тоді стиль панк в зачісці – те, що вам потрібно. Технологія виконання така: на потилиці і скроневої частини волосся збриваються практично повністю. На маківці довжина залишається недоторканою, цим волоссю надається форма химерного ірокеза або хвилі. Для контрасту чорне волосся фарбуються в червоний чи інший яскравий колір, а білі або світлі - фарбуються на кілька тонів темніше. Можливо вибрити тільки одну сторону - збоку біля скроні або ж збрити дві, а решта прядки не зачісувати на верх, а залишити розпущеним.

Асиметричні

Асиметрична стрижка пікс – ультрамодна тенденція останнього десятиліття. Моду на таку зачіску ще в 50-ті роки ввела Одрі Хепберн, з'явившись в новому вигляді у фільмі «Римські канікули». Піксі дає простір для фантазії при укладанні, особливо стильно виглядає така зачіска, доповнена яскравими контрастними пасмами.

Об'ємний боб або каскад-боб з рваними асиметричними кінцями – стильний спосіб підкреслити свою індивідуальність. Ідеально підходить для темного волосся. Для додання додаткового обсягу – «шапочки» – кінчики волосся филируются з різною довжиною.

Не бійтеся експериментувати! Навіть класичні стрижки в техніці під шапку, паж, сессон або гаврош легко привнести нотки асиметрії. Попросіть свого майстра зробити вам асиметрію всіх ліній, виділити чубок, і тоді у вас вийде модний стильний образ.

Для тонкого волосся

Головним завданням майстра в цьому випадку є створення такої стрижки, яка буде довго тримати обсяг. Короткі стрижки на тонких волоссі нерідко доповнюються колорированием, легкими завивками, щоб волосся були хвилястими і візуально більш об'ємними.

Вибирайте для себе варіанти стрижок з густими довгими чубчиками. Молодим особам свою увагу слід звернути на зачіски в стилі емо панк, на тонких волоссі вони виглядають виграшно і чарівно.

Врахуйте, кучерява і кучерява шевелюра справляє враження копиці рухливих, пишних і густого волосся. Тому сміливо використовуйте бігуді, плойки для завивки, щоб робити м'які кучері на додаток до короткій зачісці.

Рвані

Рвані стрижки вносять в образ нотки експресії і непередбачуваності. Сміливим та впевненим у собі жінкам такі зачіски підійдуть ідеально. При правильному укладанні ви створите потрібний образ.

Доповнюють такі зачіски контрастним мелірування і барвистим колорированием. Вигідно робити повсякденні рвані стрижки, вони не вимагають тривалої укладання, за умови якісно зробленої базової форми.

Драбинка

Універсальна зачіска, яка гарно виглядає на густих волоссі. М'які локони до середини шиї, підстрижені драбинкою, виглядають дуже жіночно і романтично.

Якщо говорити про короткі прості стрижки, то це об'ємні варіанти зачісок відомих форм, виконані в класичному стилі. Ідеально підходять для повсякденного образу.

Модельні та молодіжні

Модельні стрижки в нинішньому сезоні представлені в безлічі варіантів. Навіть звичайний боб і боб-каре відноситься до модельним видами зачісок, якщо він виконаний досвідченим майстром з внесенням родзинки і екстравагантності. Також до подібних видів зачісок відносяться пікс, зачіски в стилі гранж і багато інших.

Випускні

Помилково вважати, що красу на голові вдається спорудити тільки при наявності довгих густих волосся. Короткі стрижки дають простір для фантазії при спорудженні весільної або випускний укладання.

Каре – прекрасний варіант для випускного вечора. Доповніть його діадемою, стрічкою або іншим аксесуаром, і у вас вийде романтичний жіночний образ.

Модні нині грецькі зачіски легко зробити на коротких волоссі. Виділіть прямий проділ, надіньте спеціальну пов'язку в стилі олімпійської богині, легке платтячко і сандалі на шнурівці – стильний образ готовий.

Як зважитися зробити коротку стрижку

Ви вирішили кардинально змінити свій образ, але сумніваєтеся, чи варто робити коротку стрижку? Жінки, які раніше ніколи не носили коротке волосся, бояться істотно змінювати свій стиль.

Деякі рекомендації:

  • Не приймайте спонтанних рішень. Ваше бажання підстригтися повинно бути зваженим.
  • Обов'язково звертайтеся до досвідченого перукаря, бажано до такого, який доглядає за вашим волоссям вже не перший рік. Він знає структуру вашого волосся, ваш характер, особливості. Він дасть вам корисні поради щодо вибору довжини і форми зачіски.
  • Скористайтеся спеціальними графічними програмами по підбору зачіски, щоб візуально оцінити свій майбутній вигляд.

Поради професіоналів

  • Дівчат з короткими стрижками особливу увагу слід приділяти формі брів і якісно наносити легкий макіяж. Стрижка відкриє ваше обличчя, зробить більш помітними деякі вади та недоліки, тому їх доведеться ретельно приховувати і маскувати.
  • Будьте готові до того, що вибігти з будинку в поспіху, затягнувши волосся в хвіст, з коротким волоссям не вийде. Така зачіска вимагає щоденного укладання із засобами для стайлінгу.
  • Оскільки щоранку ви будете використовувати моделюючі засоби, щодня увечері доведеться мити голову.
  • Дівчатам з неідеальною формою шиї і плечей рекомендується відмовитися від ультракоротких стрижок на користь зачісок з видовженими пасмами, м'яко спадає з потиличної частини.
  • Щоб зберегти стрижку, доведеться щомісяця відвідувати салон краси для підрівнювання форми і коригування довжини.

Щоб не розгубитися, вибираючи з безлічі стрижок на короткі волосся, подивіться відеопідбірку наймодніших зачісок 2016 року.

Модні стрижки на коротке волосся 2014 - 99 новинок

Як ви ставитеся до коротким зачіскам: вважаєте їх ознакою твердого характеру і рішучості жінки, або ж для вас тільки довге волосся можуть асоціюватися з жіночністю? Діліться своїми думками, порадами та спостереженнями в коментарях.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!