Кушон - що це і як використовувати. Відгуки про косметичних засобах для обличчя, де купити кушоны і ціни

Слідом за наступними новинками ринку косметики, таких ВВ, СС і DD крему, з'явилася нова корейська розробка – кушон. Таку модну і зручну новинку вже запустили у виробництво найпопулярніші косметичні бренди Європи – Lancome, Sephora, Clinique і американський 3LAB. Кушон – що ж це за продукт, і в чому полягає його популярність?

Що таке кушон

Cushion дослівно перекладається як «подушка», «пружна прокладка». Таке поняття, як кушон, закріпилося також на особливій формі упаковки та дозуванні косметичних засобів, спочатку – тонального крему. Але назвати кушоном можна рум'яна, флюїд, основу, тональний крем і багато іншого – все, що укладено в такого роду упаковку. Складається він з футляра, такого, як для пудри, і подушечки всередині, яку пропитують косметичний засіб. Додатково у футлярі є відсік для антибактеріальної подушечки, якій крем наноситься на обличчя.

Переваги кушона

Популярність такої компактної упаковки не випадкова, адже вона має ряд особливостей і переваг:

  1. Гігієнічність. Рідкий наповнювач подушечки дозується тільки при натисканні на її поверхню, що забезпечує доступність тільки до необхідної кількості кошти. Гігієна нанесення забезпечується деякими виробниками за рахунок металевого дозатора, але в більшості засобів подушечка зроблена з м'якого синтетичного пористого матеріалу. Cushion має антибактеріальне просочення, не вимагає втручання іншими пристосуваннями, наприклад, пензлем.
  2. Компактність. Формат футляра забезпечує антисептичну зберігання косметичного засобу, спонжа, тому займає мало місця.
  3. Зручність використання. Рідкий засіб, яким просякнута губка, дуже легко наносити за допомогою будь-якого спонжа, при цьому все компактно розміщене в футлярі. Футляр cushion можна брати з собою в поїздки і з легкістю поправляти макіяж. Якщо подушечка розміщена в місці дозування, відпадає необхідність використання додаткових пензлів і спонжей.
  4. Cushion з пудрою для губ, тінями і тональним кремом можуть бути у форматі тюбика, але оснащені все тієї ж подушечкою, через яку з легкістю дозується косметичний засіб як рідке, так і пудрообразное.

Тональний крем кушон

Популярні на ринку тональні основи, крему в форматі кушона випускають відомі бренди:

  1. 3LAB – одна з перших, хто представив новинку у формі подушечки. 3LAB в компактній упаковці випускає ВВ-крем з високим ступенем захисту від сонячних променів. Добре поєднується формат упаковки і легка текстура засоби: ВВ-крем Аква підходить навіть для проблемної шкіри, легка текстура крему не змінюється навіть при нанесенні декількох шарів.
  2. Clinique випустив футляр з подушечкою, просоченою кремом легкої текстури з антиоксидантами і захистом від УФ-променів з фактором SPF 50. Такий крем незамінний для сучасних мешканок мегаполісів.
  3. Lancome випустив легкий тональний крем, маскує недоліки проблемної шкіри. Такий кушон легко вирівнює колір шкіри, залишаючись непомітним на обличчі.
  4. Корейська тональний флюїд кушон від Secret Key містить у своєму складі натуральні екстракти: квіток календули, асаї, женьшеню і алое віра.

Пудра кушон

Багато хто може задатися питанням: пудра кушон – що це? Це засіб компактного формату, дуже схоже на звичайну пресовану пудру, однак має ряд переваг: така пудра гігієнічніше, економічніше і краще справляється з жирним блиском, забезпечує захист і зволоження. В магазинах можна знайти:

  1. Пудру для проблемної шкіри від Sephora, в якій відсутні масла, а є антибактеріальні добавки, які допомагають позбутися від недоліків на шкірі обличчя.
  2. DoDo Cat Glow Cushion – м'яку крем-пудру з розгладжувальним ефектом, яка легко приховує недоліки шкіри, охолоджує її і звужує пори.
  3. Nude Cushion Foundation від ISADORA – хороший варіант матуючого кошти для будь-яких типів шкіри. З його допомогою можна коригувати макіяж протягом дня, не створюючи «плівку» на обличчі.

Рум'яна кушон

Другі на черзі після тональної основи – рум'яна. Такий тип став популярний і для рум'ян, адже їх так просто нанести без кисті. Випускаючи у футлярі, як для пудри або у формі тюбика, на кінці якого знаходиться дозатор-подушечка, виробники новинки значно полегшують життя модниць. Рум'яна кушон – що це і де їх шукати? На полицях вітчизняних магазинів можна знайти продукти відомих брендів:

  1. Be18 Водянисті Cushion Blush від TOUCH IN SOL – молодіжна лінія косметичних засобів. Рум'яна яскравих кольорів з освіжаючим ефектом. Зволожують, надають сяйво.
  2. Jellousy Cushion Cheek від ENPRANI – рум'яна з природними відтінками, мають у своєму складі екстракт зеленого чаю, мінеральну воду, що забезпечує антиоксидантний захист шкіри.
  3. Sephora Wonderful Cushion Blush – стійкі рум'яна з легкою текстурою, які надають приємний природний колір і блиск шкірі щік. Кращий спосіб нанесення косметики без кисті: легко і швидко. Стійкість забезпечується за рахунок кремовою структури.

Відео: все про кушонах

ВСЕ ПРО КУШОНАХ: що таке кушон, види кушонов, бренди, тональна основа, bb крем

Відгуки

Ніна, 28 роківЯ фанат макіяжу в стилі нюд, тому відразу примітила такий цікавий формат косметики. Нещодавно протестувала рум'яна виробника Sephora з подушечкою-аплікатором. Колір кошти приємно помаранчевий, на шкірі виглядає дуже природно. Велика перевага – немає необхідності користуватися пензлем, а подушечкою всі наноситься дуже м'яко, плавно.
Марія, 30 роківКористуюся СТ кремом Lancome і згодна з усіма позитивними відгуками. В описі сказано, що отримуєш після використання: легко природне сяйво шкіри. Зараз очікую новинку – пудру для губ в такому ж форматі. Анонс продукту багатообіцяючий: ефект – матовий колір на губах. Сподіваюся, що ціна буде доступною.
Яна, 25 роківСама б ніколи не купила таку косметику, але нещодавно отримала крем-флюїд з дозуючою подушечкою на день народження. Залишилася дуже задоволена засобом, хоч і є фанатом матової шкіри, а крем-флюїд зволожує, робить шкіру сяючою, трохи вологою на вигляд. Даний засіб – чудова основа під будь-який макіяж, при бажанні можна додати матовості пудрою.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!