Рідина для зняття шелаку - манікюр в домашніх умовах. Огляд кращих рідин для зняття шелаку

Покриття нігтів широко застосовується сучасними жінками. Шелак сприяє тому, що жіночі ручки залишаються доглянутими кілька тижнів поспіль. Однак стійке покриття відрізняється від звичайного лаку, тому що знімати його слід спеціально призначеної рідиною, а не звичайним ацетоном.

Чим зняти шелак в домашніх умовах

Найкращим виходом буде використання спеціального розчину, якщо не звертатися за допомогою до майстрів манікюру. Серед численних брендів можна вибрати універсальний засіб, ефективність якого порадує свою власницю. Крім рідини, для того, щоб стерти стійке покриття будинку, вам може знадобитися:

  • пилка для шліфування;
  • апельсинові палички;
  • фольга;
  • спонж;
  • крем.

Рідини для зняття гель-лаку для нігтів

Дівчата, які вперше стикаються з гель-лаком, часто задаються питанням щодо того, чим можна зняти шелак в домашніх умовах. Для суперстойкого покриття створений спеціальний препарат, заснований на компонентах, які спрямовані на розм'якшення і розчинення. При цьому не варто думати, що засіб для видалення буде шкодити нігтьовій пластині. Виробники косметичних засобів створили особливу рідину для зняття шелаку, яка додатково насичена вітамінами, маслами – поживними і зволожуючими речовинами.

Чим зняти шелак будинку без спеціальної рідини

Якщо немає спеціальної рідини, призначеної для шелаку, то її можна замінити банальним ацетоном, який стоїть на поличці у кожної дівчини. Він теж здатний стерти стійке покриття, але є більш агресивним і шкідливим для нігтьової пластини при тривалому контакті. Зате завжди є під рукою. Для того, щоб ацетон зробити більш м'якше, слід розвести його з звичайною водою: два до одного.

Для видалення з допомогою ацетону вам знадобляться ще ватяні диски, фольга і апельсинова паличка. Першим ділом вимийте руки, адже нігтьові пластини повинні бути максимально знежирені: для цього може знадобитися мило або спирт. Якщо погано обробите поверхню, то ацетон буде слабо впливати на шелак, і процедуру доведеться повторювати знову. Після якісної гігієни рук на кожен ніготь накладайте вату, змочену в ацетоні, обертайте палець фольгою, тримайте хвилин п'ятнадцять. Зніміть фольгу, а потрісканий лак видаліть за допомогою апельсинової палички.

Склад рідини для зняття гель-лаку

Якщо ви хочете надати нігтям якісний догляд, то краще скористатися рідиною для зняття шелаку. Незалежно від ціни, в склад всіх розчинів для видалення входить ацетон, але спеціальний розчин максимально очищений, а вітаміни і масла допомагають зробити головний компонент складу практично нешкідливим. Якщо використовувати рідину для видалення шелаку зовсім без ацетону, то вона не візьме суперстойкое покриття. Щадні склади допоможуть вам вирішити завдання того, чим зняти шелак з нігтів.

Як діє засіб для зняття шелаку в домашніх умовах

Принцип дії речовини такою ж, як і косметичного ацетону для простого зняття лаку. Процедура ідентична: вымываете руки, смачиваете ватні диски в спеціальному засобі, прикладаєте до нігтя, оборачиваете фольгою, чекаєте хвилин п'ятнадцять, знімаєте залишки гель-лаку апельсиновою паличкою. Спеціальний засіб відрізняється від звичайного ацетону тим, що воно здатне доглядати за нігтьової пластиною і нешкідливо для людського організму.

Чим знімати шелак з допомогою спеціального засобу

Для якісного зняття в домашніх умовах професіонали рекомендують не тільки придбати спеціальну рідину, але також замість звичайної фольги використовувати прищіпки-затискачі чи обгортки одноразового використання Shellac Remover Wraps. Додаткові пристосування допомагають зробити процедуру з видалення гель-лаку більш комфортною та ефективною. Процес зняття шелаку стандартний, але єдиною відмінністю є те, що замість фольги на нігті накладаються затискачі чи обгортки.

Як вибрати засіб для видалення шелаку

Професіонали стверджують, що купувати рідина для зняття шелаку слід тієї ж фірми, якою ви користуєтеся косметикою для манікюру. Сьогодні існує ряд виробників, які завдяки своїй якості заслужили визнання багатьох жінок, майстрів по манікюрному мистецтву і салонів краси:

  • Just Gel Polish Remover – моментальне вплив компонентів здатне розчинити лак протягом п'яти-восьми хвилин. Склад продукту щадний, елементи не травмують емаль нігтя, не сушать шкіру навколо пластини, мають приємний аромат і не провокують алергічну реакцію.
  • One Step Remover Mozart House – відмінний варіант, якщо не знаєте, чим змити шелак в домашніх умовах. Склад дбайливо впливає на нігтьову пластину, а масло і зволожуючі речовини допомагають захистити поверхню від хімічних компонентів.
  • Shellac Severina – ефективний засіб має підвищений попит, адже його можна купити в інтернет-магазині. Рідина не тільки моментально діє, але ще і випускається у флаконі з зручним дозатором, що дозволяє економити розчин. Severina не травмує пластину нігтя, не палить, відмінно розм'якшує гель-лак. Прийнятна вартість кошти розширює коло покупців.
  • Nano Professional – належить до професійної лінії, тому гарантує відмінний результат. Виробник даної косметики робить акцент на те, що навіть при частому використанні рідина не буде наносити шкоду нігтьової пластини, а фарбувати новий шар можна відразу після зняття попереднього.

Ціна рідини для зняття шелаку

Вирішивши скористатися спеціальним засобом, відштовхуйтеся, насамперед, від власного бюджету, адже ціна на них абсолютно різна. Для видалення гель-лаку існує величезна кількість розчинів, а в каталогах інтернет-магазинів ви зможете вибрати і замовити відповідний вам речовина за ціною і якістю. Ось приблизний список середніх цін на рідини в залежності від виробника та фасування:

  • CND Nourishing Remover, 236 мл – 950 рублів;
  • Shellac Remover SEVERINA, 500 мл – 420 рублів;
  • D eva Florum, 130 мл – 73 рубля;
  • Domix Green, 500 мл – 199 рублів;
  • Just Gel Polish Remover, 236 мл – 865 рублів;
  • Orly Remover SmartGels, 118 мл – 350 рублів;
  • One Step Remover Mozart House, 150 мл – 230 рублів.

Дізнайтеся, як вибрати засіб для зняття гель-лаку.

Чим знімають шелак з нігтів в салоні

Зняття в салонах відрізняється від домашніх спроб позбутися суперміцного покриття тим, що професіонали видаляють його швидко і ефективно. Майстри в своїй роботі для зняття гель-лаку використовують Product Remover, змочуючи в ньому одноразовий тампон на липкій основі, який надівається на ніготь, немов наперсток. При цьому розчин не потрапляє на шкіру, а чекати треба всього п'ятнадцять хвилин. Залишки стійкого покриття прибираються апельсиновою паличкою. Ціна процедури буде приблизно дорівнює вартості за одну баночку кошти.

Відео: яка рідина для зняття гель-лаку краще

Рідини для зняття гель-лаку

Відгуки

Еліза, 25 роківКористувалася популярним розчинником SEVERINA, щоб стерти лак TNL. Прийнятна ціна, але має різкий запах ацетону і без дозатора, що не дуже зручно у використанні. Проте це можна стерпіти, так як гель-лак класно розм'якшується за допомогою цієї рідини, і легко знімаються залишки. Нігті після зняття мають здоровий і сяючий вигляд.
Маріам, 19 роківЗнімаю гель-лак будинку, вважаю, що платити 150 рублів за процедуру, яку можна зробити самій – безглуздо. Купую Just Gel Polish Remover або Орлі, тому що читала про них самі добрі відгуки. Можу з упевненістю сказати, що кошти вибрала правильно, покриття знімається ідеально, головне – швидко. Ціна виправдовує якість.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!