3d нарощування вій

Щоб виглядати красиво з ранку і весь день, дівчатам потрібно докласти зусиль і витратити чимало часу. Нанесення косметичних засобів на очі – щоденна процедура. Спочатку необхідно красиво підфарбувати очі, а ввечері не забути змити всю косметику. Ви не замислювалися про те, щоб це час витрачати з вагомою користю? Йога, гімнастика, зарядка, смачний сніданок – ось що хочеться робити вранці, а не фарбувати вії тушшю. Майстри макіяжу перейшли на новий рівень. Послуга 3d нарощування вій не тільки економить час. Це робить вас схожою на східну красуню.

Що таке 3d нарощування вій

Ви помічали у голлівудських зірок на червоній доріжці виразні погляди? А при рекламі професійної туші вії у актрис і моделей завжди вражають неймовірним об'ємом. Це якась чудо-косметика? Відповідь ви вже напевно знаєте самі. Вії не зможуть стати пишними, при цьому маючи натуральний вигляд, навіть якщо ви будете годину наносити дорогу водостійкої туші. Тут явно використовується інший ефективний спосіб.

Нарощування вій з ефектом 3d – це процедура, яка випередила всі попередні технології. Хоча у вас на це піде близько 3 годин, розцінюйте цей час, як релаксацію. Процедура 3d нарощування безболісна, виконується в салонах, де майстри пройшли спеціальну сертифікацію в даній галузі. Вії будуть виглядати звабно, сліпуче і цілком натурально. Перед виконанням 3d нарощування погортайте портфоліо майстра, щоб вибрати конкретну роботу, яка підійде під ваш тип особи.

Які матеріали використовуються при 3d нарощування

3D-lashes – процес, при якому використовуються матеріали найвищої якості, їх сміливо відносять до категорії преміум-класу. Головна перевага – гіпоалергенність, нездатність викликати найменше подразнення на століттях. Матеріали, з яких створюють штучні вії, максимально наближені до структури людського волосся. При їх нарощуванні використовуються синтетичні нитки з микрополиэстера – вони не піддаються ламання, відмінно гнуться, тому кінцевий продукт виглядає так реалістично.

У зв'язку з останніми тенденціями та розвиненими технологіями в сфері 3D-lashes, вам запропонують штучні мікроволокна в різних колірних відтінках. Для виразного погляду використовуйте кілька кольорів, які будуть створювати градієнт. Якісні вії не зашкодять рідну структуру волосинок на століттях, витримають різноманітні водні випробування, сльози, сонце і пил.

У процедурі 3d нарощування використовуються знежирювачах, гіпоалергенний клей, закріплювач. Перший компонент застосовують перед наклеюванням вій, щоб прибрати бруд і жир з області повік. Так штучні волосинки зможуть щільно прилягти до рідних. Косметичний клей буває чорного кольору, надаючи ефект підводки, або прозорого. Перед використанням для процедури нарощування він проходить дерматологічні тести, тому алергічна реакція неможлива (виняток – індивідуальна непереносимість). Закріплювач продовжує життя наклеєним віям.

Особливості 3d нарощування вій

Натуральность вій після процедури 3D-lashes – головна особливість. Не кожен майстер готовий настільки ретельно виконувати дану роботу, тому знайдіть перевірених професіоналів. Пореснічное технологія нарощування відрізняється від пучкової тим, що вії клеяться за 1 мм до основи ваших власних, тому ви не відчуваєте ніякого дискомфорту при носінні, а погляд виглядає натурально. Ефект від процедури 3d-lashes триває близько 3 місяців, а це вагома перевага над стандартним нарощуванням (1-1,5 міс.).

Як відбувається процедура нарощування

Справжнього майстра нарощування вій з ефектом 3d легко порівняти з ювеліром. Уявляєте, наскільки чітко потрібно бачити кожну волосинку, приклеюючи до неї по кілька волокон. Процес починається з визначення вашого типу шкіри, розрізу очей і бажаного результату. Далі виявляється сила і гнучкість рідних вій, щоб підібрати ідеальне кількість штучних волокон з необхідним вигином.

Майстер повністю видаляє макіяж в області повік. Це місце знежирюють спеціальним засобом. Щоб верхні і нижні вії не склеїлися під час нарощування, їх поділяють прокладочной стрічкою. Далі – делікатний процес 3D-lashes. Майстер починає нарощувати на кожну рідну вію за 2-3 штучні волосинки, чергуючи довжину, колір або вигин. Якщо ви хочете виглядати природно, вам підійдуть волокна товщиною 0,15 мм; густий вид вийде з допомогою 0,2 мм; шикарний 3d обсяг, як в рекламах і глянцевих журналах – 0,25 мм

Попередньо обговоривши з майстром остаточний ефект, спробуйте скорегувати його правильним способом. При коротких рідних віях варто нарощувати штучні подовжені волокна. Якщо ви хочете досягти максимального обсягу, то беріть кількістю. Щоб домогтися «котячого» погляду, у внутрішній області і посередині століття вії нарощуються середньої довжини, а на зовнішніх частинах очей – видовжені. Після процедури наноситься закріплювач.

Відео: технології 3d нарощування вій

Якщо ви терзаете себе питанням, бути майстром по нарощуванню чи ні, то невеликий відео урок допоможе вам швидше визначитися. Всього кілька хвилин допоможуть вам зрозуміти, наскільки це копітка робота. Чи хочете ви бути ресничным ювеліром? Якщо так, то вам знадобляться силіконові подушечки під очі, спеціальні пінцети, синтетичні волокна відмінної якості, різних кольорів, довжини, вигинів, клей 3D-lashes, знежирювачах і закріплювач.

Бажано мати гарний зір, щоб не пропустити жодної вію, або носити оптику. Відвідати майстер-класи у професіоналів – це половина успіху, адже на уроках з живими людьми легко показати всі нюанси та секрети. Але щоб створити свій перший образ «зимовий шик», надихнути нарощуванням 3d в даному відео. Вам знадобляться чорні, винні, світло-коричневі, блідо-помаранчеві вії і декоративна метелик.

3D нарощування вій

Як доглядати за віями після нарощування

Після процедури нарощування 3d, красиві та об'ємні вії тримаються до 3 місяців. Щоб зовнішній вигляд залишався колишнім, необхідно дотримуватися простих вказівок: рідше терти очі, використовувати знежирені косметичні засоби, включаючи спеціальні засоби для зняття макіяжу. В іншому, спосіб життя не змінюється, ви наносите макіяж, купаєтеся в басейні, ходіть в сауну.

Не забувайте про корекцію війок. Свої рідні волосинки відростають за 3-4 тижні, випадають разом з нарощеними. Завдяки ефекту 3d, ця різниця деякий час не буде помітною. Але, як тільки вам здасться, що ряди вій порідшали, йдіть у салон до майстра на корекцію. По часу це набагато менше, ніж первісна 2х або 3х годинна процедура.

Через 2,5-3 місяці зніміть нарощені вії, щоб рідні відпочили і відновилися. 3D-lashes прибирають як в салоні, так і в домашніх умовах. Якщо вам до вподоби другий варіант, нанесіть на вії велика кількість жирного речовини (крем, оливкова або соняшникова олія). Ранок ви без проблем приберете їх. Відновлення рідних вій виконується вдома перед сном. Обтирайте повіки касторовою олією в комплексі з вітаміном Е.

Фото до і після нарощування вій 3д

Якщо ви прочитаєте салонні відгуки про результати, то побачите тенденцію, що не тільки в Москві, але і в інших містах зараз з звичайного нарощування вій всі переходять на 3D-lashes. Хоча ціна цих процедур розрізняється, але це і так ясно – більш якісний клей, легкі, тонкі мікроволокна, схожі з натуральними волоссям, різноманітність кольорів, довжини, вигинів, тривалість носіння без корекції нерідко досягає 1,5-2 місяці (з нею – довше). Подивіться, порівняльні фото до і після процедури 3в нарощування.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!