Правильне харчування і дієта музиканта: як схуд Панайотов

При зростанні 190 сантиметрів Олександр мав колись вага в 106 кілограмів, але, вважаючи себе товстим, вирішив кардинально змінити себе, з-за чого сьогодні багато хто цікавиться, як схуд Панайотов. Як багато зірок, артист досяг стрункої фігури завдяки наполегливим тренуванням і дієті. Результат був дійсно помітний, адже співак довгий час не з'являвся на сцені. У листопаді 2016 року Олександр прийшов на проект «Голос» з невпізнанною зовнішністю – він зміг не просто схуднути, але ще змужніти. Сам артист говорить про своєму доброму самопочутті в новому тілі.

Панайотов до і після схуднення

Олександр визнає, що завжди був схильний до повноти. Не набирати ще більшу вагу, будучи вже пухким, йому допомагало відсутність в холодильнику їжі. Такий режим влаштовував артиста до певного часу, поки він не зрозумів, що це погано відбивається на його здоров'ї. У цей момент Олександр прийшов до висновку, що пора щось міняти. Дієти для співака здаються нудними, тому, як багато хто інші зірки, щоб скинути вагу, він вирішив перейти на раціональне харчування, а також зайнятися спортом.

Олександр Панайотов товстий

Як вже було сказано вище, вага Олександра до того, як він схуд, становив близько 106 кг. При високому зростанні співака це дуже велике навантаження на організм. Зайва вага артиста був причиною виключно неправильного харчування з відсутністю навантажень. Співак сам зізнається, що до схуднення ніколи не снідав, а якщо навіть перекушував, то робив це дуже рідко. Зараз же він ніколи не пропускає прийом їжі з ранку, що теж допомогло прийти до підтягнутою фігурі.

Панайотов схудлий

Завдяки зміні свого харчування і введення в режим дня спорту Олександр зміг домогтися худорлявості і позбутися від 20 зайвих кілограмів. При цьому сам співак наголошує, що не користувався ніякими БАДами або іншими таблетками. Крім того, він спростовує чутки про схуднення із-за пристрасті до спиртного або наркотиків. Олександр розповідає, що схуд зі 106 кг і став важити 86 кг виключно за рахунок спорту у поєднанні з правильним харчуванням.

Дієта Олександра Панайотова

Про те, як схуд Панайотов, цікавляться багато, тому сам співак не став приховувати своєї методики, адже нічого нового або складного в ній немає. Перейшовши на правильне харчування, артист першими виключив зі свого раціону:

  • фаст-фуд;
  • напівфабрикати та інша їжа у вакуумній упаковці;
  • випічка, тістечка і все борошняне в цілому;
  • алкоголь;
  • прості вуглеводи, що містяться в солодощах;
  • жирні сорти м'яса і риби;
  • все дуже солоне, копчене, смажене і жирне.

Правила

У меню Олександра замість шкідливих продуктів увійшли пісні сорти м'яса і риби, які є джерелом необхідних білків, свіжі овочі з великою кількістю клітковини, фрукти, злакові, рослинні масла, горішки. Їжа повинна бути свіжоприготовленою. Крім вибору корисних продуктів необхідно дотримуватися наступних принципів:

  • харчуватися не менше 4-5 разів щодня, щоб стимулювати метаболізм, зарядитися енергією і уникнути почуття голоду;
  • обмежувати кількість тугоплавких жирів;
  • відмовитися від солі;
  • вживати в день не менше 1,5 л рідини в день, краще чистої води;
  • ніколи не пропускати сніданок;
  • намагатися їсти в один час;
  • не переїдати - з-за столу потрібно вставати трохи голодним;
  • при сильному голоді з'їдати страва з овочів, фруктів або пити кисломолочні продукти.

Крім змін живлення важливо ввести в свій режим хоча б мінімальні фізичні навантаження. Навіть при щільному графіку Олександр Панайотов зміг виділити собі час, щоб займатися в спортзалі, став плавати в басейні. На фото після того, як Олександр Панайотов схуд, видно, що у нього підтяглися і м'язи. Це завдяки спорту. Результати співака підтверджують, що фізичні навантаження дійсно ефективні, адже він не просто став стрункішим, але і підкачався.

Меню

Враховуючи наведені вище правила дієти Олександра, він схуд завдяки частому харчування, яке включає корисні продукти. З них артист становив своє меню, щоб воно було збалансованим з усіма необхідними вітамінами і мінералами. Приклад такого раціону, який використовує і сам Олександр, наступний:

  1. Сніданок складається з вівсяної каші з ягодами, кави або чаю без додавання цукру.
  2. Перекус включає фруктовий салат або просто пару фруктів.
  3. Обід являє собою суп на нежирному бульйоні, салат з морепродуктів і чай.
  4. Полуденок ж складається з 100 г йогурту або жменька горіхів.
  5. Вечеря представлений паровими котлетами в поєднанні зі свіжими овочами.

Відео: як схуд Олександр Панайотов

Олександр Панайотов - Зіркові дієти - Зіркове життя

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!