Історія схуднення Катерини Скулкиной - дієта з меню на кожен день, вправи і результати з фото до і після

Ця харизматична жінка підкорила глядача аж ніяк не стрункими формами. Катерина Скулкина, учасниця Comedy Woman, раніше заявляла, що вона задоволена своїм тілом і відчуває себе комфортно. Однак деякі причини (про них актриса замовчує) спонукали артистку скинути вагу. Зовсім скоро простори інтернету розбурхала новина – зірка Катерина Скулкина схудла, від пишних форм залишилися лише спогади, а тіло красуні стало витонченим і струнким. Як актриса досягла такого результату?

Скільки важить Катерина Скулкина

У дівчини високий зріст – 174 див. При цьому її вага до схуднення знаходився в межах 90-95 кг. Також ви можете зустріти інформацію, що Катерина Скулкина з Comedy Woman важила 75 кг, але навіть візуальна оцінка допомагає переконатися, що це не так. Актриса ніколи не комплексувала через фігури. Образ «великої» жінки допоміг зірці грати колоритних героїнь з сильним і владним характером. Катерина вийшла заміж, народила дитину – надмірна вага не став на заваді сімейному щастю. Однак влітку 2015 року учасниця комік-шоу Скулкина прийняла рішення стати стрункішою.

На скільки схудла

За кілька місяців жінка позбулася 20 кілограм. Як схудла Скулкина? Коли зірка виклала в Facebook фото нової себе, злі язики стали говорити, що вона пила «рідкий каштан», «гранатові емульсії», закодувалася, сиділа на строгій дієті, відкачала зайвий жир у хірурга, скористалася фотошопом. Однак Катерина спростувала домисли. Зайва маса тіла пішла завдяки правильному харчуванню, регулярним спортивних навантажень і косметичних процедур.

Катерина Скулкина схудла здоровими способами і закликала шанувальників не вестися на «чудо-засоби». Актриса наближалася до ідеалу повільно, тому її самопочуття тільки покращився після скидання ваги. Скулкина радить не робити з схуднення культ, а вписати його в повсякденне життя як звичайний процес, на якому не варто зациклюватися. Тоді ні вік, ні робота, ні інші відмазки не стануть перешкодою для досягнення мети.

Катерина з Камеді Вумен правила схуднення

Свій шлях до стрункості артистка почала на відпочинку, де вона була дуже активною. По приїзду додому Скулкина записалася у фітнес-центр, переглянула харчування, стала відвідувати процедури краси – з допомогою такого комплексу і схудла. Резідентка Comedy Woman радить зосередити більше уваги на собі:

  • вірити в себе;
  • любити себе;
  • позбутися від комплексів.

Катя Скулкина схудла, коли реалізувала всі три пункти. З допомогою дієтолога вона склала раціон, а тренер розробив персональну програму занять в тренажерному залі. Активність у житті допомагає Катерині тримати форму і бути в гарному настрої. Зірка відчула себе на міцність і довела всім, що може досягти поставленої мети. На своєму результаті Скулкина не зупиняється – у планах скинути ще 5 кг.

Від яких продуктів треба відмовитися, щоб схуднути

Правильне харчування – головна складова успіху при скиданні зайвої ваги. Практично 80% залежить від меню. Катерина Скулкина відмінно схудла, оскільки відмовилася від шкідливих продуктів. Щоб позбутися від жирової маси, потрібно заборонити собі такі смаколики:

  • цукор і всі страви з його додаванням;
  • фрукти з великою кількістю цукрів (виноград);
  • борошняні вироби;
  • білий хліб;
  • картопля;
  • білий рис;
  • фаст-фуд;
  • пакетовані соки.

Катерина Скулкина ‒ ще та ласун, тому їй важко було відмовитися від улюблених ласощів. Однак жінка знайшла в собі сили побороти цю пристрасть, схудла і зараз іноді дозволяє собі маленьку гренку з джемом. Катерина не вживає алкоголь, газовану воду, жирні страви, мариновані продукти, гострі спеції. Повністю виключити жири з меню – це невірне рішення, Скулкина скоротила їх кількість до 30 г в день.

Моделюючий масаж тіла

Щоб шкіра виглядала привабливо і була підтягнутою, їй потрібні косметичні процедури. Катерина Скулкина гарно схудла завдяки регулярним сеансів моделюючого масажу тіла (техніки ручної корекції). Програму повинен виконувати фахівець. Процедура триває 1-1,5 години, і за цей час масажист активно впливає на зону стегон, сідниць, живота, рук, шиї, обличчя. Він виконує растирающие, погладжують, стискаючі руху. В ході сеансу відбуваються такі зміни:

  • Стимулюється кровообіг. Тканини насичуються киснем, обмінні процеси починають протікати швидше і якісніше.
  • Прискорюється лимфоток. Це змушує рухатися міжклітинну рідину, а її надлишок виводиться назовні.
  • Розпушується і пом'якшується підшкірно-жировий шар. Масажист розбиває целюліт, роблячи шкіру гладкою і шовковистою. Цілеспрямованим рухами спеціаліст коригує проблемні зони – прибирає зони «галіфе», знімає зайвий жир з сідниць, живота, омолоджує зону декольте.

Через 5-10 сеансів тіло підтягується. Розтяжки зменшуються, а параметри фігури стають симетричними. Моделюючий масаж має потужний омолоджуючий і жиросжигающие ефект. Катерина Скулкина зазначила, що після курсу процедур вона стала по-іншому відчувати своє тіло і помітно схудла. Моделюючий масаж не тільки дарує легкість і естетично привабливий результат, але і оздоровлює організм, виводячи застояні токсини.

Регулярні тренування

Катерина Скулкина швидко схудла завдяки інтенсивним фізичним навантаженням. Вона постійно займається у фітнес-центрі з персональним тренером. Спеціаліст розробив індивідуальну кардиопрограмму. Зірка відвідує столичний спортклуб «World Class» тричі на тиждень. Особливо їй полюбився велотренажер. Ще Катерина схудла завдяки бігу вранці, плавання, катання на роликах. Це не тільки допомагає скинути вагу, але і приносить величезне задоволення. Одне з недавніх досягнень ‒ Скулкина простояла в планці 3,5 хвилини.

Як схудла Катерина Скулкина – дієта

Харчування артистки залишалося не таким суворим, як могли б припустити шанувальники. Вживання вуглеводів зводилося до мінімуму – їх джерелами виступали несолодкі фрукти, овочі, зелень. Основа меню Катерини на тиждень – білки:

  • нежирна риба: лящ, судак, тріска;
  • м'ясо;
  • морепродукти;
  • бобові: квасоля, сочевиця;
  • кисломолочні продукти.

З жирів Скулкина додала трохи рослинного масла. Вся їжа повинна варитися, тушкуватися, готуватися на пару або вживатися в сирому вигляді. Суп можна зробити з бобових, курки. Катерина щодня випиває 1,5 л рідини. Корисне харчування в розумінні зірки – п'ятиразовий прийом їжі, різноманітність, правильне приготування страв. Така дієта допомогла Катерині Скулкиной швидко попрощатися з повними формами і відчути себе по-новому.

Схудла Скулкина – фото до і після

Відео: Скулкина до і після схуднення

Зірка шоу Comedy Woman Катерина Скулкина неймовірно схудла comedy woman 2015

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!