Як прибрати жир в лобкової частини жінці чи чоловікові - вправи і операція по ліпосакції

Не кожна частина тіла легко піддається коригуванню. Так, наприклад, багатьох цікавить, як прибрати жир з лобка (внизу живота) за допомогою вправ. Звичайні фітнес-програми не опрацьовують конкретно цю частину, приділяючи більше уваги ніг, рук, спини, пресу. Для тих, хто стурбований наявністю жирового прошарку в нижній частині тулуба, є кілька способів схуднути.

Що таке лобок

Перш ніж приступати до опрацювання зони, необхідно зрозуміти, що ж таке лобок. Якщо розглядати анатомічне визначення, то лобком називається мягкотканное утворення, розташоване над зовнішніми статевими органами людини. З статевим дозріванням він покривається волоссям, які часто темніша тих, що на голові. Лобок – дуже інтимне місце, тому його ожиріння часто призводить до комплексам і питання: як прибрати жирові відкладення з лобка швидко і ефективно?

Жир на лобку

Взагалі, жир на лобку – це абсолютно нормально. Інша справа, якщо його стає надто багато. Спочатку ця зона дуже м'яка якраз завдяки жирової прошарку. Якщо ж людина страждає ожирінням, різко схуд, переніс які-небудь операційні втручання в зоні живота, лобок може стати більш опуклим. Кожен спосіб того, як позбутися від жиру на лобку, розглядається індивідуально, оскільки опуклість може говорити навіть про пухлини.

Жир на лобкової кістки у жінок

Іноді лобкової кістки жир у жінок може з'явитися і після вагітності. У цей період фізична активність зменшується, а їжі доводиться їсти за двох, тому після пологів лобок може стати товщі і починає випирати. Жировий прошарок можна переплутати і з обвисанием шкіри після різкого схуднення. Так чи інакше, це жіноче інтимне місце викликає багато обурення, якщо виглядає не так, як хочеться: маленькі бікіні вже не надіти, про обтягуючі сукні можна забути.

Жир на лобкової кістки у чоловіків

Що стосується сильної половини, то жир на лобкової кістки у чоловіків частіше з'являється через ожиріння. Тут грає важливу роль раціон людини, напої, які він п'є і так далі. Крім того, причиною появи зайвої жирової прошарку внизу живота може стати і порушення гормонального фону, маленька кількість вироблення тестостерону та естрогену. Звідси і постає питання: як прибрати жир з лобка? Дуже товстий низ живота дійсно доставляє незручності чоловікові, є причиною появи багатьох комплексів з приводу власної сексуальності.

Як прибрати жир з лобкової частини чоловікові

Перед тим, як прибрати жирові відкладення на лобку чоловікові, необхідно сісти на дієту. Нехай вона буде не сувора, але стежити за своїм харчуванням необхідно. У меню увімкніть тільки корисні овочі і фрукти, вуглеводи у вигляді рису або макаронів, багато води. Страви можна варити, парити, але ніяк не смажити в олії. Порції повинні бути невеликі – не більше 200 р. Якщо дотримуватися дієти хоча б пару тижнів, то жировий прошарок почне поступово зникати. Додайте фізичне навантаження, масаж. Спробуйте на собі цей нескладний спосіб і почніть пишатися своєю фігурою.

Як прибрати жир з лобкової частини жінці

Що стосується прекрасної статі, то відмінностей від чоловічого методу того, як прибрати з лобкової частини жінці, небагато. Дієта – ось перший крок на шляху до стрункості. У разі, якщо лобок став більшим за обвисання шкіри, то варто зробити ліфтингові маски в цій зоні тіла, користуватися кокосовим маслом для пружності шкіри, злегка масажувати. Звертатися до більш рішучих заходів – пластичного хірурга, варто лише в крайньому разі. Крім того, дівчатам потрібно пам'ятати, що такі втручання можуть призвести до небажаних наслідків.

Ліпосакція лобка

Самий ефективний метод позбавлення від цього недоліку – це ліпосакція лобкової зони у жінок і чоловіків. Таку процедуру виконують у багатьох медичних центрах, вона безболісна, так як прибирати все зайве будуть під наркозом. Після такої операції не залишається ніяких шрамів. Сучасні технології дозволяють все зробити в лічені хвилини, проте реабілітація повинна тривати не менше 20 днів. Ліпосакція допоможе відразу позбутися від надокучливого жиру і повернути собі впевненість.

Обов'язково пройдіть обстеження у фахівця. Після такого втручання необхідно обмежити себе у фізичних навантаженнях і інтимних контактах на термін не менше 20 днів. Бажано змінити раціон або сісти на дієту, підібрані спеціально для вас. Якщо ніяких побічних ефектів не відзначається, то можна повернутися до звичного способу життя.

Вправи для низу живота

Для тих, хто серйозно націлений позбутися цього недоліку, існують вправи для низу живота. Як прибрати жир на лобку:

  1. Робіть самі прості нахили вниз, тільки нахилятися необхідно, не округляючи спину, а в тазостегнових суглобах. Тільки так ви задіюєте зону знизу живота, і жирові відкладення почнуть спалюватися.
  2. Спалити прошарок допоможуть і швидкі аеробні підйоми нижніх кінцівок з висом на брусах на час.
  3. Почніть качати прес – це допоможе підтягнути животик і позбутися складок, почнуть рости м'язи.
  4. Кожне тренування триває не менше 15 хвилин в день, тоді ефект ви помітите вже через тиждень.

Відео: як прибрати жир з низу живота

Прибираємо низ живота.

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!