Чай Схудни для схуднення і очищення організму - склад, інструкція по застосуванню і протипоказання

У питанні про схуднення всі засоби хороші: дієти, Бади, тренування. Багато вже чули про такий продукт, як чай Схудни, що допомагає в схудненні, читали відгуки і можливо навіть пробували. Чому цей напій є ефективним, як правильно вживати і які підводні камені можуть вас очікувати під час застосування? Про це та багато іншого ви дізнаєтесь далі, а також з пізнавального відео зрозумієте метод роботи основного компонента напою – мальви суданської.

Що таке чай схудни

На ринку недорогий чай для схуднення з'явився ще в дев'яності роки, і як говорила реклама, здатний позбавити від зайвої ваги всього за місяць. По суті, цей напій є збором спеціальних трав і рослин, які сприяють поліпшенню травлення і прискоренню обміну речовин, швидше виводяться шлаки і токсини. Грубо кажучи, цей чай працює як рослинна проносне, допомагаючи швидше позбуватися від з'їденого природним шляхом.

Склад

Корисний склад чаю Схудни дійсно допомагає схуднути, адже одним з головних компонентів є мальва суданська. Вона прискорює процеси травлення, виводячи все непотрібне з організму. Крім цього, в кожній упаковці чарівного напою є олександрійський лист (або сенна), гібіскус, листя зеленого чаю, мате, різні підсолоджувачі – лимонні, ягідні, фруктові, стевії. Такий склад створений для зниження апетит і не бажання їсти солодке, що часто і позначається на фігурі. Дізнайтеся, що таке стевія.

Відгуки лікарів

Якщо розглядати відгуки лікарів на чай Схудни, то ніхто з них не рекомендує його, як єдиний спосіб позбутися від зайвих кілограмів. Він лише може допомогти очистити кишечник і підготувати організм до схуднення, яке включає в себе зміну раціону харчування, тренування в спортзалах. Ні в якому разі чаєм не можна зловживати, так як він може порушити флору, виводячи всі корисні вітаміни, тому пити напій потрібно тільки в тій кількості, яка вказана в інструкції.

Не бажано вживати фіточай в період вагітності і лактації. Перед покупкою зверніть увагу на склад і переконайтеся, що у вас немає алергії на інгредієнти і ароматизатори чаю. Не рекомендується вживати напій тим, хто сидить на строгих дієтах. Не забувайте, що не потрібно худнути більше, ніж це потрібно вашому організму, інакше багато життєво важливі функції організму почнуть працювати неправильно. Порушиться обмін речовин, знижується імунітет.

Інструкція чаю Схудни

В інструкції чаю Схудни описаний правильний спосіб прийому для більшої ефективності: напій слід вживати 2 рази в день після їжі. Курс – 1 місяць. Після цього необхідно зробити перерву. Крім чайного напою, для позитивного результату вам доведеться переглянути свій раціон і змінити на більш здоровий. Відмовтеся від солодкого і мучного, викресліть із меню смажене і жирне, постарайтеся їсти по режиму. Якщо у вас є можливість відвідувати спортзал, і займіться цим. Красива, струнка фігура не з'явиться лише, вживаючи очищуючий чай для схуднення.

Ціна на чай Схудни

Невисокі ціни на чай Схудни дозволяють кожному спробувати дію напою на собі. Можна придбати ефективні чаї для схуднення в аптеках, купити в інтернет-магазині, у відділах з товарами для здоров'я. Намагайтеся не купувати цей продукт з рук, тому що буде складно виявити наскільки якісний продукт вам пропонують. Вартість упаковки не перевищує 100 рублів і залежно від місця придбання може знижуватися. Середня ціна – 80 рублів.

Відео: квіти мальви суданської

Каркаде – суданська троянда. Жити здорово! (13.08.2013)

Відгуки

Наталя, 30 роківПочала пити фіточай 2 тижні тому. Мінуси в тому, що він дуже сечогінний, постійно хочеться в туалет. Такий вплив заважає звичайного способу життя, але я відчуваю ефект: після переходу на здорове харчування я почала втрачати у вазі практично кожен день. У результаті вже позбулася 4 кілограмів.
Світлана, 43 рокиНе знала, як вибрати і замовити напій, і подруга подарувала чай зі смаком вишні. Напій сподобався, відчуваю, як його застосування позначається на загальному самопочутті. З'явилася легкість. Основні плюси такого способу схуднути – це ціна. Так дешево ще нічого мені не коштувало. При цьому мінімум протипоказань, і очищає організм властивість.
Віктор, 36 роківЗвичайний за складом продукт здатний нормалізувати роботу травної системи і очистити від шлаків. Вибирав по каталогу в інтернет-магазині зелений чай для схуднення за 79 рублів. Регулярне вживання чаю по інструкції допомогло мені позбутися від 7 кілограмів за місяць. При цьому раніше відчував дискомфорт після їжі, зараз все пройшло.
Вікторія, 42 рокиДійсно ефективний чай для схуднення. Його головна функція – це виводити токсини і шлаки. Мальва суданська і олександрійський лист працюють! Порівняно з торішніми фото, зараз я виглядаю, як Дюймовочка! Рекомендую всім, але лише в комплексі з правильним харчуванням.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!