Корсет для схуднення живота і боків, відео

Багато дівчат мріють мати плоский підтягнутий живіт, тонку талію, стрункий граціозний силует. Кожна домагається цієї мети по-своєму: одні дотримуються різні дієти, інші відвідують фітнес-зал, а хтось використовує стягуючий корсет. Дізнайтеся, що таке корсет для зменшення талії, які є види, в чому полягає його дія, як правильно слід носити цей аксесуар.

Як підібрати корсет для талії, щоб схуднути

Звичайний корсет – це модна деталь жіночого гардеробу, яка лише візуально коригує фігуру, а на втрату ваги ніяк не впливає. Спеціальний ж стягуючий відрізняється від декоративного тим, що відмінно забезпечує утяжку, спалює зайвий жир. Цей ефект досягається завдяки особливій розігріваючою просочення тканини корсета, яка посилює кровообіг, викликає розігрів тіла і потовиділення.

В інтернеті і в магазинах нижньої білизни представлений широкий вибір видів коригуючого білизни. Щоб не розгубитися у величезному розмаїтті, підібрати для себе найкращий і ефективний корсет для зменшення талії, використовуйте наступні прості правила:

  1. Зверніть увагу на тканину, покрий корсета. Виріб для корекції фігури не варто купувати з фото, важливо вибирати білизну з м'якого на дотик, еластичного матеріалу. Всі металеві вставки не повинні випирати, тиснути на шкіру.
  2. Щоб уникнути шкірних подразнень, вибирайте стягуючий корсет на 10-15 сантиметрів вже, ніж ваша талія. Ширина виробу визначається по лінії змикання бортів.
  3. Перш ніж купити коригуючий корсет, приміряйте його. Переконайтеся, що носіння обраного білизни для схуднення живота і боків не викликає сильний дискомфорт, больові відчуття. Якщо виріб врізається в тіло, візьміть на розмір більше або підберіть інший фасон.
  4. При виборі корсета з ефектом сауни, обробленого спеціальною сумішшю, обов'язково дізнайтеся її складу, поцікавтеся чи не викликає просочення роздратування на шкірі або алергічні реакції.
  5. Між вузьким і широким корсетом-поясом рекомендовано віддати перевагу останньому. При цьому всі жирові складочки на шкірі рівномірно розподіляться під виробом, будуть з однаковою інтенсивністю «танути».

Виробництвом даного аксесуара займаються багато фірм, ось деякі з них:

  • Slim Away. Пояси підходять для повсякденного носіння жінкам і чоловікам, вони непомітні під одягом.
  • Rago. Вироби цієї фірми виготовлені з якісного, приємного на дотик матеріалу, добре вбирають вологу, пропускають повітря.
  • Controlbody. Корсети оснащені силіконовими вставками, що не мають швів. Відмінно сидять на фігурі, зручні при носінні.

Жіночий стягуючий

Коригуючий пояс використовується для розгладження жирових складок на животі, боках. У поєднанні з фізичними навантаженнями стягуюча виріб відмінно справляється з корекцією фігури в області преса. Вибирати ортопедичний пояс-корсет для швидкого схуднення потрібно не більше ніж на 3-5 см власної талії, інакше при інтенсивному русі виріб може скататися. Стягуючий корсетний пояс представлений у різних кольорах (білий, кремовий, чорний).

Латексний

Латексні жіночі корсети для схуднення дуже популярні серед американських і європейських покупців. Продукт складається з трьох шарів:

  • Зовнішній – еластан. Не дозволяє виробу деформуватися.
  • Середній – натуральний латекс. Створює ефект сауни при якому відбувається виведення рідини з жирових складок. Результат помітний через 1-2 місяці.
  • Внутрішній – бавовна. Забезпечує приємне зіткнення з шкірою і комфортне носіння білизни для корекції фігури.

Спортивний корсет

Фітнес-корсет виготовляється з еластичного латексу, який не сковує рух під час занять у спортзалі і підтримує правильну форму. Виріб слід підбирати по обсягу талії, не рекомендовано носити довго. Спочатку корсет для спорту потрібно розносити: застебніть виріб на перший ряд гачків і в перші кілька днів одягайте на 30 хв, поступово збільшуючи час до 3-4 годин. Коли зрозумієте, що звикли до корсета, перейдіть на другий ряд гачків.

Майка-корсет

Ця чудова модель не тільки бореться із зайвою жиром, але і коригує поставу, надає стрункість, зміцнює м'язи спини, розпрямляє плечі, прибирає звисаючі складки шкіри в області пахв. Стягуюча корсет-майка добре прилягає до тіла і під час руху практично не зміщується. Популярною фірмою, що випускає дану продукцію, є Hotex. Корсет-майки Хотекс представлені в трьох варіантах:

  • без рукава;
  • з коротким рукавом;
  • з довгим рукавом.

Також дізнайтеся, що таке корсети для хребта - як вибрати, які бувають види.

Чоловічий для схуднення живота

Хоч і прийнято вважати корсет деталлю жіночого гардеробу, проте він активно використовується і чоловіками. Чоловічі стягуючі корсети для позбавлення від пивного животика виробляються в більш темних тонах. Крім спалювання жирів, такий бандаж надає і інші позитивні впливи на тіло:

  • підтримує хребет і спинні м'язи;
  • коригує поставу;
  • допомагає при болях у попереку;
  • сприяють додатковому припливу крові до м'язів преса.

Як носити корсет для схуднення

Щоб отримати очікуваний результат, необхідно дотримуватися правила носіння корсетів:

  1. Ніколи не туго шнуруйте коригуючий корсет і не затягуйте паски. Вам повинно бути зручно вільно пересуватися, сідає, піднімати руки, нахиляться і дихати.
  2. Стягуючий корсет під одяг рекомендовано носити не більше 5 годин в день. Під час місячних його краще не надягати взагалі, щоб не чинити тиск на матку.
  3. Спати, танцювати, виконувати фізичні навантаження в щільно затягнутому корсажі не можна, так як ви ризикуєте пошкодити внутрішні органи.
  4. Щоб уникнути подразнення на шкірі, дерматологи рекомендують одягати корсет на тонку грацію з бавовни або шовку.

Дізнайтеся також, що таке пояс для схуднення, як він працює і як правильно його вибрати.

Відео про корсеті поясі

Тонка талія | фітнес корсет і пояс | КОНКУРС | SofiProLife

Відгуки

Аліна, 30 роківПрочитавши рекламу в інтернеті, вирішила купити майку-корсет Hotex, залишилася дуже задоволена покупкою. Вибрала модель без рукавів, щоб носити під сукнею і светрами, виріб дуже приємне до тіла, не парить. Одягала корсет-майку на тренування. Через місяць отримала результат – мінус 6 сантиметрів.
Вікторія, 25 роківДля занять у спортзалі спеціально купувала латексний корсет. Спочатку носила його по годині в день, потім збільшувала час до 5 годин на добу. За два місяці інтенсивних тренувань і щоденного використання корсета вдалося прибрати обивший живіт і складки на боках.
Олена, 28 роківПісля народження другої дитини ніяк не могла привести свою фігуру у форму. Вирішила купити корсет-пояс для схуднення. Носила його за 5 (і більше) годин в день. У вільний час виконувала фізичні вправи. За півтора місяці вдалося прибрати 5 сантиметрів з талії, м'язи на животі стали твердішими, шкіра підтягнулась.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!