Одяг, що сприяє схудненню

Зайва вага – проблема, знайома багатьом нашим сучасникам. Якщо для її вирішення немає сил і часу, а дієти тільки розчаровують, можна використовувати спеціально розроблені речі для схуднення. Їх продають в аптеках, так і в магазинах. Одяг для схуднення допомагає прискорити обмін речовин, вивести токсини, шлаки, позбавитися від зайвої рідини. Це можливо завдяки ефекту «сауни»: речі щільно прилягають до тіла, нагрівають його, примушуючи потіти.

Основні види одягу для схуднення

У спортивних магазинах, аптеках, інтернеті продаються різні варіанти одягу для схуднення: штани, костюми, колготки, шорти, спеціальні пояси, топи, футболки. Вони можуть бути з ефектом сауни», володіти утягивающими, коректуючими властивостями, мати спеціальне просочення, містити біо-керамічні найдрібніші наночастинки. Як правило, такий одяг для схуднення складається з трьох шарів:

  • верхнього (з лайкрою);
  • середнього (з каучуком);
  • внутрішнього (з натуральним бавовною).

З ефектом сауни

У складі такого одягу обов'язково присутні вініл або неопрен, які знижують відведення тепла від тіла. Максимальний ефект досягається під час виконання фізичних вправ: відбувається розігрівання шкіри, підшкірної клітковини, у результаті посилюється виділення поту, прискорюється процес спалювання жирів. Додатково поліпшуються шкірні покриви, нейтралізується вираженість целюліту. Висновок – топи, костюми, штани для схуднення з ефектом сауни підсилюють результати фізичних тренувань і допомагають схуднути в три рази швидше.

Зі спеціальним просоченням

Ще один різновид речей для бажаючих схуднути – вироби, просочені особливими складами з екстрактів морських водоростей, кофеїну, зеленого чаю, ромашки. Благотворний ефект досягається при проникненні речовин з тканини в організм: спалюються жирові клітини, прискорюється метаболізм. Якщо у людини немає алергії, спеціальні просочення абсолютно нешкідливі. Ці вироби для схуднення можна одягати як на тренування, так і в повсякденному житті. Вони дуже зручні, тому що візуально зменшують обсяги, приховують недоліки фігури.

Стягуюча

Білизну та одяг з утягивающими властивостями шиється з використанням спеціальних тканин з вмістом гріючої просочення і нестандартно переплетених волокон. Вони візуально підтягують фігуру, покращують пропорції, допомагають позбавитися від зайвої ваги, зменшити прояви целюліту. Щоб досягти результату, необов'язково займатися спортом, потрібно лише носити компресійну одяг кілька годин в день. Постійно одягати її не варто, так як може порушитися кровообіг і погіршитися стан шкіри.

Коригувальна

Коригуюча одяг для схуднення призначена для корекції фігури: за її допомогою вдасться прибрати зайві сантиметри на стегнах, грудях, талії. В її складі переважно натуральні волокна, тому можна носити щодня. Особливість коригуючого білизни – у використанні просочення, яка стосується виключно тих частин тіла, які потрібно підкоригувати. Наприклад, штани для схуднення можуть містити перцеву просочення. Якщо носити такий одяг постійно, поліпшується приплив крові у верхні шари шкіри, створюється ефект «сауни», а шкіра стає пружною.

Біо-керамічне

У керамічному білизна теж використовується принцип теплообміну і розщеплення жирів за рахунок власного тепла тіла. Вироби відшиваються з використанням неорганічних речовин, одержуваних з глини. Можуть міститися і додаткові компоненти – екстракти рослин (ромашки, кави, червоного перцю). Керамічна одяг допомагає скинути вагу, підтягти тіло, поліпшити контури. Найбільш якісним визнано білизна для схуднення з ефектом сауни.

Як правильно вибрати і носити чоловікам і жінкам

Одяг для схуднення потрібно вибирати в залежності від наявних проблемних зон. Наприклад, для поліпшення контурів стегон і зменшення обсягів талії варто придбати бриджі для схуднення, для впливу на області спини, живота – боді, майки. Кілька корисних порад з вибору і носінні:

  1. Одяг для схуднення не рекомендовано носити постійно – в ній використовуються синтетичні матеріали, шкідливі для шкіри. Максимальний час використання – 5-6 годин. Виняток становить коригуючий білизна, яке носиться під одягом протягом всього дня. Небажано використовувати більше 40 хвилин в день такий виріб, як костюм-сауна.
  2. Рекомендується купувати одяг свого розміру, в іншому разі або не буде ефекту, або вона матиме надмірне тиск на вени.
  3. Білизна рекомендовано для тренувань і носіння на кожен день: у ньому корисно бігати, здійснювати піші прогулянки, займатися прибиранням будинку. Спати в описуваної одязі не можна.
  4. Тим, хто веде малорухливий спосіб життя, не рекомендується носити стягуюча білизна для живота, талії – воно може завдати шкоди.
  5. Недоцільно застосовувати вироби для схуднення при наявності хронічних захворювань, гінекологічних хвороб, алергії. Протипоказання до цієї одязі: вагітність, варикозне розширення вен, пошкодження шкіри.

Бриджі та шорти

Вони максимально впливають на проблемні ділянки тіла і особливо ефективні, якщо надягати під час занять спортом. Якщо занадто сильне потовиділення, варто використовувати одяг після тренувань – процеси розщеплення жирової тканини відбуваються після фізичної активності. Щоб домогтися видимого результату, варто наносити антицелюлітний засіб, перш ніж одягнути білизну. Після занять спортом важливо прийняти душ. Бриджі та шорти для схуднення повинні сидіти щільно. Щоб не з'явилося подразнення, можна надіти під одяг натуральну білизну.

Спортивний костюм

Спортивні костюми для схуднення не варто розглядати, як самостійний метод корекції фігури. Вони корисні лише за умови, якщо людина здійснює активні дії: займається ходьбою, їздить на велосипеді, бігає. Під спортивний одяг бажано надягати білизну з натуральної бавовни, щоб воно вбирало піт. Більш універсальний роздільний варіант, тому що светр і штани можна носити окремо.

Пояс для схуднення

Можна носити вдома, під час роботи, занять спортом. Пояси з ефектом сауни для схуднення краще одягати на оголений живіт або ж на тонку футболку. Їх рекомендовано носити близько 40 хвилин в день. Вібромасажні пояси можна одягати і під верхнім одягом навіть на вулиці. У будь-якому випадку, це виріб є тільки допоміжним чинником у боротьбі з вагою. Для схуднення необхідні фізичні навантаження і правильне харчування. Дізнайтеся, що таке пояс для схуднення, як він працює і які види їх бувають.

Білизну для повсякденного носіння

Майки, топи, боді, труси, панталони для щоденної шкарпетки теж можуть допомогти виглядати стрункіше. За допомогою такого одягу вийде тимчасово стати менше на 1-2 розміру, здобути високий бюст, плоский живіт і підтягнуті сідниці. Прискорити процес схуднення можливо з допомогою термобілизни – воно впливає на проблемні зони і активізує метаболізм, усуваючи застійні явища.

Огляд найбільш популярних виробників

Ознайомтеся з оглядом найбільш популярних виробників виробів для схуднення та їх продукцією.

  1. Vulkan. Одяг, що випускається під цією торговою маркою виготовляється з особливого матеріалу – термоселя, який тонізує шкіру, забезпечує микромассажный ефект. Особливо популярні пояс і бриджі для схуднення «Вулкан».
  2. Hot shapers. У продажу є бриджі, пояс і майки «Хот шейперс». Розробники запевняють, що ефект їх одягу заснований на парниковий впливі на організм, в результаті чого зникають зайві калорії. Для виготовлення білизни використовується розумна тканина Neotex.
  3. Hotex. Одяг цієї марки допомагає схуднути, підтягти силует, зняти м'язові болі. Виготовляється з використанням перцю, у зв'язку з цим відгуки суперечливі.
  4. Torneo. У продажу можна знайти такі вироби цієї марки, як костюм для сгонки ваги, шорти, штани. Одяг пошитий з використанням вінілу, завдяки якому досягається «парниковий ефект».

Відгуки та результати після схуднення

Віра, 34 рокиЗавжди любила вироби для схуднення японських виробників, тому, коли зважилася на зниження ваги, придбала неопренові легінси Gezanne. Коштували вони недешево – 3400 рублів. Прийшла додому, одягла і більше не захотіла знімати – настільки одяг візуально робить більш підтягнутою. Подобаються навіть більше, ніж нещодавно куплені дорогі бриджі «Турбо селл».
Ольга, 27 роківПройшли свята, і з'явилася необхідність скинути набрані кілограми. Хоча вдома вже є лосини і комбінезон для схуднення марок Everlast, «Артеміс», придбала бриджі Lytess, побачивши знижку на них. Відмінна одяг, допомагає знизити вагу! Ходила до них на фітнес, за 2 місяці схудла на 4 кг Відчуття, що одягаю термоштани – настільки вони теплі.
Лена, 39 роківЧоловік подарував комплект для схуднення «Фір Слім». Моментального ефекту немає, результату не буде, якщо не ходити в спортзал. Наберіться терпіння, займайтеся фітнесом і обов'язково станете стрункими. Зараз хочу собі термоодяг (термокостюм), куртку і гумові шорти «Хотекс» – люблю активний відпочинок на природі.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!