Жироспалювачі для дівчат: спортивне харчування та відгуки

В сучасному суспільстві існує думка, що жиросжигателями користуються лише ті дівчата, які просто не бажають присвячувати свій час більш здоровим і активним методам боротьби із зайвою вагою. Проте насправді це зовсім не так. Чим хороші жіросжігателі для дівчат, і які особливості їх прийому? Давайте розберемося і знайдемо відповіді на ці питання.

Дія жіросжігателей

Основним призначенням жиросжигающих коштів для дівчат є прискорення метаболізму в організмі, а також здійснення транспортування і переробки скупчилися там жирових відкладень. Такі препарати ефективно утилізують накопичений жир, перетворюючи його енергію. Дія жіросжігателей спрямовано також на полегшення обробки клітин жиру в печінці.

Види спортивного харчування для спалювання жиру

Жироспалювачі являють собою спеціалізовані добавки. Їх мета – зменшення загальної кількості жирової складової в організмі дівчат шляхом виведення зайвої рідини. Жироспалювачі сприяють підвищенню температури, пригнічення апетиту, посилення обміну речовин. Вироблені даними добавками ефекти безпосередньо залежать від їх виду. Розрізняють термогенические і ліпотропні схуднення.

Термогеники – це жиросжигающие кошти для дівчат, які сприяють підвищенню температури тіла на 0,5-2 C. За рахунок цього відбувається інтенсивне спалювання жирових клітин. Жироспалювачі під назвою «ліпотропікі» каталізують розпад жирів при процесі метаболізму в організмі і запобігають активне накопичення жирових клітин в печінці.

Рейтинг жіросжігателя для дівчат

На ринку спортивного харчування для дівчат можна знайти жіросжігателі в буквальному розумінні на будь-який смак і колір. Але який препарат серед величезної кількості дійсно вартий уваги? Яким жироспалювача віддати перевагу? Дія якогось засобу принесе дівчатам бажаний результат? Рейтинг жіросжігателя для жінок допоможе знайти відповіді на ці питання.

Lipo 6

Препарат для дівчат Lipo 6 випускає компанія Nutrex. Він знаходиться на лідируючій позиції рейтингу кращих жиросжигателей. Така популярність пов'язана, насамперед, з тим, що Lipo 6 має мультифазной технологією, що забезпечує моментальне засвоєння організмом інгредієнтів, що сприяють упокорення непомірного апетиту і поліпшення роботи щитовидної залози.

Black Widow 25

Жіросжігателя для жінок Black Widow 25, вироблений компанією Cloma Pharma, розташувався на почесному другому місці рейтингу. Показники ефективності продукту для дівчат Black Widow 25 вельми високі. Це пов'язано з тим, що жіросжігателя володіє унікальною особливістю – комплексом АЧ, який являє собою сукупність екстракту ефедри, кофеїну і аспірину.

Tight Hardcore

Третє місце рейтингу кращих жіросжігателя для жінок займає препарат Tight Hardcore. Це високоефективний продукт поширеною фірми-виробника SAN. Жіросжігателя Tight Hardcore надає сильний термогенний ефект, у зв'язку з чим, при його прийомі дівчатам важливо строго дотримуватися інструкції, щоб не завдати шкоди власному здоров'ю.

Л-карнітин

На четвертому місці рейтингу знаходиться жіросжігателя для жінок, Л-карнітин Weider. Він дозволяє за один місяць скинути до п'яти кілограмів зайвої ваги. У цього жиросжигателя практично відсутні протипоказання, завдяки чому дівчата можуть приймати Л-карнітин без побоювань. Однак зловживати їм не потрібно – дотримання рецепту ніхто не відміняв.

Шкода жіросжігателей

При наявності ряду позитивних якостей, безпека жіросжігателей все ж відносна. Ці продукти, як і будь-які хімічні добавки, протиприродні для організму. Вдаючись до допомоги жиросжигателя, дівчатам слід чітко усвідомлювати, що під час прийому існує ймовірність виникнення побічних дій:

  • Підвищення температури тіла.
  • Посилення сечовиділення.
  • Рясного потовиділення.
  • Порушення апетиту, нудоти, надмірного нервового збудження, сонливість.

Протипоказання до застосування

Перед покупкою жиросжигателя, ціна якого досить висока, дівчатам слід проконсультуватися у кваліфікованого фахівця. Маса позитивних відгуків про препарат та рекомендації близьких подруг зовсім не дають гарантії того, що він вам підійде. У жіросжігателей завжди існує ряд протипоказань:

  • Індивідуальна непереносимість речовин, що входять до складу жиросжигателя.
  • Діабет, а також захворювання серцево-судинної системи, нирок.
  • Прийом жіросжігателей без перерви протягом більше трьох місяців. В результаті такого зловживання у дівчат формується звикання до засобу, свого роду залежність.
  • Вживання жіросжігателей на ніч.

Дізнайтеся, що таке магічна дієта, як її дотримуватися і як правильно з неї виходити.

Як зробити ефективний спалювач жиру в домашніх умовах

Для приготування жиросжигающих коштів дівчатам необхідно використовувати продукти, що містять вітаміни і мікроелементи, які сприяють прискоренню процесу розщеплення клітин жиру, їх виведенню з організму. Є 2 варіанти домашніх жіросжігателей – окремі продукти (молочні, лляна та оливкова олія, апельсини, грейпфрут) і напої. Ось простий рецепт жиросжигающего чаю Сасси для дівчат.

  • Приготуйте середній свіжий огірок, 1 лимон, тертий імбир (1ч.л.), свіжу м'яту (12 листків) і чисту воду (2 л).
  • Змішайте всі, попередньо порізавши на тонкі кружечки лимон, огірок, і відправте на ніч у холодильник.
  • Отриманого напою жиросжигателя вам вистачить на день, щоб прискорити обмінні процеси і втамувати голод. Можете пити його перед їжею або замість прийому їжі.

Фото дівчат до і після застосування

Відгуки

Думки професійних спортсменів і дієтологів про жиросжигателях вельми неоднозначні. А ось відгуки дівчат, які застосовували схуднення:

Оксана, 30 років«У мене все життя були проблеми із зайвою вагою. Жодна дієта для дівчат не допомагала мені позбутися від небажаних кілограмів на тривалий термін. Лікар порадив мені спробувати схуднути. Застосовуючи їх у комплексі зі спортивними тренуваннями, мені вперше вдалося значно схуднути».
Наталя, молода мама«Після народження моєї малятка я сильно поправилася, хоча раніше завжди була досить струнка. Щоб повернути колишню форму, я записалася на фітнес, де тренер порадив мені почати приймати схуднення. Зараз я знову маю гарну фігуру. Схуднення більше не приймаю, однак дотримуюся здорового харчування».
Марина, 27 років«Починаючи з підліткового віку, я боролася із зайвою вагою. Сиділа на дієтах для дівчат, брала схуднення – всі спроби скинути вагу були марними. Три роки тому я почала ходити в тренажерний зал. Досвідчені тренери підказали, що схуднення дають результат і допомагають «висушити» тіло лише у комбінації з тренуваннями і правильним харчуванням – це мінус».
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!