Як прибрати жир з внутрішньої сторони стегна - комплекс вправ для схуднення

Позбавитися від зайвої ваги і дізнатися, як прибрати жир з внутрішньої сторони стегна, допоможуть спеціальні тренування для схуднення. Не розраховуйте на миттєвий результат: робота над цією зоною буде дуже копіткою і тривалою. З некрасивими відкладеннями в цій проблемній області можуть позмагатися тільки целюліт і вушка, влаштувалися у багатьох дівчат на зовнішній поверхні. Домашні умови не перешкоджають доброго старту для роботи над собою.

Чому жир відкладається на стегнах

Вважати вади фігури даністю, яку неможливо змінити або ж прагнути до зовнішності, що мелькає на фото в глянцевих журналах, необхідно вирішити для себе конкретній людині. Форми тіла, на думку деяких фахівців, залежать від генів: тобто, якщо у вашій родині всі мають широкі стегна, то і вам не бачити стрункою нижньої частини тулуба. Однак не всі справа в генетиці: жирові клітини вибирають місце своєї дислокації в залежності від способу життя людини.

Жир на внутрішній стороні стегна можна помітити у людей, які віддають перевагу малорухомому стилю життя і не дуже стежать за харчуванням. М'язи, що знаходяться не в тонусі і не отримують фізичних навантажень, не в змозі підтримувати жирові прошарки, утворювались із-за неправильного раціону. Жир ж, не перестаючи, буде накопичуватися на проблемній області.

Як прибрати жир з внутрішньої частини стегна

Підтягнута фігура – це велика праця, але багато хто помилково думають, що для цього потрібно скористатися тільки одним способом. Однак якщо ви не розумієте, як прибрати жир з внутрішньої сторони стегна, то не сподівайтеся побачити результат вже на наступний день. Щоб спалити неприємні відкладення, чоловікам і жінкам потрібно розробити для себе цілий комплекс, що включає:

  • Правильне харчування. Можете не сідати відразу ж на строгу дієту, але виключити з раціону солодощі, занадто жирні продукти доведеться. Намагайтеся харчуватися по режиму.
  • Вправи. Схуднувши в області стегон, не сподівайтеся, що їх поверхня всередині буде виглядати красиво. Необхідно попрацювати над м'язами.
  • Масаж. Він може бути антицелюлітним або будь-яким іншим, спрямованих на перерозподіл жиру під шкірою.
  • Обгортання. Зменшити відкладення тільки цим способом ви не зможете, але процедура поліпшить стан шкіри, допоможе в процесі схуднення.

Вправи для внутрішньої сторони стегна

Гімнастику і зарядку корисно робити кожній людині для підтримки організму в формі. Однак багато згадують про спорт тільки тоді, коли виникає питання про те, як прибрати внутрішню частину стегна і схуднути. Прибирати доведеться накопичені місяцями, а то й роками, некрасиві опуклості. Вправи для внутрішньої частини стегна настільки прості, що виконувати їх можна і в профілактичних цілях:

  • Махи ногами. Цей елемент може давати необхідний ефект у двох варіантах. По черзі відводити ноги в сторони з положення стоячи або лежачи на килимку.
  • Жаба. Сядьте на підлогу, випрямити спину. Покладіть зігнуті в колінах ноги з боків, з'єднайте підошви. Виконуйте розтяжку, злегка нахиляючи корпус вперед.
  • Підняття ніг. Лежачи на спині, упріться на лікті. Підніміть випрямлені ноги приблизно на 45º. Повільно розводите їх по сторонах. Необхідно зробити 20 повторів.
  • Пліє. Має місце в балеті, елемент може виконуватися з обтяженнями і без них. По суті, це неглибокі присідання, вихідним положенням яких є стійка на ширині плечей.

Тренажер для внутрішньої частини стегна

Фітнес і підвищена фізична активність в будь-якому випадку є відмінним варіантом. Якщо у вас виникла проблема, як схуднути у внутрішній частині стегна, спортивна навантаження вам показана обов'язково. Виконуючи кілька підходів, швидкого ефекту ви не побачите, дуже важлива регулярність у такій справі. Тренажер для внутрішньої сторони стегна стане для вас чудовим помічником у боротьбі за гарне тіло. Дані варіанти можна використовувати і вдома:

  • Фітбол. Гімнастичний м'яч дозволить не тільки опрацювати внутрішню сторону, але і провести розтягуючу тренування для різних груп м'язів. З його допомогою ви зможете зменшити відкладення, скорегувати нижню частину тулуба.
  • Гантелі. Обтяження роблять практично будь-які тренування, спрямовані на спалювання жиру, більш ефективними. Виберіть для себе середній вагу, щоб піднімати гантелі було не дуже легко.
  • Еспандер. Це пристосування можна комбінувати з багатьма вправами для опрацювання задньої і внутрішньої поверхні. Техніка полягає в почерговому стисканні і разжимании еспандера ногами.

Масажер для внутрішньої частини стегна

Крім спорту, можна змусити жир піти за допомогою масажу з метою перерозподілу відкладень. Вважається, що масаж внутрішньої сторони стегна неприпустимий, але це вірно, якщо мова йде про вакуумному варіанті. Зате відмінно впорається зі своїм завданням лімфодренажний масажер, поліпшує кровообіг. Якщо ви не розумієте, як прибрати жир на внутрішній стороні стегна, масажуйте проблемну зону вручну, не забуваючи про фітнесі та раціональне меню.

Відео: як зменшити внутрішню поверхню стегна

Вправи для внутрішньої поверхні стегна.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!