Як зробити плоский живіт за тиждень: комплекс ефективних вправ

Коли літо не за горами, а небажані сантиметри в області живота не хочуть йти, пора почати старанні тренування і переглянути своє харчування. Відомо, що жир не зникає локально, і схуднути тільки в області талії неможливо. Дізнайтеся в цій статті, як добитися плоского живота і знайти гарну фігуру за допомогою фізичних вправ.

Секрети плоского живота

Підтягнутий живіт, струнка талія є мрією більшості жінок. Наблизити фігуру до омріяного ідеалу і позбавитися від ненависних кілограмів допоможуть прості секрети плоского живота:

  1. Остерігайтеся продуктів, які затримують рідину і викликають здуття живота (копченостей, алкоголю, висококалорійної і жирної їжі).
  2. Фізичні навантаження – половина успіху на шляху до чудової талії.
  3. Поліпшити м'язовий тонус допоможе антицелюлітний масаж.
  4. Робіть «вакуум» – ефективна вправа, засноване на правильному диханні і скорочення черевних м'язів.

Дівчата нерідко використовують маленькі хитрощі, які допомагають зробити живіт візуально плоским. Наприклад, правильно підібрана одяг відіграє в цьому важливу роль - блузки широкого крою та сукні із завищеною талією здатні делікатно приховати неідеальну фігуру. Якщо ж хочете носити обтягуючий одяг, але турбуєтеся про непривабливих складках, коригуючий білизна зробить силует стрункішим.

Намагайтеся відволікати увагу від проблеми – якщо мати плоским животиком вам не пощастило, спробуйте зробити акцент на інших достоїнствах. З допомогою одягу можна підкреслити красиві груди або стрункі ноги, які затьмарять недосконалість живота. Граючи з квітами і принтами нарядів, можна візуально зменшити обсяг талії, надавши фігурі стрункість.

Використовуйте секрети плоского живота, але пам'ятайте, що знайти по-справжньому гарну фігуру і здорове тіло можна лише з допомогою систематичних занять спортом і збалансованого харчування. Слідкуйте за собою, приділяйте час активного відпочинку, уникайте стресів, вживайте здорову їжу, і ваша фігура обов'язково стане красивою і підтягнутою.

Як зробити живіт плоским в домашніх умовах

Знайти плоский животик в домашніх умовах можливо – не обов'язково ходити у фітнес-центри, якщо на це немає коштів або часу. Щоб заняття в домашніх умовах були ефективними, слід дотримуватися кількох правил:

  • виконуючи вправи, напружуйте тільки м'язи преса, залишаючи ноги з попереком розслабленими;
  • тримати спину округлої, без прогину попереку;
  • повторювати вправи по кілька підходів для жіросжіганія в черевній області;
  • не забувати зробити розтяжку після фітнес-тренування, добре прогнутися в спині, при цьому правильно чергуючи вдихи з видихами.

Ефективні вправи для плоского живота

Бажаючи отримати плоский живіт в домашніх умовах, дівчини помилково виснажують себе дієтами, забуваючи про важливість тренувань. Правильно складена програма фізичних вправ для схуднення важлива не менше, ніж збалансоване здорове харчування. Займаючись вдома систематично, вийде досягти чудових результатів. Наведені нижче вправи для живота в домашніх умовах зроблять талію стрункою, а прес - підтягнутим і красивим.

Плоский живіт за 2 місяці

Два місяці – оптимальний термін, щоб привести тіло в гарну форму. Скоротивши в своєму раціоні солодощі, жирну їжу, борошняні вироби, фаст-фуд і алкоголь, ви автоматично позбавитесь від жиру. Оскільки мати просто плоский живіт недостатньо, займіться спортом - підтягнуті м'язи і красивий прес виглядають набагато привабливіше. Зробити плоский живіт за 2 місяці цілком реально, виконуючи комплекс нескладних фізичних вправ, зазначений нижче.

Підйом ніг. Вихідне положення: лежачи на спині, розведіть руки в сторони, зігніть коліна, підніміть ноги. Напружуючи прес, трохи піднімайте сідниці від підлоги, затримуйтеся так кілька секунд, потім повертайтеся назад. Спина притиснута до підлоги, дихання глибоке, розмірене. Робіть 3 підходи по 10-13 повторень, розслабляючись між ними, правильно дихаючи.

Круги ногою. Лягти, спину притиснути до підлоги, руки уздовж корпусу. Одна нога піднята, зафіксована вертикально. Носок тягнеться вгору, п'ята розгорнута всередину. Верхня частина спини розслаблена. Виконуйте кола ногою, не опускаючи її. Прес тримати в напрузі, не забувайте про правильне глибокому диханні. Кількість повторів – 3 рази по 10 поперемінно кожною ногою.

Велосипед. Лежачи на спині, підніміть зігнуті ноги, стопи підтягніть ближче до таза. Тримайте За головою руки, розведіть лікті. Напружуючи черевні м'язи, відривайте плечі від підлоги і випрямляйте одну ногу під кутом 45 градусів, тянясь іншим плечем до коліна зігнутої ноги. Виконання рухів плавне. Повторіть 12-15 разів по 2 підходи, роблячи короткі перепочинку.

Плоский живіт за місяць

Задаючись питанням про те, як зробити плоский живіт, дівчата часто замислюються про строки, які на це знадобляться. Плоский живіт за 30 днів – складне, але здійсненне завдання. Якщо ситуація критична, і потрібно тільки надати животу привабливий рельєф, то місяці вистачить для перших відчутних результатів. Якщо ж жирових відкладень на талії багато, то через місяць ви зможете запустити процес схуднення і позбутися від декількох сантиметрів.

До вправ вище додайте більш складне – скручування з випадом. З положення лежачи підтягуйте ноги до тазу, потримайте руки за головою. Плавно відривайте плечі від підлоги, відчуваючи напругу в м'язах преса. Слід підтягнути коліно до грудей, потім витягнути ногу. Робіть 3 підходи по 10-15 разів по черзі для кожної ноги. Дихання глибоке, розмірене, напружуйте прес.

Плоский живіт за 2 тижні

Бажаючи добитися плоского живота за 2 тижні, доведеться працювати вдвічі більше. Фізичні навантаження повинні зрости більше ходіть, займайтеся активними іграми, бігайте вранці. Уникайте алкоголю, газованих напоїв, оскільки рідина буде затримуватися, і домогтися бажаного стане набагато складніше. Техніка вправ і спосіб виконання змінюються – якщо хочете швидко побачити результат, збільшуйте кількість підходів і повторень, використовуйте вагові важки для ніг.

Розбавте звичну тренування вправами на фітболі, які допоможуть швидко знайти підтягнутий прес. Сядьте на м'яч, ноги розставте на невеликій ширині, руки схрестіть на грудях. Переступаючи вперед, обережно опускайте спину на м'яч. Голову утримуйте на вазі, потрібно зігнути ноги в колінах. З такого положення повільно скручивайтесь, докладаючи зусилля черевних м'язів, по черзі: голова, плечі, спина. Плавно повертайтеся в першу позицію. Робіть вправу по 12 разів 3 підходи.

Плоский живіт за 3 тижні

Щоб привести фігуру в хорошу форму і зробити плоский живіт за 3 тижні, харчуйтеся правильно, приділяйте час фітнес-тренувань і регулярно виконуйте вправи для плоского животика, наведені вище. Додайте до них ефективна вправа «планка», і красивий прес не змусить себе довго чекати. Планка – це стійка на носках і ліктях, коли сідниці не піднімаються на висоту, м'язи преса напружені. Починайте утримувати планку з хвилини, поступово додавайте по тридцять секунд на день.

Плоский живіт за тиждень

Знайти ідеальний живіт за тиждень, вам, швидше за все, не вдасться, але підтягнути черевні м'язи і прибрати кілька сантиметрів з талії можна спробувати. Виключіть з раціону шкідливу їжу, посилено займайтеся спортом, роблячи акцент на м'язах преса, і зміни вас обов'язково порадують. Приділяйте особливу увагу різним видам скручувань – з роликом, на фітболі, з витягнутими руками, піднятими вгору ногами, зворотним скручиваниям. Робіть вправу «вакуум» для черевних м'язів, використовуючи правильну техніку дихання, і вже через тиждень занять животик стане пружним.

Плоский живіт без кубиків

Багато дівчат бажають дізнатися, як зробити плоский живіт без кубиків і нарощування м'язів. Плоский живіт без кубиків – результат збалансованого харчування та правильно складених фітнес-тренувань. Щоб рельєф не з'являвся, але при цьому талія залишалася тонкою, а шкіра підтягнутою, обов'язково робіть розтяжку після фізичних вправ. Якщо займаєтеся в тренажерному залі, не робіть великих вагових навантажень, і тоді ваша фігура залишиться жіночною, а живіт плоским, без появи кубиків.

Відео: 5 хвилин для плоского живота

Плоский живіт за 5 хвилин!

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!