Екранування волосся

Жінкам, втомленим від постійного підбору масок і інших косметичних засобів для пошкоджених пасм, слід спробувати екранування волосся. Це дуже популярна процедура останнім часом. Для пошкодженого волосся після невдалого фарбування, проти посічених кінчиків або випадіння її застосовують дуже часто. Розглянемо, як проводити процедуру в домашніх умовах, для цього використовувати і як довго протримається ефект.

Що таке екранування

В основі цієї косметичної процедури лежить покриття локонів спеціальною плівкою. Надалі вона захищає структуру волосся від негативного впливу навколишнього середовища: погодних умов, укладочного прасування, косметичних засобів, УФ променів та іншого. Плівка зберігає всередині волокна корисні речовини, кисень і рідина. Зовні екрановані пасма гладкі і блискучі, всі вільні порожнини заповнені корисними компонентами, лусочки приглажены, січні кінчики відновлені.

Деякі припускають, що плівка візуально буде помітна, але це не так. Захисний шар прозорий, він надає пасмам твердість, густину і обсяг. Особливо корисно екрануванням волосся позбавлятися від тьмяності і тонкощі. Потовщені локони за рахунок плівки будуть виглядати здоровими і блискучими протягом 5-6 тижнів. Ефект тримається по-різному і залежить від вихідного стану локонів.

Склади для процедури містять натуральні речовини та матеріали, за рахунок яких пошкоджені волосся відновлюються. Суміші не впливають на структуру волосяних волокон агресивного впливу. Пасма рівномірно насичується вітамінами, киснем, цінним білком. Але додатково перед процедурою слід проконсультуватися у фахівця.

Засоби для захисту волосся

Ця косметична процедура дуже затребувана в салонах краси. Однак ніяких особливих навичок екранізація волосся не вимагає і може проводитися самостійно вдома. Для цих цілей спеціалізовані магазини продають набори засобів, які містить все, що потрібно для сеансу. Сьогодні на ринку представлено багато професійної косметики від відомих виробників для проведення екранування волосся в домашніх умовах.

Склад набору:

  1. Засіб для нанесення на локони.
  2. Кондиціонер або бальзам.
  3. Продукти для закріплення ефекту.
  4. Інструкція.
  5. Рукавички.
  6. Іноді шампунь або маска для волосся.

Від Естель

Відомий виробник Estel пропонує набір Q3 Therapy для екранізації пошкодженого волосся, який містить наступне:

  1. Кондиціонер для першої фази зволожує, розплутує, пригладжує волосся, стабілізує баланс pH.
  2. Масло для другого етапу зміцнює і відновлює структуру.
  3. Масло-блиск для завершення процедури надає блиск, захищає від зовнішніх факторів.

СПА-екранування Естель частіше інших застосовується фахівцями салонів краси і жінками вдома. Продукція цього виробника якісна, завдяки чому і отримала визнання багатьох споживачів. Інноваційні технології, сучасне обладнання, натуральна сировина в сукупності дають відмінний результат. Препарати для екранізації від Естель допомагають отримати потрібний ефект м'яко і дбайливо.

Пол Мітчелл

Ще один варіант для проведення процедури - придбати набір від американської компанії Paul Mitchell. Ця продукція обійдеться дорожче, ніж кошти від Естель, але вона має свої особливості. Виробник обіцяє не тільки захистити і відновити пасма, але додатково змінити відтінок на пару тонів. Локони стають шовковистими, доглянутими, більш об'ємними. Результат тримається від однієї до трьох тижнів.

Як зробити екранування волосся вдома

Кожна дівчина, яка планує зробити домашнє екранування, повинна ретельно вивчити інструкцію, що додається до набору продуктів для процедури і дотримуватися етапи:

  1. Першим ділом промивають волосся професійним шампунем.
  2. Мокру шевелюру потрібно промокнути рушником для видалення надлишків води.
  3. Нанести на голову кондиціонер або бальзам.
  4. Нанесене засіб змивають або залишають (читати в інструкції).
  5. Готують спеціальну суміш для екранізації (змішують з окислювачем).
  6. Наносять засіб на волосся по всій довжині.
  7. Витримують на волоссі необхідний час (по інструкції).
  8. Обполіскують голову теплою водою.
  9. Сушать волосся.
  10. Наносять закріплюючий засіб.

Відео: ламінування і екранування

Найкращий спосіб навчитися що-небудь робити - наочно побачити на живому прикладі. Хоча екранування особливих навичок не вимагає, важливо знати, як правильно провести сеанс, щоб уникнути негативних наслідків. У чому відмінність між екрануванням і ламінуванням? Про всі особливості і секрети цих процедур розповідається у відеосюжеті.

Ламінування і екранування від Пол Мітчелл

Відгуки про екранування

Ірина, 22 рокиРобила в салоні екранування один раз, була розчарована. Такий розрекламований спосіб покращити стан пасом, на ділі не дав жодного ефекту. Волосся стали сильно електризуватися, випадати.
Анна, 25 роківПрекрасна процедура, я просто в захваті! Волосся стали гладкими, блискучими, слухняними. Єдиний мінус у тому, що вони кілька утяжелились за рахунок захисного шару на кожному волоску.
Олена, 37 роківПісля екранування пасма придбали небачене сяйво, яке зникло відразу після першого миття голови. В цілому стан волосся стало краще, але ненадовго. Через 10 днів весь ефект пропав.

Фото волосся до і після процедури

Поглянувши на фотографії результатів після екранування, багатьом захочеться спробувати цей метод відновлення. Адже пасма розгладжуються, набувають здоровий вигляд і небувалий блиск. Якщо процедура передбачає зміну відтінку волосся, то фарбування відбувається нешкідливо для їх структури. Кожній дівчині хочеться поліпшити здоров'я волосся і їх зовнішній вигляд, а процедура екранування прекрасно підходить для цього.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!