Перманентне випрямлення волосся - відгуки і ціни. Засоби для перманентного випрямлення волосся, фото і відео

Володарки кучерявою шевелюрою на голові нерідко мріють мати прямі, гладкі, гарне волосся. Прокинувшись вранці, їм доводиться починати випрямляти свої кучерики спеціальним праскою, але це потрібно багато часу, а також завдає шкоди завитушкам. Вирішити проблему допоможе хімічне перманентне випрямлення волосся.

Перманентне хімічне випрямлення - що це таке?

Процедура перманентного випрямлення волосся дуже схожа по своїй дії c хімічним завиванием. Дія, яка надає даний процес, спрямований на зміну структури волосся, в результаті чого неслухняні завитки перетворюються в красиві прямі волосся. Такий ефект досягається завдяки руйнуванню дисульфідних зв'язків.

Процедуру дозволено використовувати не тільки для натуральних кучериків, але і після хімічної завивки. Результат: волосся мають здоровий блиск, шовковистість, а головне, стають ідеально прямими, як після укладання. Кучері, виправлені хімічним шляхом, стають прямими назавжди, проте це не означає, що одного разу використавши цю маніпуляцію, ви до кінця життя забудете про небажані локони.

Перманентне випрямлення волосся не впливає на генетичну структуру локонів. Під час процесу відбувається заміна структури піддалися обробці кучериків. Коли вони відростають у коренів, то знову починають витися. З цієї причини процедуру перманентної випрямлення пасом доводиться повторювати знову. Після її проведення волосся не бояться дощу, спеки. Їх дозволено мити, укладати і розчісувати.

Як проходить перманентне випрямлення в салоні?

Процес перманентного випрямлення волосся включає в себе кілька етапів, за часом процедура триває близько 5-6 годин.

  1. Підготовка локонів. З метою нормалізації пористості волосся на них наносять спеціальний препарат. Це необхідно для забезпечення якісного випрямлення. Склад препарату включає кондиціонери, пом'якшувачі, протеїни і УФ фільтри.
  2. Нанесення випрямляючого препарату, термічна обробка. Дія випрямляючого препарату спрямована на розбиття цистинових зв'язків для заміни структури кучериків. По закінченню часу виробляють змиванню препарату, а після термообробку за допомогою спеціального керамічного перукарського прасування.
  3. Нейтралізація. Після термообробки на локони наносять спеціальний препарат для відновлення сірчаних зв'язків. В результаті вони стають гладкими і м'якими.
  4. Завершальна обробка. На завершальному етапі волосся потрібно обробити легким спреєм – кондиціонером. В результаті волосся стає блискучим, еластичним, легко розчісується за допомогою гребінця.

Скільки коштує процедура в салонах Москви?

У представлених нижче салонах Москви ціна на перманентне випрямлення локонів різна. Все залежить від застосовуваної косметики: «Шварцкопф», «Лореаль» або «Естель Професіонал». Процедура розгладження волосся з засобами "Лореаль" буде коштувати дешевше. Проходження її в салонах, що використовують косметику «Шварцкопф» і «Естель Професіонал» – дорожче.

Назва салону

Мінімальна ціна, руб.

Інфанта

7 000

Solisun

9 500

Таїф

9 000

Фіона

6 000

Прімавера

5 000

Примітка: Інформація не є рекламною або офіційної. Ціни, зазначені для кожного з представлених салонів краси актуальні на момент перегляду. Дані отримані на підставі випадкового аналізу прайс-листів 5 салонів краси Москви для ознайомлення із загальною інформацією про вартість послуги.

Можна зробити процедуру в домашніх умовах?

Процедуру перманентної хімічного розгладження волосся реально виконати вдома, маючи готову систему, яка продається в спеціалізованих магазинах або салонах. Ось докладна інструкція по самостійному випрямляння волосся будинку.

  1. Перманент потрібно наносити на брудні локони, тоді їм заподіюється меншу шкоду. Будь-яка серія в обов'язковому порядку містить інструкцію, наприклад, коли на фото препарату є напис 1+1, отже, його потрібно розбавити водою в однаковому співвідношенні.
  2. Нанести отриманий розчин на голову, потримати певну кількість часу.
  3. Змити цю суміш нанести фіксатор. Час витримки фиксаторных випрямлячів становить 20 хвилин.
  4. Гарненько вимити голову і під час сушіння витягати локони.

Мінуси

Косметична процедура перманентного випрямлення волосся володіє своїми протипоказаннями:

  1. Її не можна виконувати власницям сильно освітлених пасм і тим, чиї волосся піддавалися впливу освітлювачів за 2 тижні до перманентного випрямлення.
  2. Може завдати шкоди вагітним і годуючим.
  3. Велика ймовірність виникнення опіків і алергії.

Спеціальні засоби для хімічного випрямлення

Існує кілька найбільш відомих фірм, які спеціалізуються на перманентному хімічному розгладженні волосся: Senscience Thermal Straightening, GOLDWELL "STRIGHT & SHINE", THE RELAXER від фірми PAUL MITCHELL,lakme,lisap і napla. Склад представлених препаратів для випрямлення завитків містить доглядають і лікувальні компоненти: пантенол, протеїни пшениці, вітамін C-DT, катіонні полімери, система рН контролю, бетаїн, ефірні масла.

Straight & Shine від Goldwell

Straight'n Shine – це ідеальне рішення для дівчат, що володіють неслухняними волоссям і мріють про прямі. Застосовуючи косметику від голдвелла, немає необхідності возитися з феном, щипцями і боятися дощу і спеки.

  • Склад не містить формальдегіду та інших шкідливих речовин;
  • Справляється з локонами будь-якої складності.

Iso Maintmer

ISO Maintamer не має у своєму складі тиогликоля і луги. Він містить ISO амін, завдяки якому реально не тільки випрямити локони, але і зробити їх здоровими. Дія ISO аміна направлено на ідеальне розгладження неслухняних завитків і віхров, жорстких локонів і усунення пушения.

  • Склад змінює структуру від природи витких кучериків;
  • Робить волосся слухняним, здоровими і блискучими.

Chi Quick Smooth

Система безаммиачного розгладження Quick Smooth виготовлена на основі натурального шовку. Quick Smooth контролює та усуває проблему витких кучериків, роблячи їх більш слухняними. При постійному використанні даного складу локони стануть прямими і слухняними. Набір включає в себе:

  • Розгладжуючий і нейтралізує креми;
  • Кондиціонер.

Відгуки

Косметика Chi Quick Smooth, Iso Maintmer і Straight & Shine від Goldwell користується великим попитом серед власниць неслухняних кучерів, про що свідчать такі відгуки:

  1. Катерина: «Від природи у мене був неслухняний, кучерявий волосся. Я постійно зав'язувала свої кучері в хвіст гумкою, так як укладати їх було просто неможливо. Вирішила вирішити свою проблему шляхом перманентного випрямлення волосся. У салоні фахівці процедуру проводили з використанням косметики Chi Quick Smooth. Результат вразив: мій жорсткий волосся стали м'яким, слухняним, а головне, я, нарешті, можу похвалитися своїми прямими волоссям».
  2. Світлана: «Моя подруга порадила мені позбутися від моєї важкої і неслухняною шевелюрою на голові за допомогою косметики Iso Maintmer. Перше гідність цього кошти – це відсутність лугу і тиогликоля. Косметика Iso Maintmer здатна не тільки захищати, але й надавати волоссю блиск, здоров'я , незалежно від того, яка їх довжина»
  3. Вікторія: «Догляд за моїми кучериками був просто неможливий. Що я тільки не використала: маски, бальзами, спеціальні шампуні, але ефект не наступав. Допомогла мені косметика Chi Quick Smooth. Я висушила волосся феном, в результаті чого побачила, які вони стали м'які, блискучі. Косметика Chi Quick Smooth робить мою зачіску стійкою до впливу сонця і дощу. Коли локони встигло відрости, я повторила процедуру заново. Ефект приголомшливий, дівчата, не бійтеся ризикувати, повірте, воно того варте».

Відео

Якщо ви хочете розібратися в тонкощах перманентного розгладження кучериків, дізнайтесь детальніше про процедуру з наступного відео:

Кератинове випрямлення волосся в домашніх умовах

Фото до і після процедури

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!