Заняття йогою для обличчя

Головна причина старіння шкіри обличчя – це втрата пружності м'язів у цій зоні. Ніякі креми або лосьйони не допоможуть виправити ситуацію. Йога для обличчя – це корегуюча гімнастика від зморшок. За допомогою спеціальних вправ ви досягнете молодий, підтягнутою шкіри, позбудетеся від мімічних і вікових змін. Являють собою поєднання традиційних вправ фейсбілдінга, йоги.

Чим корисна йога

Як би ми не старалися, зовнішніх ознак старіння не уникнути. Зморшки, в'яла шкіра, розпливчастий овал рано з часом з'являються. Щоденні заняття йогою допоможуть зберегти молодість обличчя. Ця методика бореться з наступними недосконалостями:

  • зморшки (вікові, мімічні);
  • слабкий, неяскраво виражений овал;
  • другий підборіддя;
  • повнота особи;
  • нездоровий колір шкіри.

Гімнастика для обличчя від зморшок передбачає:

  • поліпшення загального самопочуття;
  • омолодження;
  • поліпшення кровообігу;
  • контроль над власними м'язами, емоціями.

Правила виконання вправ

Переконайтеся, що ви можете без шкоди для здоров'я і зовнішнього вигляду виконувати вправи. Не можна практикувати йогу для особи:

  • людям з тонкими і крихкими судинами (якщо ви регулярно помічаєте на шкірі червоні плями або крапки, то вам не варто практикувати цю методику);
  • людям із захворюваннями шкіри.

Йога в домашніх умовах вимагає дотримання правил, які допоможуть досягти результату:

  1. Помірність. Приголомшливих результатів за 3-4 дні не добитися, навіть якщо робити вправи 5 годин поспіль. Надмірні навантаження тільки погіршують стан шкіри, не прибирають в'ялість. Виділяйте 15 хвилин кожен день або тричі на тиждень по півгодини.
  2. Якщо це перша методика щодо поліпшення стану шкіри обличчя для вас, то слід почати з 5 хвилин в день, а потім поступово збільшувати тривалість занять до зазначеної вище.
  3. Краще всього тренуватися у вечірній час. Це посилить заспокійливий ефект йоги і додатково забезпечить міцний сон. Вранці ж йога допоможе підбадьоритися, підготуватися до нового робочого дня.
  4. Не забувайте змити косметику перед початком занять. Очистіть з шкіри тональний крем, тіні, рум'яна.
  5. Перед практикою нанесіть густий зволожуючий крем, щоб забезпечити їй гарне харчування. Гімнастика для обличчя та шиї сильно розтягує шкіру, тому необхідно захистити її від травм.

Особливості методики

До ідеї домогтися молодості шкіри через фізичні вправи прийшли відразу кілька жінок. Кожна з них розробила власну методику, яка відрізняється від інших деякими деталями на зразок тривалості вправ. Олена Родичева, ведуча телепрограми на каналі «Погода-ТБ», пропонує займатися по 10-15 хвилин в день. Її методика ґрунтується на розслабленні (і розгладженні) особи.

Лурдес Доплито Сэбук пропонує видозмінену систему вправ. Методика охоплює тренування для шкіри навколо очей, навколо рота. Вона приділяє увагу диханню та його ролі в оздоровленні. Якщо ви хочете правильно і спокійно дихати, практикуйте систему Сэбук. Методикою включає вправи для тіла, спрямовані на красу обличчя і підтягнутість молодої шкіри. Особливу увагу Сэбук приділяє губам як однієї з самих жіночних частин нашого тіла. Її вправи допомагають злегка накачати їх, збільшивши в обсязі.

Эннлайз Хаген – засновниця методики для омолодження особи, популярна у всьому світі. Її система з декількох вправ ставить своїм завданням охопити якомога більшу кількість мімічних м'язів, розгладити всі зморшки. Найвідоміше вправа – «Левова морда». Воно задіює практично всі м'язи особи, в тому числі мову. Якщо вам цікавий комплексний підхід, а не точкове вплив на кожну м'яз, то її методика відмінно підійде.

Фуміко Такацу – дівчина, яка створила власний метод під назвою «Фейс йога» і завоювала визнання в Японії і в усьому світі. Особливу увагу приділено носогубним складкам. Вона випустила книгу з такою назвою, в якій описала не тільки вправи, але і загальні принципи збереження молодості. До аспектів відносять не тільки регулярні фізичні вправи, але й:

  • екологію будинку;
  • відсутність стресів або їх зведення до мінімуму;
  • правильне харчування і дихання.

Дізнайтеся, що таке гімнастика для особи і як її правильно виконувати.

Відеоуроки: заняття йогою для обличчя

Найпростіше добитися правильної техніки та вражаючих результатів, якщо перед очима є наочний приклад. За допомогою наведених нижче відеоуроків ви швидко освоїте вправи для підтяжки обличчя. Провідні докладно описують і наочно демонструють всі рухи. У відео ви отримаєте докладну інструкцію: які м'язи напружувати, як правильно їх розслабляти.

У методиці дуже важливо приділяти увагу комплексному підходу, не зациклюватися лише на одній області. Це допоможе домогтися помітних результатів. У наведених нижче відео представлені вправи, які допоможуть зміцнювати:

  • щоки;
  • губи;
  • лоб;
  • овал.

Вправи для обличчя, шиї і декольте

Йога для обличчя. Вправа для овалу обличчя і шиї.

Зарядка для тренування м'язів особи і шиї

Йога обличчя з Оленою Родичева. Заняття № 1

Гімнастика для омолодження особи

Вправи для омолодження обличчя - Все буде добре, Все буде добре, Все буде добре

Лицьова йога і масаж від зморшок

БЕЗОПЕРАЦІЙНА ПІДТЯЖКА ОБЛИЧЧЯ

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!