Скраб для губ

Губи людини можуть багато розповісти: за їхніми рисами визначається характер, а за зовнішнім виглядом – здоров'я їх володаря. Дуже важливо ретельно слідкувати та доглядати за ними. Широке застосування отримав скраб для губ. Він пом'якшує шкіру, усуває лущення за рахунок створення захисту і глибокого зволоження. Такий засіб продається в готовому вигляді в аптеках за доступними цінами або робиться самостійно в домашніх умовах. Їм необхідно регулярно користуватися, щоб завжди виглядати чудово.

Як робити пілінг губ в домашніх умовах

Пілінг має на увазі видалення верхніх відмерлих шарів шкіри, її зволоження, очищення пір. На губах дуже тонка шкіра, яка дуже сильно страждає від перепадів температур. У зимовий час вона сохне, лущиться, тріскається, їй потрібен додатковий догляд, який можливо отримати в салоні краси або надати самостійно. Пілінг робиться кожен місяць, у салонах така процедура коштує недешево, тому багато хто вдається до домашніми рецептами і масажу.

Відлущуючий

Самий незамінний скраб, особливо в зимовий час – відлущуючий. У холодний період шкіра найбільше схильна до перепадів температур. Шкідлива звичка кусати і облизувати губи призводить до того, що вони починають лущитися, тріскатися і хворіти. Відлущуючий скрабирующее засіб якісно прибирає верхні відмерлі шари, зволожує шкіру. При регулярному застосуванні скрабу для губ відбувається збільшення їх обсягу, вони стають яскравіше та насиченим.

Щоб зробити відлущуючий пілінг, потрібно:

  1. Змішати половину чайної ложки цукру, стільки ж оливкової олії. Суміш по консистенції повинна нагадувати густу сметану, тому експериментуйте з пропорціями інгредієнтів.
  2. Рушником і м'якою тканиною потрібно нанести скрабирующее засіб і втирати його масажними рухами до повного вбирання.
  3. Обполоснути губи теплою водою.
  4. Після всієї цієї процедури в обов'язковому порядку використовується бальзам або вазелін.

З меду

Ніжна шкіра губ потребує регулярного догляду. Для цього відмінно підходить медовий скраб. Він ефективно видаляє старі клітини шкіри і очищає пори. Скрабирующее засіб не можна використовувати надто часто, застосовувати їх потрібно раз в два тижні, щоб губи стали м'якими і зволоженими і здоровими. Покрокове виконання:

  1. Змішати у рівних співвідношеннях цукор, мед і оливкове масло.
  2. Нанести суміш на шкіру, злегка помасажувати.
  3. Через 10 хвилин змити маску теплою водою.
  4. Обов'язково після процедури нанести бальзам або вазелін для закріплення результату.

З кавової гущі

Скраб за цим рецептом – найпростіше і доступне засіб, який можна зробити своїми руками. Воно ефективно усуває омертвілі клітки шкіри, зволожуючи і живлячи її. Щоб зробити скраб, потрібно:

  1. Змішати кавову гущу зі сметаною або кефіром.
  2. Нанести на губи і масажувати протягом деякого часу.
  3. Залишити суміш на п'ять хвилин для того, щоб вона вбралася.
  4. Змийте суміш теплою водою, потім нанести бальзам або вазелін.
  5. Використовувати цей засіб для пілінгу не частіше, ніж раз на тиждень.

Цукровий

Для цього скрабу краще використовувати коричневий цукор, тому що він володіє великою кількістю корисних речовин. До складу часто додаються соки грейпфрута, інших корисних фруктів або різні масла. Приготування і застосування:

  1. В цукор додаємо невелику кількість води, щоб вийшла густа консистенція.
  2. Наносимо суміш і масажуємо протягом двох хвилин.
  3. Змиваємо теплою водою.
  4. Після процедури обов'язково використовувати будь-який зволожуючий засіб.

Живильний

Коли губи сильно лущаться і тріскаються, їм потрібен ретельний догляд і глибоке зволоження. Для цього робиться живильний скраб або маска для губ в домашніх умовах. Наносячи живильний пілінг, ви забезпечуєте вашим губам постійну красу і привабливість. Покрокове виконання:

  1. Потрібно змішати подрібнені вівсяні пластівці з медом у пропорції один до одного.
  2. Нанести суміш на губи і шкіру навколо них.
  3. Помасажувати їх протягом трьох хвилин.
  4. Змити теплою водою суміш.

Відео про догляд за губами

Жінки часто задаються питанням, як зробити губи м'якими і ніжними. Ніяка зволожуюча помада не замінить якісного догляду із застосуванням масок і скрабів. Шкіра губ постійно поновлюється, а її поверхня покривається ороговілими частинками. Для того щоб їх видалити, потрібно робити пілінг. Про те, як правильно робити догляд домашніх умовах, не нашкодивши при цьому, є можливість дізнатися з навчальних відео.

Натуральний пілінг

Питання про те, як зволожити губи в домашніх умовах, взимку стає дуже актуальним. Для того щоб вони були красивими і здоровими, потрібно робити пілінг. Застосування натуральних скрабів – самий безпечний і дієвий засіб проти лущення, обвітрювання і сухості шкіри губ. Подивившись відео, ви дізнаєтеся про те, які інгредієнти краще підходять для натурального пілінгу, в яких пропорціях їх краще змішувати, як правильно зберігати одержану суміш.

Натуральний скраб для губ в домашніх умовах

Як зробити маску своїми руками

На похід до косметолога потрібно багато вільного часу і деяку кількість грошей. Іноді ні того, ні іншого в наявності немає, а виглядати красиво і доглянуто хочеться завжди. Шкіра губ дуже тонка і чутлива, швидко починає сохнути під впливом перепад температур, сонця, нестачі вітамінів. Це можливо виправити, використовуючи засоби по догляду за нею. Дане відео навчить вас, як робити своїми руками в маску для губ, після її застосування вони стануть м'якими, соковитими і здоровими.

Натуральний скраб для губ в домашніх умовах

Відгуки про скраб для губ

Ангеліна, 24 роки Взимку виникає сухість і лущення губ, я їх постійно обкусываю. Мама мені радила користуватися гігієнічною помадою, але толку від цього мало. Що у житті, що на фото такі губи виглядають привабливо. Вирішила замовити скраб «Співак» з ароматом кокоса. Мене приємно здивував яскравий запах. Після першого застосування стан губ помітно покращився, я залишилася задоволена. Це засіб дуже дієве, аромат змушує думати, що воно ще й їстівне. На сайті були представлені скраби на будь-який смак: ягідний, шоколадний, з бергамотом.
Ольга, 19 років Весь час користуюся лише Faberlic, тому що ця компанія є найбільш підходящою для мене за ціною і якістю. Подруга подарувала на день народження для губ bubblegum скраб, але він мені не сподобався, тому що його ефекту вистачає лише на півгодини максимум. І я повернулася до свого перевіреного засобу від фаберлік. Називається він «Цукровий скраб», коштує в межах ста рублів, що дуже недорого в порівнянні з іншими марками. При постійному його використанні на губах проходить лущення, вони стають яскравими і м'якими, що мене дуже влаштовує.
Маргарита, 32 роки Для підтримки природної краси моїх губ я використовую домашній скраб, в який я іноді додаю: рицинова олія, екстракт меліси, соду, мед. Склад придумую сама, в залежності від того, яких результатів хочу досягти. Це виходить дешевше і надійніше, ніж покупні отшелушивающие кошти. Після скрабу я використовую маску Tony Moly Kiss Kiss Lovely Lip Patch. Так ефект закріплюється на довше, виходить комплексний догляд за губами. Після цього мене не турбують тріщини і сухість, це є величезною перевагою застосування скрабу і маски «Тоні».
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!