Як наклеїти і зняти накладні нігті в домашніх умовах - види, вибір клею і дизайну

У кожної жінки є свій підхід до догляду за руками: одні шалено люблять нарощені нігті, інші – природність і здоров'я натуральної пластини, треті – цінують практичність накладних типс. Ті дівчата, які віддають перевагу домашні процедури салонним, самостійно роблять собі манікюр і часто користуються штучними нігтями.

Як клеїти накладні нігті

Ті дівчата, які користувалися типсами, сповна оцінили їх перевага, а наклеїти накладні нігті сьогодні без допомоги майстра в домашніх умовах стало цілком реально. Для того, щоб дізнатися, як наклеїти нігті правильно, краще один раз сходити на професійний манікюр. Можна простежити поетапно всі дії майстра, щоб вже вдома спробувати виконати все те ж саме, тільки самостійно. Існує певна схема, як клеїти нігті – будь то в салоні або будинку, тому перед тим як почати, ознайомтеся з загальною схемою:

  1. Перед початком процедури потрібно подбати про матеріали. Для того, щоб працювати з типсами вам знадобляться: манікюрний набір, тіпси різних розмірів, клей для накладних нігтів, лак-основа, знежирювальна засіб для пластини, ємність з гарячою водою, серветка для видалення клею.
  2. Штучні пластини клеять тільки після манікюру і на здорові нігті: крива кутикула або залишки лаку легко зіпсують роботу, а наявність інфекції (грибок) може призвести до серйозних наслідків. Під клеєм існуюча інфекція на пластині буде розвиватися стрімкіше.
  3. Після манікюру потрібно відшліфувати і знежирити пластину, нанести лікувальний лак-основу, щоб рівно приклеїти прокладку.
  4. Після висихання лаку наноситься рівномірний шар спеціального клею. Для кращого його розподілу можна скористатися апельсиновою паличкою.
  5. Відразу після нанесення клею накладається типса необхідного розміру, який потрібно вибрати заздалегідь. Манікюрний клей швидко сохне, тому будь-яке зволікання може зіпсувати зчеплення.
  6. Залишки клею, які виступлять з-під пластини, прибираються серветкою.

Як зняти накладні нігті

Для домашнього манікюру з використанням типс важливо знати не тільки як наклеїти, але і як зняти накладні нігті в домашніх умовах. Мало хто може носити тіпси протягом довгого часу, тим більше, що зловживати ними небезпечно – штучні пластини можна залишати тільки на 12-14 днів. Якщо зберігатися їх довше, то ймовірні появи хвороб, грибків. Зняти накладні нігті можна в салоні, але і в домашніх умовах це зробити можливо:

  1. Зробіть ванну з гарячою водою, покладіть в неї кінчики пальців на 15 хвилин.
  2. Коли клей розчиниться, можна відклеїти тіпси плавним рух від підстави кутикули.
  3. Видаліть залишки клею з допомогою розчинника.
  4. Висушіть пальці і нанесіть на нігті лікувальний лак.

Які накладні нігті бувають

В залежності від ваших уподобань, здібностей і бажання промальовувати дизайн накладних нігтів, в магазинах надається безліч варіантів типс: прозорі, з природним кольором і готовим дизайном. Краще вибирати матеріали від виробників професійної продукції для нейл-арту. В інтернет-магазинах і професійних салонах можна придбати наступні варіанти модних твердих типс:

1. Прозорі форми від Kodi professional:

  • модель - Regular Clear;
  • ціна – 300 грн. за 100 шт;
  • характеристики – з високоякісного пластику, довговічні, зручні в роботі, продаються в зручній розфасовці;
  • плюси – можливість створювати будь-які дизайни;
  • мінуси – вимагають додаткового нанесення фону або малюнка.

2. Форми натурального кольору від Kodi professional:

  • модель - Natural;
  • ціна – 280-300 рублів за 100 шт;
  • характеристики – високоякісний пластмасовий матеріал овальної форми, еластичний, довговічні, не розтріскуються;
  • плюси – можливість створювати будь-які дизайни, можливість використовувати мінімальну кількість покриття;
  • мінуси – не підходять для нейл-артов з прозорими вставками.

3. Набір типс від Kiss:

  • модель – Everlasting French;
  • ціна – від 400 р. за 28 шт;
  • характеристики – високоякісний пластиковий матеріал, з готовою квадратною формою, дизайном;
  • плюси – створення образу з мінімальними витратами часу і сил;
  • мінуси – створюється тільки класичний французький манікюр з заданої формного пластини, висока ціна.

Накладні нігті для дітей

Значною популярністю користуються не тільки жіночі, але й накладні нігті для дітей, тому асортимент такої продукції для дитячих нагідок широкий: дитина може вибрати собі овальний, круглий або квадратний дизайн з яскравими красивими картинками, що зображають улюблених героїв казок і мультфільмів. Наклеєні нігті на дитячих пальчиках можуть викликати недовіру у багатьох мам, які вважають їх шкідливими. Перевірені виробники подбали про безпеку, використовуючи для накладок безпечний пластик і яскраві, але нешкідливі фарби, блискітки і фольгу.

Самоклеючі накладні нігті

Щоб створити бажану красу на пальчиках, як на фото в інтернеті, можна замінити звичайні тіпси на самоклеючі нігті. Процедура кріплення таких моделей простіше, а манікюр може виглядати нітрохи не менш ефектно. Єдиний мінус даного продукту – триматися самоклеючий матеріал буде не довго, особливо якщо недостатньо знежирити ніготь перед наклеюванням і часто мочити руки у теплій воді (наприклад, при митті посуду або під душем).

Короткі накладні нігті

Значна частина жінок вважає за краще не довгий, а короткий манікюр. Це більш зручно, практично, і головне – більше відповідає сучасним трендам. Короткі накладні нігті – справжній порятунок для тих, хто хоче отримати модний і недорогий нейл-арт. Короткі моделі іноді складно відрізнити від натурального, тільки пофарбованого, нігтика. Вартість такого манікюру буде нижче, однак простір для фантазійного нігтьового дизайну буде обмежений.

Як вибрати накладні нігті

Купити тіпси можна в професійному салоні, де вас проконсультують майстра, допоможуть підібрати потрібний матеріал для ваших нігтиків, але така покупка може бути значно дорожче, ніж замовлення через інтернет. Купити в інтернет-магазині підходящий для вас варіант допоможуть каталоги з описом продукції на сайті і деякі поради, як вибрати підходящий для вас манікюр.

  1. Якщо ви хочете швидко привести свої нігті в порядок на один вечір, не плануючи тривалу експлуатацію, то вам підійде варіант самоклеючих і гнучких пластин. Коштувати такі нігтики будуть дешевше, але краще вибирати не найдешевший варіант, а придбати продукцію професійних брендів.
  2. Якщо ви плануєте самостійно займатися дизайном, то вам підійдуть прозорі або природні пластини. Зверніть увагу на ціну і виробника, такий продукт, якщо він якісний, не може коштувати дешево. Ознайомтеся з інформацією на упаковці, в описі повинен бути вказаний пластик косметичного призначення. Цей пункт також стосується вибору дитячих товарів.
  3. Короткі накладні нігтики частіше продаються вже з готовим кольоровим покриттям та розміром. При замовленні такого товару ознайомтеся з параметрами, зазначеними в описі, щоб уникнути ситуацій, коли ваш ніготь і тіпси розрізняються за розміром.
  4. Вибираючи вироби для дитячого манікюру, краще звернутися до професіоналів і оцінити якість товару перед покупкою. Пластикові пластинки повинні бути безпечними для дитячих пальчиків, тому краї нагідок повинні бути м'якими, щоб не поранити подушечку не дитячих пальцях.

Відео

Майстер-клас з нанесення гнучких накладних нігтів-Flex від L'oreal Paris

Відгуки

Марина, 18 роківНещодавно побачила новинку в інтернет-магазині – наклейки для манікюру, такі як тіпси, тільки з м'якого матеріалу. Було цікаво, вирішила замовити. Спочатку правильно приклеїти було складно, але на другий раз у мене все вийшло. Дуже швидко, зручно, красиво і недорого, і думати з приводу нігтьового дизайну не потрібно.
Марія, 26 роківКупувала тіпси Kodi для манікюру вдома. Спочатку пробувала правильно приклеїти на собі, коли вийшла – стала робити манікюр подругам. Дуже подобаються прозорі формочки, на них можна робити будь-який дизайн. Виглядають як гелеве нарощування. Хороша, недорога заміна нарощеним нігтям.
Аліна, 32 рокиЗіткнулася зі складністю вибору штучних нігтів. Дуже складно підібрати вироби під форму нігтьової пластини – вона у мене широка, тому багато коробок з пластиковими нігтиками було відправлено в сміттєвий бак. Мої пошуки закінчилися, коли придбала продукт на спеціалізованому сайті – там вибір ширше, а опис товару краще.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!