Корекція нігтів в домашніх умовах. Як робити корекцію гелем і лак-гелем для початківців з відео

Дівчата дуже уважно стежать за своєю зовнішністю і доглянуті, красиві нігтики – важлива частина іміджу. У косметології використовується декілька варіантів процедур, які допоможуть в цьому питанні, але кожен з них потребує корекції через 3-4 тижні. Залежно від використовуваного матеріалу-це процедура може бути складніше або простіше.

Що таке корекція нігтів

У даному випадку мається на увазі нанесення моделюючого матеріалу додатковим шаром на відросла частина нігтьової пластини. Корекція манікюру включає ще обробку нігтьових валиків, кутикули, відрослі сильно нігтики спилюють або обрізаються, наноситься декоративний дизайн. Частота коригувальних процедур залежить від швидкості росту нігтів. Як правило, після нарощування вони починають рости швидше, тому що пластина захищена від зовнішніх негативних факторів.

Що входить в корекцію нігтів

Існує кілька варіантів, які мають різну ціну. Як правило, вартість варіює в межах 50-70% від первісної, нарощування та корекція нігтів в деяких випадках дуже схожі по тривалості, обсягу роботи. У чому ціна залежить від стану нігтьової пластини, роблять вам коригування в домашніх умовах або в салоні, який матеріал був використаний. Від цього ж залежить тривалість процедури (1-2 години). Які бувають види:

  1. Мала. Виправлення на поверхні незначних пошкоджень (подряпини, відколи, тощо).
  2. Середня. Її обов'язково проводять через 2-4 тижні після останньої корекції/нарощування.
  3. Складний. Проводиться при поломці, відшарування, змішанні більшої частини нігтя.

Скільки разів можна робити корекцію нарощених нігтів

Термін, який ви зможете носити такий манікюр залежить від того, як швидко відростають пластини, наскільки акуратно ви ставитеся до нігтикам. Як правило, потрібно 1 процедура по відновленню в 3-4 тижні, але іноді вона проводиться раз у 14 днів. Дівчат часто цікавить, скільки разів можна робити корекцію нарощених нігтів. Це залежить від матеріалу, який був використаний під час процедури. Наприклад, при гелевому нарощуванні можна зробити 4-5 коригувань. Потім гель псуватися по природних причинах і його слід замінити/просто зняти.

Ціна на корекцію нігтів

По Москві існує спеціальний каталог майстрів, де вказано рейтинг, написані відгуки про роботу. Це допоможе вам знайти перевіреного фахівця, а не починаючого майстра, який може зіпсувати ваш манікюр. На те, скільки коштує корекція нігтів, залежить використовуваний матеріал, приїдете ви самі в салон або процедуру будуть проводити в домашніх умовах. Середня ціна знаходиться в межах 1 500 гривень, але можна знайти і недорого за 1300 р. або дорожче за 2000-2300.

Як робити корекцію нарощених нігтів

Якщо у вас немає бажання звертатися до майстра, і ви впевнені в своїх силах, то можна провести відновлення манікюру самостійно в домашніх умовах. Вам обов'язково знадобиться замовити або купити в інтернет-магазині всі необхідні матеріали, інструменти. Корекція нігтів на дому виправдане з матеріальної точки зору, якщо ви будете проводити регулярно її. Основні плюси такого рішення в тому, що можна робити корекцію, коли вам захочеться, допомагати своїм подругам.

Тим, хто цікавить, як роблять корекцію нігтів, слід спочатку подивитися урок або прочитати покрокову інструкцію з фото, щоб не зіпсувати манікюр. Крім моделюючого матеріалу вам знадобиться придбати УФ-лампу. Щоб спростити процес можна купити манікюрний апарат, єдиний мінус – їм потрібно навчитися користуватися, розібратися з комплектами насадок. Фрезер не обов'язково купувати самий потужний, професійний точно не потрібен. Вартість його порівняно невисока, а користуватися ви їм будете довго.

Корекція нарощених нігтів гелем

Це один з варіантів матеріалу, який використовується для нарощування і моделювання. Корекція гелевих нігтів передбачає використання конкретних матеріалів, які доведеться придбати самостійно. Для процедури вам потрібно мати:

  • знежирювачах;
  • гель;
  • гель для моделювання;
  • рідина для зняття липкого шару;
  • праймер безкислотний;
  • антисептик;
  • масло для кутикули.

Це самий мінімальний набір для корекції нарощених нігтів гелем. Якщо перший раз був використаний однофазний гель, його можна застосовувати при коригуванні. У разі трифазної процедури підходить будь-яка система. Далі необхідно мати мінімальний комплект інструментів, який допоможе вам виконати всі легко і швидко:

  • безворсові серветки;
  • бафа для шліфування нігтів;
  • УФ-лампа
  • пушер або апельсинові палички;
  • кисті для моделювання нігтів гелем;
  • пилочки для гелю, підходять 150/180 і 100/100 грит.
  • кусачки манікюрні для обрізання кутикули або леза;
  • кусачки для штучних нігтів.

Нижче покроково розписаний спосіб коригування нігтів на гелевою основі. Він багато в чому схожий на процедуру при роботі з акрилом. Інструкція складається з таких етапів:

  1. Проведіть знежирення, дезінфекцію рук, інструментів, зніміть лак, фарби з пластини (краще брати засоби без ацетону).
  2. Апельсиновою паличкою підніміть кутикулу.
  3. Використовуючи пилку, проведіть корекцію форми, спиляти спочатку ті частини гелю, які почали відставати. Потім в місці, де починається біля кутикули старе покриття, зніміть весь гель, повинен вийде непомітний перехід до натурального ноготку.
  4. Обробіть праймером поверхню, що інфекція не потрапила під ніготь, рушником видаліть надлишки.
  5. Гладка частина отросшей пластини спиливается за допомогою бафа. Далі відразу ж лунка заповнюється гелем, сушиться УФ-лампою.
  6. Коли висохне матеріал, треба зняти липкий шар, сформувати правильну форму. Пилочкою відразу ж відкоригуйте нерівності, якщо вони є. Базовий шар гелю наноситься по всім частинам пластини рівномірно. Трохи більше матеріалу потрібно для стресової зони (трохи вище середини нігтя), але не перестарайтеся. Потім знову сушіть матеріал в УФ-лампі.
  7. Потім потрібно провести корекцію форми, вирівняйте дефекти, нерівності за допомогою пилочки. Стежте, щоб ненароком не стерся базовий шар до старого покриття.
  8. Регулярно видаляйте пил щіточкою.
  9. Перед тим, як нанести фініш, потрібно зробити бажаний дизайн (малюнок, френч).
  10. Далі нанесіть фінішне покриття в один шар, висушіть під лампою. Для додання гладкості потім обробіть бафом.
  11. Живильним маслом потрібно обробити бічні валики, кутикули (втирається як крем).

Корекція акрилових нігтів

Даний вид штучного матеріалу дуже популярний серед дівчат. Корекція нігтів акрилом проводиться за схожим алгоритмом, як і з варіантом, описаним вище. Щоб все вийшло правильно, можете використовувати інструкцію, яка описана нижче:

  1. Руки, робочу поверхню обробити дезінфікуючим засобом.
  2. Лаковий шар зніміть засобом без ацетону.
  3. Кутикули обробіть засобом для розм'якшення. Через 2 хвилини за допомогою дерев'яної палички/лопатки відсуньте птеригий з натуральної пластини.
  4. Зніміть залишки нанесеного кошти за допомогою безворсовою серветки. Вільний край спиляєте пилкою, вкажіть бажану форму. Потрібно спилювати 2/3 товщини матеріалу.
  5. Приберіть блиск з натурального нігтя для кращого зчеплення пластини з акрилом.
  6. Відшарувалися місця оброби пилкою з дрібним зерном.
  7. Далі потрібно обробити ту частину, де немає акрилу за допомогою обезжиривающего кошти.
  8. Праймером обробіть нігтьову пластину, який з'єднує кератин натуральної частини з штучним матеріалом.
  9. Виконайте моделювання. Стежте, щоб акрил був рівномірно нанесений по всій площі, не проникав на шкіру або в бічні пазухи. Пензель для нарощування повинні бути тільки з натурального ворсу, тиснути при нанесенні сильно не можна.
  10. Потім покладіть руки під УФ-лампу на 2.5 хвилини.
  11. Нанесіть На кутикулу спеціальне масло.

Корекція нігтів шелаком

Це новий вид покриття, які легше наноситься, тримається так само довго, як і гелеві/акрилові. Проводиться корекція нігтів шелаком двома способами: з повним зняттям або без нього. Для проведення процедури використовується стандартний набір інструментів. Корекція гель-лаку проводиться за наступною інструкцією:

  1. Занадто сухі нігті рекомендується обробити за допомогою спеціального активатора. він складається з ефірних масел і води, нанесіть його з боків і тримайте 5 хвилин.
  2. Пушер підніміть шелак-лак. Акуратно зніміть покриття, зробити це простіше за допомогою того ж активатора.
  3. Пилочкою надайте отросшему краю необхідну форму.
  4. Далі зробіть манікюр або за допомогою спеціального гелю розімніть кутикулу, відсуньте її.
  5. Зачистите пластину за допомогою полірувальника для нігтів, повинен з'явиться блиск. Пропускати цей етап не можна, потім буде простіше знімати шар при необхідності.
  6. Обезжирьте поверхню.
  7. Покрийте речовина, яка замінює базу і фініш, висушіть його під лампою.
  8. Виберіть відтінок шелаку, в один шар нанесіть на поверхню, просушіть.
  9. Потім ще один шар, і знову потрібно просушувати.
  10. Останнім нанесіть фінішне покриті, висушіть.
  11. Покрийте відновлює сироваткою кутикулу.

Корекція нігтів на типсах

Ця процедура за своїм алгоритмом схожа на роботу з гелевим нарощуванням. Відновлення герметизації, оновлення покриття, заповнення моделюючих матеріалів, надання естетичності зовнішнього вигляду – все це і є корекція нігтів на типсах. Нижче представлений алгоритм дій за акриловою технологією:

  1. Відрослий типс відпиляйте реверсивної насадкою, обробіть до тонкої підкладки.
  2. Поверхня нігтя запиліть пилою 180 грит, сгладьте перехід від тіпси до власної пластині.
  3. Лопаткою відсуньте кутикулу.
  4. Алмазній насадкою проведіть апаратний манікюр.
  5. Проведіть знежирення, дезінфекцію нігтя, протріть серветкою (сухий).
  6. Невелика кількість безкислотного праймера нанесіть біля основи типса.
  7. Подовжите нігтьове ложе за допомогою камуфлирующего акрилу, сформуйте, використовуючи кисть.
  8. Змоделюйте зону росту кутикули і апекс матовою-разової пудрою.
  9. Далі слід обжати стресову зону.
  10. Прищіпкою закріпіть затискання.
  11. Змоделюйте білим акрилом вільний край нігтя. Можна викладати відразу на два типса.
  12. Сформуйте вільні краї підстава щільною кисті.
  13. Насадкою «барабан» (реверсивна) обпиляєте кінчик нігтя.
  14. Таким же способом обробіть внутрішню, поздовжню арку.
  15. Зону кутикули, апекса обпиляєте насадкою «кукурудза».
  16. Пилочкою 100 грит запиліть нігтьові пластини.
  17. Внутрішню арку нігтя відшліфуйте реверсивної насадкою «кукурудза».
  18. Твердосплавної насадкою обробіть зону гипонихия (там де внутрішня частина нігтя стикається з шкірою).
  19. Зовнішню і бічні частини обробіть пилою 100 грит, видаліть пил.
  20. Покрийте фінішним гелем без липкого соля внутрішню сторону вільних тіпсів.
  21. Зовнішню сторону теж покрийте гелем.
  22. Тримайте руки під УФ-лампою 2 хвилини.

Корекція нігтів гелем – відео

Корекція гелевих нігтів

Відгуки

Марина, 32 рокиПеріодично роблю собі гелеві нігтики, але вони відростають дуже швидко. Подруги ходять на корекцію раз в місяць, а мені кожні 2 тижні доводиться. Корекція нарощених нігтів гелем лише трохи дешевше, тому придбала все необхідне і зараз роблю все сама вдома, часу витрачається більше, але по факту виходить економія.
Влада, 25 роківВперше спробував наростити за допомогою гелю, але, коли прийшов час знімати пластини, я була в шоці від стану нігтів. Вони стали дуже м'якими, легко гнулися, тому я вирішила, що більше я такого робити не буду. Зовсім інша справа Шелак, виглядає так само здорово, але при цьому пластини не страждають, після зняття виглядають здоровими.
Олена, 23 рокиДовгий час ходжу з нарощеними нігтями, після чергової корекції задумалася, а чи не дешевше мені купити собі самій обладнання? Я багато разів бачила, як це роблять в салоні, тому сама змогла собі провести цю процедуру. Не дуже зручно, час витрачаю більше, ніж майстер, але результат той же. Ще й подружкам в цьому допомагаю, а вони шоколадками дякують.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!