Френч на нігтях - новинки 2019 року

Бездоганний манікюр – це не тільки доглянуті руки, але і логічне завершення обраного способу. Головне – вибрати свій напрямок. Наприклад, французький манікюр з малюнком стають частиною повсякденного стилю, привертає увагу, викликає підвищений інтерес з боку. Щоб зробити таку красу на нігтях, не завадить попрактикуватися.

Дизайн нігтів френч

Багато спокусниці вибирають класику в одязі і консерватизм у світогляді. Оригінальні ідеї французького манікюру можуть трохи «оживити» сірі будні, внести в них елемент несподіванки і, можливо, яскраві фарби. Це може бути сміливий голлівудський стиль або ніжне весняне рішення. У будь-якому випадку, красивий френч піднімає настрій, надає внутрішню впевненість в собі і життєрадісність.

Класичний

Цей варіант ідеально підходить на всі випадки життя, оскільки успішно гармонує з усіма стилями одягу. Крім того, поєднується з будь-якою формою нігтьової пластини. Для виконання самої техніки не потрібно спеціальних навичок і вмінь, а свою задумку легко втілити в домашній обстановці. Якщо подовжені нігті, це може бути подвійний френч, який вважається трендом вже не першого сезону манікюрного мистецтва.

Чорний френч

Класичним виконанням французького манікюру є білі посмішки на рожевому, коричневому або прозорому тлі. Частіше це двоколірне оформлення, яке візуально подовжує нігтьову пластину, надає їй здорового вигляду. Останнім часом все більшою і більшою популярністю користується чорний френч, який можна оригінально оформити ажурними елементами, блискітками або розсипом. Стильно виглядає, якщо безіменний палець виконати в техніці вуаль.

Білий

Все починається з класики. У разі даній техніці це білий френч – з малюнком або без. Якщо ще пару сезонів тому всі нігті були виконані в єдиному стилі, то зараз таке рішення вже встигло стати «морально застарілими». Нігтьові пластини безіменного пальця і мізинця можуть радикально відрізнятися, при цьому виступають в якості яскравого елементу декору. Форма не має значення: це може бути як овал, так і м'який квадрат, наприклад.

З малюнком

Для створення нейл арту стандартне покриття можна оживити оригінальними візерунками, стильними наклейками і унікальними малюнками. Зовсім необов'язково вимальовувати шедеври на всіх пальцях, можуть бути пофарбовані всього пару нігтів однієї руки. Френч з візерунком – це різновид класики, от тільки важливо правильно поєднувати кольори, залишаючись в політ своєї фантазії в єдиному стилі. Краще не задіяти помітні відтінки, нехай це будуть пастельні тони, які ефектно доповнюють ніжну основу. Колір малюнка вибирати бірюзовим, блакитним, кораловим.

Кольоровий френч

Цей варіант більше підходить влітку і навесні, коли душа просить пісень і фарб. Вибрати можна гелеву основу, а кінчики фарбувати різними кольорами, що гармоніюють між собою. Наприклад, це може бути блакитний, жовтий, зелений і рожеві відтінки. Кольоровий френч має кілька модифікацій, серед яких дві посмішки відмінних кольорів, золоте виконання посмішок з безіменним пальцем з помітними вензелями. Декоративні елементи теж вітаються, але не варто пересыщать ними отриманий шедевр. Дізнайтеся, як красиво намалювати вензелі на нігтях.

Зі стразами

Таке вишукане виконання манікюру більше підходить з урочистої нагоди, коли актуально, щоб до рук жінки був притягнутий підвищений інтерес громадськості. Частіше запропонований дизайн вибирають нареченої, причому головним елементом декору роблять розсип страз. Френч на нігтях зі стразами – клопітка робота, яка не завжди практична в повсякденному носінні. Проте в честь важливої події свого життя можна і поекспериментувати.

Трикутний френч

Якщо класика стала прісною і похмурою, саме час підключити креатив і фантазію, порадувавши себе незвичайним дизайном. Це відмінне рішення взимку, коли хочеться врятуватися від атакуючої туги і депресії. Трикутний френч більше підходить подовженим нігтям переважно форми м'який квадрат. Замість усмішок, зробити куточки у вигляді невеликих трикутників. Колір можна вибирати за бажанням, основа – рожева, прозора або бежева. Додатково трикутники можна прикрасити яскравими елементами декору, зробити розпис безіменного пальця.

Френч манікюр

Якщо виконувати манікюр, насамперед потрібно визначитися з формою і довжиною нігтьової пластини. На коротких нігтях дизайн виглядає блякло, невиразно; на подовжених ж – можна створити цілий шедевр. Класичне французьке оформлення починається з видалення кутикули, створення необхідної форми при відповідності довжини кожної нігтьової пластини. В іншому, цікаві ідеї тільки вітаються.

На короткі нігті

Якщо свої нігті занадто короткі, можна вибрати нарощування. Акриловій чи гелевою техніка буде – вирішувати клієнтці, але частіше вибір падає на другий варіант-за його практичності, довговічності. На нарощених платинах квадратної форми бездоганно виглядає білий френч з дизайном, стразами, можна задіяти розсип і напилення. Це також можуть бути ажурні візерунки і вензелі. Якщо довжина коротка, а робити нарощені пластини немає бажання, перевагу віддавати суворої класики, креативними малюнками.

На гострих нігтях

Загострені нігті модні вже не перший сезон. Частіше це нарощені на типсах, які можна ефектно прикрасити. Світлий і темний френч вишукано виглядають однаково, але для такої форми нігтьової пластини краще вибирати бордовий, коричневий, фіолетовий, кораловий і навіть червоний. Новинкою вважається матова основа, хоча і глянець ще не встиг зжити себе. Якщо стежити за сучасними тенденціями моди, стає очевидно, що стильний дизайн з малюнком у кожному сезоні отримує своє оновлене рішення, свіжі ідеї та креативні поєднання кольорів.

На мигдалеподібної нігтях

На фото такі нігтьові пластини виглядають ніжно, вишукано, елегантно. Доповнить дизайн глибока посмішка, наприклад, бузкового або червоного кольору, а один ніготь рекомендується прикрасити в яскраві тони. Можна використовувати спеціальні наклейки, які допоможуть зробити френч на овальних нігтях унікальним, помітним, неповторним. Якщо виконувати весільний дизайн, рекомендується вибирати практичний шелак. Наприклад, пофарбувати кінчики в білий колір, додати за межі стрази. Безіменний палець краще оформити у сріблястому або золотому кольорі, вітаються вензелі.

На круглих нігтях

Це практичний варіант на кожен день, оскільки нігті не ламаються, а вибраний малюнок надовго зберігає свій бездоганний зовнішній вигляд. Підбирати варіанти важливо за звичним стилем в одязі, не випадати з загальноприйнятою колірної гами. Наприклад, прихильниці суворої класики буде складно змиритися з появою веселки на своїх нігтях, а любительці червоних квітів навряд чи сподобається зелений.

Краще робити місячний манікюр, який візуально подовжує палець. Для круглих нігтів це ідеальне рішення, і численні фото готових робіт майстром – явне тому підтвердження. Посмішка може бути косою, або ж обрати трикутник. Такі сміливі рішення є новинками минулих сезонів, які міцно засіли в мистецтві сучасного манікюру.

На довгих нігтях

Якщо нігтьові пластини подовжені від природи, при цьому відрізняються підвищеною міцністю, з таким матеріалом легко і приємно працювати кожному майстрові. Фото готових робіт величезна кількість, і клієнтці залишається тільки вибрати найбільш підходящий під свій образ дизайн. Френч на нарощених нігтях – це класика, на натуральних – вишуканість, розкіш. Дуже важливо продумати образ до дрібниць, щоб не зіпсувати собі настрій і загальне враження. Основні вимоги мають наступний вигляд:

  1. Восени бажано вибирати бордові і коричневі відтінки для вишуканої розпису, оформлення посмішки.
  2. Літній варіант – всі відтінки веселки, які гармонійно виглядають на нігтях різної форми і довжини.
  3. Новинкою сезону вважаються срібні і золоті вставки, які стають додатковою лінією посмішки на довгому нігті. Відмінно поєднуються з чорним, рожевим, червоним і бордовим.
  4. Бездоганний манікюр зобов'язує жінку зробити не менш оригінальний педикюр. Наприклад, «француз» на ногах теж вважається трендом вже не першого сезону.
  5. Малюнки можуть бути тематичними, наприклад, влітку на безіменному пальці можна оформити ромашки, восени – кленовий листочок, а взимку – оригінальна сніжинка.
  6. На довгих нігтьових пластинах можна зробити об'ємні малюнки, розсип, градієнт. Оригінально виглядає техніка котяче око, лиття.
  7. Ефектно виглядає зображення веселки, коли на кінчиках вимальовуються різнокольорові посмішки у кілька шарів.
  8. Ще одне рішення – вензелі. Наприклад, замість усмішок на кінчиках нвыполнить ажурні візерунки. Це довше і дорожче, але виглядає вишукано і дорого.
  9. Французький манікюр може залишатися класикою, яка підкреслює, швидше, офіційний стиль в одязі.

Відео:

Осінній абстрактний ФРЕНЧ. Дизайн нігтів гель-лаком з блесткмаи. Манікюр осінь 2016

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!