Трафарети для нігтів

Бездоганний манікюр – це найкращий доказ доглянутість і охайність жінки. Представниці слабкої статі вкрай педантично ставляться до дизайну нігтів, а для створення шедеврів на руках навіть вдаються до допомоги спеціальних трафаретів. Це найкращий спосіб стати володаркою акуратного манікюру.

Що таке трафарети для дизайну нігтів

При моделюванні нігтьової пластини можна використовувати різноманітні технології, які допомагають малювати ідеально прямі лінії, найнесподіваніші форми і контури. Таке ноу-хау користується помітною популярністю, а готові малюнки симетричні, виглядають бездоганно. Різноманітність трафаретів для нігтьових пластин різної довжини розширює можливості майстрів манікюру, робить їх роботи стильними і гармонійними.

Основні види

Трафарети малюнків мають різноманітне конструктивне виконання, стилістичний напрям і технології застосування. Кожна модель відрізняється своєю оригінальністю, надійністю і бездоганністю форм, а багато знайшли цінителька та постійних покупців. На практиці особливою популярністю користуються два види конструкцій:

  • дискові заготовки (тривалий процес створення манікюру);
  • моделі на липкій основі (мають форму місяця, місяця, кутів, півмісяця).

Для стемпинга

Трафарети для нігтів виготовляються за кількома технологіями, але найпоширенішою серед них є стемпинг. Робити оригінальні та незаяложені малюнки на нігтьових пластинах можна за допомогою спеціальних металевих пластин з гравіюванням різних зображень. Стемпинг для нігтів – це модна прикраса, яке доповнює будь-який стиль, образ, імідж.

Класичним варіантом вважаються невеликі диски круглої форми, на яких зібрано до 6 візерунків. Це можуть бути прямокутні пластини із зібраним на поверхні орнаментом у кількості 10 елементів. Таке рішення для себе обирають сучасні дівчата, які вміють експериментувати з образом. Для втілення технології знадобляться:

  • силіконовій штамп;
  • акрилові каски;
  • скрапер.

Для аерографії

Розпис для нігтів дозволяє майстру манікюру виявити унікальні здібності художника, створити на руках справжні шедеври краси. Це вінтажне мереживо, геометричний орнамент, нехитра абстракція. Користуються попитом малюнки в стилі зміїної шкіри, піщані розсипи, що вражають своєю пишнотою, розкішшю. Родзинка технології – поєднання контрастною колірної гами: для малювання темних малюнків використовується світла основа і навпаки.

Трафарети для аерографії ідеально підходять починаючому майстрові для практики, оскільки допомагають гармонійно приховати ряд візуальних дефектів, які однозначно виникають при розпису нігтів китицями. Це можливість попередити появу штрихів різної товщини і патьоків акрилової фарби. Матеріал рівномірно розпливається по трафаретним прорізам, безпомилково створює бажаний малюнок з необхідною шириною розмитість ліній.

Для місячного манікюру

Трафарети для прикраси і дизайну нігтів можна замовити в інтернеті, а при правильному використанні за призначенням отримати красивий і бездоганний манікюр. Роздруковують зразки з тематичних сайтів, у Москві та інших містах можна купити готову розробку в спеціалізованих магазинах. Фахівці настійно рекомендують придбати вже готову продукцію. Місячний френч – це еталон вишуканості, тому такий романтичний дизайн вибирає більшість сучасних жінок. Купувати готові трафарети для такого оформлення манікюру зручніше і простіше.

Для французького нейл-арту

Модне напрямок особливо популярно серед сучасної молоді, тому трафарети користуються великою популярністю. Заготовки представлені у великому асортименті, доступні в будь-якому місті. Придбані шаблони для нігтів не тільки вдосконалюють техніку малювання, але і не обмежують майстра у задумки, ідеї. Покупні трафарети створюють ідеально правильні лінії з формуванням на поверхні:

  • геометричних фігур;
  • абстрактних ліній;
  • нехитрою розпису;
  • об'ємного дизайну.

Вінілові трафарети для малюнків на нігтях

Такі моделі відрізняються підвищеною міцністю, довговічністю і різноманітністю форм. Випускаються переважно на клейовій основі, забезпечують щільне прилягання до нігтя, рівномірний розподіл матеріалу. При використанні вінілових трафаретів розтікання гель лаку повністю виключено. Легко нанести шелак з бездоганною точністю. Остаточна ціна доступна всім бажаючим – майстрам і любителям, які порадіють додається до набору інструкції.

Де купити і скільки коштують трафарети для манікюру

В купують трафарет дизайн нігтів може бути найнесподіванішим. Головне – купувати якісну продукцію в спеціалізованих магазинах. Сертифіковані точки продажів є в кожному місті, але набагато дешевше і практичніше зробити замовлення через інтернет, попередньо вивчивши барвисті каталоги і докладні прайси тематичних сайтів. При бажанні можна скачати і роздрукувати трафарети для нігтів, що є відмінним бюджетним варіантом при використанні якісних матеріалів. У середньому такі наклейки коштують від 20 р. і вище, великі набори обійдуться в 70-100 р.

Як зробити трафарет для нігтів своїми руками

Якщо вирішили самостійно зробити гарний дизайн нігтьових пластин, можна використовувати і саморобні шаблони, які по довговічності манікюру не поступаються покупної продукції. Такі наклейки не вимагають фінансових вкладень, але в підсумку стануть прекрасною основою для створення майбутнього шедевра. Щоб все вийшло з першого разу, потрібно діяти в наступній послідовності:

  1. Необхідно вибрати бажаний малюнок, який надалі буде відтворено на нігтьових пластинах.
  2. Для виготовлення саморобних трафаретів однозначно потрібно скотч, який помітно полегшує поставлене завдання.
  3. Потрібно наклеїти скотч на шматочок скла і переконатися, що на його поверхні відсутні заломи, вигини, нерівності.
  4. За допомогою канцелярського ножа вирізати зі скотчу бажаний малюнок, наприклад, оригінальний квітка. Він буде представляти собою дірку у вигляді візерунка.
  5. Після цього за допомогою декоративних лаків рекомендується нанести бажану основу і дати їй остаточно просохнути.
  6. Відліпити скотч зі скла, приклеїти на поверхню нігтьової пластини, якісно розправити всі куточки, переконатися в максимальному приляганні.
  7. Взяти інший лак і акуратно пофарбувати їм «віконце» зі скотчу. Не знімати липку стрічку, поки малюнок остаточно не просохне, інакше акрилові фарби можуть розтектися.
  8. Щоб манікюр мав презентабельний зовнішній вигляд, можна скористатися класичним закріплювачем. Наносити його треба рівномірно в один шар: це зробить дизайн яскравим, насиченим і привабливим.
  9. Подальше використання трафаретів вже неможливо, оскільки скотч втрачає свої клейкі властивості.

Домашня технологія не викликає певних труднощів навіть у новачків, мало того, допомагає швидко набити руку і вдосконалити свою майстерність. Саморобні трафарети не вимагають значних фінансових витрат, зате міцно утримують акрилові фарби від вкрай небажаного розтікання на нігтях. Нескладна процедура в домашніх умовах забирає у початківця майстра 30-40 хвилин вільного часу у професіонала – 20-25 хвилин.

Дізнайтеся більше способів, як використовуються трафарети для манікюру.

Відео: як використовувати трафарет для нігтів в домашніх умовах

Трафарети для оригінального дизайну нігтьових пластин можна легко використовувати в домашніх умовах, а готові роботи нітрохи не поступаються за своєю задумом, красі, витонченості, довговічності. Трохи практики, і все вийде. Із запропонованих відео можна дізнатися, як створюються шедеври на нігтях в комфортній домашній обстановці без залучення професіоналів і додаткових фінансових витрат.

Як користуватися стемпингом

Манікюр гжель розпис нігтів.манікюр стемпинг

Французький манікюр в домашніх умовах з трафаретами

Французький манікюр з трафаретами

Фото красивого дизайну нігтів за допомогою трафаретів

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!