Манікюр з метеликами гель-лаком. Метелики на нігтях - фото манікюру

Сучасний манікюр – це не тільки красивий і здоровий догляд за руками, але і спосіб самовираження. За кольором лаку, малюнку іноді визначають внутрішній образ, настрій, що дівчина або жінка відчуває в даний період часу. Весна і літо «окриляють» представниць прекрасної статі, і вони сміливо змінюють свій імідж. Крила виростають не тільки в переносному сенсі, але і в прямому – у вигляді картинок на нігтях. Манікюр з різнокольоровими метеликами – модний напрям цього сезону. Хочете такий собі?

Ідеї дизайну метеликів на нігтях

З приходом тепла багатьом дівчатам хочеться бачити навколо себе буйство яскравих фарб, за якими скучили за зиму. Бажання клієнток намалювати на нігтьовій пластині райдужний малюнок майстра манікюру сприймають з ентузіазмом. Великий вибір варіантів нейл-арту цього сезону не перестає дивувати широтою фантазії. Виконання манікюру з метеликами може бути різним, в залежності від основного типу нейл-арту, від якої відштовхувався майстер: френч, класика або додаткове прикраса на нігтях у вигляді сяючих стразів.

Нігті френч

Нейл-арт френч призначений для стильних дівчат. Зробити такий манікюр можливо при різній довжині нігтя, починаючи короткими, закінчуючи дуже довгими. Від інших видів декоративного манікюру френч відрізняється тим, що основна частина нігтьової пластини покривається прозорим лаком або кольором, наближеному до натурального. Відросла частина нігтя покривають іншим кольором, який за душі дівчині.

Розрізняють манікюр з чорним френчем, рожевим, синім, червоним – від кольору лаку, яким покривають крайню частину нігтя. Класичним фаворитом дівчат вважається білий колір з натуральної або рожевою основою. Дуже красиво френч виглядає на подовженою формою нігтя, де промальовування робиться по «лінії усмішки». Нескладна техніка нанесення такого типу нейл-арту вивела його на лідируючі позиції цього року.

Французький манікюр з метеликами

Але хто сказав, що френч не може бути прикрашений романтичним малюнком? Актуальні метелики цього сезону чудово поєднуються з французьким манікюром. Трохи фантазії, старання і крила на кінчику пальця будуть виглядати дуже жваво. На кожному пальчику намальоване комаха може бути різних розмірів, можуть розрізнятися його пози або зображення буде лише на одному пальці. Часто одиночний малюнок манікюру розташовують на безіменному пальці.

Метелики прикрашені стразами

Для особливих випадків або просто за бажанням манікюр з намальованими метеликами прикрашають стразами. Крила починають переливатися навіть при незначному попаданні світла. Камінчик може бути один, розташовуючись в куточку крильця, або контури зображення прикрашають повністю. Стрази наносите за допомогою голки або зубочистки, змочити кінчик і злегка притискаючи до того місця, де прикраса повинна розташовуватися. Маючи такий манікюр, потрібно обережно поводитися з малюнком, щоб не втратити блискучі прикраси.

По завершенню манікюру на стрази зверху наносять шар топа або закріплювача, щоб вони довше трималися на нігтях. При покритті, блиск каменю трохи знижується, тому вистачить одного шару. Якщо дуже хочеться чогось витонченого і неординарного, не чекайте святкової вечірки або іншого особливого випадку, зробіть на нігтях малюнок метелика і прикрасьте його стразами – ви отримаєте незабутні позитивні емоції.

Майстер-клас створення метелики на нігтях

Для літнього дизайну манікюру виберіть яскраві кольори, наприклад, зелений, жовтий, синій, бірюзовий. Більш простий варіант – прикріпити наклейку у вигляді метелика. Якщо у вас є хоча б невеликі художні навички, озбройтеся тонким пензликом. Метелика малюйте такою, якою хотілося б її бачити на своїх нігтях: контурний вид збоку, зверху або в повному зображенні з деталями. Розглянемо нескладний зразок поетапного малювання, після завершення основного манікюру:

  1. Визначте, в якій частині нігтя повинна знаходитися зображення, і його розмір. Першим штрихом буде тулуб.
  2. Яскравим кольором малюємо верхнє крило у вигляді пелюстки. Воно повинно бути більшим за розміром, ніж нижня. Контур нижнього крила зробіть трохи витягнутим.
  3. Зафарбуйте внутрішню частину крил яскравим кольором. В цьому випадку візьміть один колір, але використання декількох відтінків зробить метелика строкатою і неповторною.
  4. Темним тоном прорисуйте вусики і обведіть контури крил, щоб вони не зливалися з основним фоном нігтя.
  5. Завершальним етапом буде прикраса крилець стразами. Для більш простого варіанту – візьміть трохи лаку з блискітками і злегка торкаючись, залиште переливаються краплі.
  6. Малюнок готовий. Нанесіть шар закріплювача.

Відео-урок малювання метелика на нігтях

Якщо у вас виникло стійке бажання навчитися малювати метеликів на нігтях – не відкладайте, подивіться відео майстер-клас про декоративному манікюрі. В залежності від довжини нігтьової пластини, її якості (натуральна, нарощенная), форми нігтя (овальна, мигдалеподібна, квадрат) буде підібрана метелик, щоб вона гармонійно виглядала на манікюрі. У запропонованому відео уроці докладно покроково розглянуті всі етапи розпису та нанесення нескладних ліній акриловими фарбами, з яких потім чарівним чином з'являється метелик дивовижної краси.

Метелик зі стразами. Дизайн гель-лаками "Котяче око+Лиття на нігтях

Фото нігтів з метеликами 2019 року

Побачивши на акуратному манікюру метелика – неможливо по-доброму не посміхнутися. Легке пурхає комаха завжди було символом радості, тепла і світла. У 2019 році майстри манікюру активно використовують цю літню символіку. Завжди хочеться, щоб красивий малюнок манікюру тримався довше, адже від контакту з водою, іншими предметами звичайний лак швидко втрачає свою привабливість. В останні пару років все вище на Олімп слави піднімається техніка декоративного манікюру шелак, посунувши акрилове нарощування.

Гель-лаки виглядають більш природно, нігтьова пластина при цьому не потовщується, ніготь дихає. При акуратному носінні гель-лак може без вади протриматися до 4-5 тижнів, поки не настане пора обробити відросла кутикулу. Закріплюють шелак за допомогою спеціальної лампи, після якої не вимагається додаткова сушіння. Крилатих комах по гель-лаку малюють акриловими фарбами, які м'яко лягають на поверхні нігтя. Крила спробуйте виконати, використовуючи сріблясту або золоту фольгу, що додасть метелику ошатний вигляд. Інші ідеї подивіться на фото нижче.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!