Манікюр з короною

Носити корону на голові, на жаль, не доступно кожній модниці, однак для нігтів обмежень немає. Майстерний нейл-арт – вихід з положення, коли хочеться підкреслити свою велич і благородство. Постать королівського символу на нігтьових пластинах виглядає загадково, стильно, небанально. Це вибір сильних леді, натурі яких притаманна жіночність, елегантність, потяг до розкоші і яскравості. Забудьте про скромному манікюрі, вибирайте королівські малюнки!

Ідеї дизайну нігтів з короною

Хоча пальців всього один десяток, ідей для нейл-арту з короною – незліченну кількість. Варіації відтінків і технік виконання, різне розташування монаршого символи, комбінації з іншими візерунками дозволяють кожен раз радувати око неповторним манікюром. Прив'язка до приводу не потрібна, оскільки такий дизайн доречний у повсякденному житті і на святах. Корисно тільки враховувати наряд, його колір, щоб уникнути дисбалансу, негармонійного образу.

Френч з короною

Френч на нігтях по праву носить звання самого аристократичного манікюру. Елегантна класика, підкреслює витончений смак модниці, добре проявляє себе на будь-яких заходах і поєднується зі всіма стилями одягу. Прикраса французького нейл-арту з допомогою елегантної корони – чудове рішення, яке демонструє модний індивідуальність дівчини. Монарший символ перетворює френч, роблячи його більш гламурним і сучасним.

Зверніть увагу на популярні ідеї дизайну нігтів з французьким акцентом в союзі з символом царів:

  • Класична техніка – на всіх нігтях, крім двох, робиться традиційний френч. Пара нігтьових пластин повністю фарбували в колір, яким зроблені посмішки, і декорується короною. Допускається варіант, коли тільки один ніготь роблять із зображенням монаршого символу. Наприклад, на середньому пальці.

  • Коронообразный френч передбачає створення посмішки у формі елегантного символу монархії. Такий нейл-арт виглядає скромніше, оскільки аксесуар не так явно виділяється на нігтях.

  • Прикраса кінців. Принт розташовують ближче до краю нігтьової пластини, роблячи її продовженням френча. Якщо монарший аксесуар декорує не всі нігті, то на вільних пластинах допускається нанесення тематичних принтів, блискучих кантів, контрастних лунок.

  • Манікюрна імпровізація допомагає проявити креативність. Такий френч виконується в нетрадиційних відтінках, а на деякі або всі нігті наноситься королівський малюнок.

Корона на безіменному пальці

Максимально декорируемым в манікюрі є ніготь безіменного пальця. Інші можуть бути без малюнків, зате розміщення тут вишуканого декору – справа честі. Ця пластина ідеально підходить для королівського аксесуара, хоча нігті з короною на середньому пальці виглядають не менш цікаво. Манікюр такого роду виходить більш стриманим, ніж якщо б малюнок був скрізь, тому відмінно підходить для монаршого символу, якому не потрібна надмірна пафосність.

Цікаво виглядають різні варіанти нейл-арту з короною на безіменному пальці, але самими універсальними називають наступну пару:

  • Гру контрасту, коли нігтьова пластина з монаршим прикрасою забарвлюється у відмінний від інших нігтів колір. Краще брати відтінок, на якому королівський аксесуар не буде губитися. Інші нігтьові пластини прикрашають малюнками, виконаними цим контрастним лаком.

  • Без експериментів. Так виконується звичайний манікюр, просто окремі нігті делікатно вінчає символ цариць.

Викладена з стразів

Існують спеціальні заготовки, які роблять нейл-арт з монаршим символом більш легким у виконанні. Вони виконуються у формі наклейок, металевої фурнітури, трафарету, однак найефектніше виглядає аксесуар королів зі стразів. Його краса в нескладному створенні, оскільки потрібно просто розташувати блискучі камінчики у формі головного убору принцес і королев. Корона з стразиків на манікюрі допускає експерименти в кольорі камінчиків. Використовуйте сріблясті, золотисті, кольорові – все виглядають гідно і доречно, тільки колір лаку враховуйте.

Часто аксесуар із стразів доповнюють дрібними намистинами, бісером, фольгою. Допускається варіант манікюру, коли створюється тільки контур королівського головного убору, а порожнечі зафарбовуються відповідним лаком. Однак повністю викладений стразами корона виглядає ефектніше і цілісним, тому є більш універсальним варіантом нейл-арту. Вільні від такого прикраси нігтьові пластини розмалюйте цікавими візерунками. Дуже креативно виглядає британський прапор, викликає асоціативний зв'язок монаршого символу з цілком певною царською особою.

Відео: як намалювати корону на нігтях

Трафарети та заготовки ні до чого, коли є проста техніка малювання. Подивіться нижче відео створення стильного манікюру з монаршим символом, щоб здивувати своїх подружок оригінальним нейл-артом. Перед виконанням приготуйте кілька лаків, закріплювач, тонкий пензлик. В інструкції манікюрна корона декорується невеликими камінчиками, що робить її більш реалістичною. Якщо форма ваших нігтьових пластин квадратна – це ідеальний варіант для корони, хоча на закруглених нігтьових пластинах такий монарший принт також вийде ефектним.

Манікюр Корона який швидко зможете зробити

Фото манікюру з модним малюнком корони

Шукаєте натхнення для створення нейл-арту з царським прикрасою? Подивіться фото-добірку, куди увійшли найкращі дизайни й самі оригінальні рішення. Підберіть варіант для своєї форми і довжини нігтя, а далі експериментуйте квітами, місцем розташування корони, додатковими прикрасами. Для повсякденного манікюру зупиніться на пастельних відтінках, а до особливих випадків підберіть креативний мікс яскравих лаків, стразів, оригінальних візерунків.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!