Як голити зону бікіні, щоб не було подразнення

Найвідоміший метод видалення волосся на тілі – гоління. При цьому жінки сучасності іноді не уявляють, як голити зону бікіні, щоб не було роздратування. Тіло після гоління свербить, покривається висипом, болить. Поза сумнівом, завжди є можливість перестати використовувати верстат і провести воскову епіляцію. Але краще по-іншому поглянути на гоління інтимних ніжних місць. Розглянемо особливості того, як голити зону бікіні без роздратування.

Особливості гоління волосся в зоні бікіні

Важливий етап – підготовка до процесу видалення. Якщо ви володарка довгих волосків, їх слід обстригти ножицями, потім видалити бритвою. Враховуйте правила:

  1. Гоління волосся в інтимній зоні повинно проходити регулярно. Чим частіше ви проводите депіляцію, тим більше ваша шкіра адаптується до неї.
  2. Варто вибрати правильний час. Треба боротися з небажаною рослинністю ввечері, щоб потім спокійно лягти спати.
  3. Головної жіночої помилкою, що викликає подразнення в зоні бікіні після гоління, є неправильний рух верстатом, не по лінії росту волосяного покриву, а проти. Така техніка сприяє зростанню кількості мікропошкоджень шкіри. Треба голити по лінії зростання. Тоді вдасться уникнути мікротравм, вирішиться проблема врослого волосся.
  4. Не варто забувати під час процедури мити лезо водою, щоб прибрати всю сбритую рослинність.
  5. Видаляйте волоски, трохи притримуючи шкіру.
  6. З'ясувавши, як голити зону бікіні, щоб не було сильного подразнення, визначитеся, які засоби підійдуть для комфортного гоління.

Які засоби та інструменти знадобляться

При виборі бритвеного інструменту, краще віддавати перевагу спеціальним жіночим верстатів, які ідеально підійдуть для гоління лобка, у них є захисна смужка. Одноразова бритва для такої процедури не підходить, це пов'язано з низькою якістю її лез. На такому верстаті відсутня спеціальна смужка, від чого збільшується ризик порізів і спостерігається подразнення після гоління в інтимній зоні. Для проведення процедури видалення небажаної рослинності знадобляться:

  • бритвений верстат;
  • піна для гоління (гель);
  • пінка після депіляції (крем).

Щоб прибрати волосся, знадобиться простий гель для гоління або звичайна пінка. Краще, якщо вони будуть без запаху. Використовуйте чоловічий гель. Він прекрасно піниться, зволожуючи і живлячи шкіру. Як тільки область бікіні буде гладкою, вільної від волосся, треба нанести на тіло крем для інтимної зони від подразнення. Знаючи основні моменти, як гоління без роздратування шкіри, можна запобігти вростання волосків.

Як провести процедуру в домашніх умовах

Щоб вас не турбувало сильне подразнення після гоління при здійсненні процедури вдома, необхідно керуватися такими порадами:

  1. Перед сбриванием візьміть манікюрні ножиці, акуратно обстригите найдовші волосся.
  2. Після підготовки змочіть теплою водою оброблювану область, нанесіть спеціальну піну для гоління (гель).
  3. Зачекайте 3 хвилини: активні компоненти піни за цей час глибоко проникнуть в шкіру і зроблять волосся м'якше.
  4. Візьміть бритвений верстат, змочіть його теплою водою.
  5. Рухайте верстатом плавно.
  6. Для кращого ковзання треба вільною рукою натягнути шкіру.
  7. Дрібні порізи слід відразу обробити дезінфектором, краще перекисом.
  8. Якщо у вас є прищі в області бікіні, їх краще обійти, а саму процедуру перенести.
  9. Після гоління утворюються врослі волоски, їх практично неможливо збрити. Перед процедурою проскрабируйте тіло – це позбавить вас від волосся, які вросли.

По завершенні добре змочіть депилируемую область теплою водою, промокніть рушником і нанесіть крем заспокійливий, скористайтесь дитячою присипкою.

Як позбутися подразнення після гоління в інтимній зоні

Ви вже знаєте, як голити лобкові волосся, щоб не було великого роздратування в майбутньому. Приділимо увагу ситуації, коли свербіж все ж з'явився. Щоб позбутися з'явилася почервоніння, використовуйте кілька відмінних рецептів:

  • прискорити процес загоєння роздратування з прищиками допоможе маска на основі олії чайного дерева;
  • при сильному почервонінні до пошкоджених місць треба прикладати ватяні диски, змочені у відварі ромашки;
  • відмінне загоює засіб – депантенол, пантенол;
  • допоможе уникнути почервоніння звичайне дитяче масло або дитячий крем;
  • усуне прищики хлоргексидин;
  • у складному випадку лобок від роздратування врятує гидрокортизоновая мазь.

Відео: як правильно голити зону бікіні

В інтернеті легко знайти фото, як же правильно треба голити інтимну зону, щоб не було подразнень, але краще один раз подивитися відео. Підбірка порад від дівчини-експерта допоможе вам уникнути стандартних помилок при проведенні процедури. Докладний опис, як правильно голити лобкові волосся, допоможе знайти красиве тіло. Ви навчитеся вибирати, які засоби для процедур використовувати, як самостійно видаляти небажану рослинність.

Як голити зону бікіні без роздратування

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!