Дихлофос від бліх

З паразитами у вигляді бліх стикаються багато власників кішок і собак. Яке ж засіб зможе ефективно вивести настирливих комах? Може не варто шукати ультрасучасні препарати за завищеною ціною, а звернутися до перевіреного Дихлофосу від бліх, адже він на сьогоднішній день є найбільш дієвим засобом від бліх.

Що таке Дихлофос

Засіб для дезінфекції відомо з часів наших бабусь, але навіть зараз воно не втратило своєї популярності. Дихлофос ідеально справляється з паразитуючими комахами у будинку. Назва препарату походить від головного компонента – дихлорвинилфосфата. Дихлофос від бліх, производившийся раніше, мав їдким запахом, але сьогодні винайдені препарати без токсичного аромату, які не менш ефективно впливають на шкідників.

Застосування засобу на основі дихлорвинилфосфата робить згубний вплив не тільки на земляних бліх, але й на мух, комарів, мурах, тарганів або клопів. По інструкції обробляти приміщення слід при закритих вікнах і дверях. Струмінь аерозолю слід направити на місце ураження, тобто, бризкаючи по всьому периметру кімнати. Якщо бажаєте позбутися від літаючих комах, то розпорошуйте Дихлофос в повітрі.

Як діє засіб від бліх з будинку на основі диметилдихлорвинилфосфата

Інсектицид потужного впливу під назвою Дихлофос не залишає шансів на виживання ні однієї блосі. Препарат на основі диметилдихлорвинилфосфата вважається безпечним для людини і теплокровних тварин, якщо застосовувати його згідно інструкції, але смертоносним для комах. У продажу є декілька різновидів Дихлофоса з приставками «Нео», «Еко», «Супер», «Варан», які, у порівнянні з препаратом радянських часів, більш ефективні, але не токсичні.

Сучасні люди по досвіду минулих поколінь не дарма довіряють Дихлофосу. Препарат, потрапляючи на поверхню блохи, паралізує її і приводить до неминучої смерті. Засіб допомагає боротися з дорослими особинами і їх личинками, але не становить небезпеки для яєць і лялечок представленого паразита, тому що останні захищені надміцної оболонкою. Якщо вирішили викорінити бліх остаточно, то балончик-з Дихлофосом слід повторно розпорошити через кілька тижнів після першого разу, щоб позбутися від старших паразитів.

Інструкція по застосуванню Дихлофоса

Не варто забувати, що Дихлофос від бліх – це, насамперед, отрута, тому застосовувати його потрібно обережно. Враховуйте, що одного балончика аерозолю вистачить на десять квадратних метрів приміщення. Стандартна процедура обробки інсектицидом на основі диметилдихлорвинилфосфата буде нешкідлива для вашого здоров'я, якщо виконати послідовність дій:

  • прибрати в шафи посуд, продукти харчування;
  • надіти на себе одяг, яка буде повністю закривати ноги і руки, не забути про рукавички, маску на обличчя;
  • двері, вікна треба щільно закупорити;
  • лише після цього розпорошити аерозоль на всі поверхні приміщення: підлога, меблі, стінки, бризнути в повітря на півтора метра;
  • особливу увагу приділити далеких кутках і простору під плінтусом – там блохи найбільше люблять проживати;
  • килими рекомендується обробляти з обох сторін;
  • вийти з дому на годину або два;
  • після повернення ретельно провітрити приміщення, бажано створити протяг;
  • зробити сухе прибирання, для якої краще всього підійде пилосос;
  • мішок-пилозбірник зав'язати в пакет і викинути.

Як обробити Дихлофосом квартиру правильно

Сильно заражене приміщення блохами бажано обробити два рази, але з проміжком в один-три тижні. Кожен раз потрібно строго дотримуватися інструкції по застосуванню. Сучасні речовини нешкідливі для тварин і людини, тому якщо після обробки приміщення залишиться незначна кількість препарату, то нічого страшного в цьому немає. Правильна чистка квартири представленим інсектицидом полягає не тільки в покроковому виконанні інструкції, але навіть у способі нанесення аерозолю. Стовідсотково вивести бліх можна, якщо:

  • ретельно пройтися засобом по задніх стінок меблів;
  • килими обробити з двох сторін, але передусім – витрусити і простягати;
  • не забувайте обробляти щілини в стінках, на плінтусах;
  • розпиляти Дихлофос на м'які елементи меблів, як наприклад, матраци, спинки, подушки;
  • внутрішні конструкції корпусних меблів теж підлягають обробці;
  • блохи скачуть високо, тому потрібно захоплювати стіну на півтора метра вгору.

Скільки вивітрюється Дихлофос

На кожному балоні з Дихлофосом вказана не тільки інструкція по застосуванню, але і час, який препарат знаходиться в приміщенні. Речовина випаровується після першого ретельного провітрювання. Від інсектициду не залишиться сліду, якщо по кімнаті погуляє протяг протягом п'ятнадцяти хвилин. Не варто думати, що сучасні аерозолі без запаху не вимагають провітрювання кімнати. У будь-якому випадку, свіже повітря повинен наповнити приміщення.

Як вибрати Дихлофос від бліх

Варто відразу усвідомити, що засіб радянських часів вже не випускається, тому що препарат мав високу ступінь токсичності для людини. На зміну прийшли речовини на основі диметилдихлорвинилфосфата, але вдосконаленій формули, які вважаються нешкідливими для теплокровних ссавців, але тільки не для бліх. Для знищення комах можна сміливо використовувати наступні види:

  • Дихлофос без запаху Нео. Відрізняється швидкістю дії, тому вже через кілька хвилин можна побачити позитивні результати використання. Препарат працює на основі циперметрина і пиперонилбутоксида. Однак за моментальний ефект необхідно буде заплатити ціну, у кілька разів більше, ніж при купівлі універсального аерозолю.
  • Аерозоль від бліх Універсал. Хороший тим, що за низьку вартість, можна знищити широкий спектр комах. Його бояться блохи, мухи, таргани, клопи та інші небажані гості квартир або будинків. Ціна і ефект відмінний, але запах неприємний.
  • Засоби від комах в квартирі Еко або Супер. Розраховані на широкий спектр комах, але при цьому мають приємний запах лаванди. Недорога ціна за один балончик робить речовину доступним для кожного покупця.

Ознайомтесь із тим, як правильно вибрати засіб від бліх у квартирі.

Ціна Дихлофоса від бліх

Препарат часто застосовується для боротьби з блохами, які періодично заважають жити навіть тим людям, які в квартирі не містять тварин. При низькій ціні засіб дає стовідсотковий результат і знищує багатьох комах-паразитів, тому краще віддати перевагу йому, а не закордонним аналогам. Аерозоль, яким легко труїти всіх шкідливих комах, можна купити в магазині з товарами для домашнього використання або замовити в інтернет-магазині. Середня ціна буде дорівнювати:

  • Нео – від 190 до 200 рублів;
  • Універсал – 60 рублів;
  • Еко – 60 рублів.

Відео: як боротися з блохами в квартирі

Блохи в квартирі. Як позбутися бліх у квартирі?

Відгуки

Ігор, 30 роківПобачив ефективність вже після першого застосування Дихлофоса Нео – мені вдалося вивести бліх. Розпилив аерозоль згідно інструкції, дотримувався заходи безпеки, поїхав на три дні у відрядження по роботі. Думав, що він вже встиг за цей час вивітритися навіть через віконні щілини, але потім зробив прибирання, а паразитів, ніби ніколи не було.
Тетяна, 45 роківПару років тому купили квартиру, в якій попередні господарі тримали кілька котів і собаку. Проти тварин нічого не маю, але в кімнатах залишилася шерсть і блохи, які навіть вночі не давали спати, кусаючи ноги. Вирішила застосувати ефективний засіб від бліх у квартирі. З хімічним Дихлофосом від бліх вдалося позбутися від дрібних паразитів.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!