Ідеї для фотосесії вагітних

Кожна майбутня мама хоче зберегти в пам'яті хвилюючий період свого життя – час вагітності. З цією метою можна звернутися до професійного фотографа і зафіксувати незвичайний, чудовий образ вагітної на знімках. Ідеї для фотосесії можуть бути абсолютно різними, в залежності від побажань дівчата.

Ідеї фото для вагітних в студії

Фотозйомка в спеціально облаштованій студії має масу плюсів: тут є відповідне освітлення, декорації і реквізити, немає сторонніх людей, які можуть бентежити жінку, є комфортні умови для зміни одягу, пр. Фотографу буде легше підібрати необхідне оформлення для зйомки і зробити гарні, чіткі, яскраві знімки. Ідеї для фотосесії вагітних в студії безліч, тому вам буде легко підібрати підходящий, максимально близький образ.

Поділіться з фотографом своїми задумами і майстер зможе дати професійну пораду щодо макіяжу, зачіски, атрибутів та аксесуарів, які будуть відповідати тематиці фотосесії. Приклади креативних ідей для студійних фотографій:

  1. Вагітна дівчина в кріслі. Дуже красиво і жіночно виглядають майбутні мами в легенях плетених або оформлених яскравими м'якими подушками кріслах. При бажанні, можете попросити фотографа зняти вас в позі лежачи на спині.
  2. Живіт в об'єктиві. Не пропустіть можливість зафіксувати свій животик крупним планом, пов'язавши його красивим бантом або поставивши зверху пінетки. Крім того, можете використовувати інші цікаві аксесуари: букет квітів, намисто, м'які іграшки, інші речі.

  1. Оригінальні пози. Вигідне положення тіла під час вагітності – це стоячи на носочках, сидячи боком, лежачи на боці. Щоб зробити образ оригінальним, підкреслити ніжність і жіночність дівчини, використовуйте м'яку, струмує одяг і драпірування. Якщо фотосесія проходить взимку, надіньте в'язаний светр, прикриває верх стегон і високі шкарпетки під колір.
  2. Фотосесія ню. Гола вагітна жінка прекрасна. Використовуйте під час зйомки у фотостудії тонку легку тканину, якої варто прикрити тіло для створення ніжного, непомітного, повітряного образу майбутньої матері. При цьому весь образ повинен бути гармонійним, тому манікюр і макіяж краще робити світлим і легким.
  3. Акцент на живіт. Підкреслити округлість при бажанні можна, надівши відверту сукню. Деяким подобається поєднувати два несумісних образу жінки-вамп і ніжною, беззахисною вагітної. Макіяж і зачіска в даному випадку повинні відповідати поряд.
  4. Вагітна у квіткових пелюстках. Дуже красиво, незвично виглядає майбутня мама, що лежить у ванні або ліжку, посипаної пелюстками троянд.
  5. Заквітчаний животик. Багато фотосесії під час вагітності проходять з участю художника напрямки боді-арт. Використовуючи безпечні для здоров'я фарби, майстер прикрашає животик майбутньої мами прикольним малюнком, наприклад, смайликом, зображенням забавного малюка або смішний написом.

Фотосесія вагітних на природу в міських умовах

Якщо у вагітної немає можливості виїхати за місто, але хочеться провести фотозйомку на природі, прекрасним вибором місця стане міський парк або гарний сквер. Кожне місто має цікаві місця, які стануть гарним фоном для знімків. Попросіть фахівця фотографувати вас біля історичних місць або водойми. Прекрасними виходять фото, де вагітна позує просто сидячи на лавці, оточена зеленню. Природа – найкращий фон для фотографій у будь-який час року, але найяскравішими виходять знімки, зроблені влітку.

Фотосесія для вагітних на природі за містом

Літні місяці – прекрасна пора для проведення фотосесій на лоні природи. Вибір місць за містом багатий: зйомка може проводитися в парку, полі, лісі, біля річки, озера чи морського берега. Фото вагітних на природі не можуть вийти погано, навколишню красу не вийде повторити в умовах навіть самої багате обладнаній студії. Кадри, зафіксовані на березі річки або на узліссі, завжди виходять дуже живими, яскравими, казковими. Головним недоліком такої фотозйомки є непередбачуваність погодних умов. Ідеї для фотосесії вагітних на природі:

  • зйомка в пшеничному полі, на зеленому лузі;
  • на галявині з квітучими польовими квітами;
  • вагітна позує у вінку із зібраних кольорів (процес збору теж можна зняти);
  • сидячи на строкатому пледі, зробивши пікнік (для цього знадобляться додаткові реквізити: посуд, кошики, фрукти);
  • вагітна у лісі в образі мавки (надіти варто вільну довгий одяг, а волосся розпустити).

Фотосет вагітних в домашній обстановці

Нерідко фотосесія в очікуванні дива проводиться вдома, при цьому увага акцентується на підготовці батьків до появи малюка. Ідей для домашньої фотозйомки маса, а головний її плюс – комфорт, оскільки вагітна відчуває себе максимально вільно в рідних стінах. Використовувати можна будь-які предмети меблів, речі для немовляти, дитячі книжки, м'які іграшки, ін. Одяг краще вибирати зручний, вільний. Приміром, дуже мило виглядає майбутня мама у футболці чоловіка.

Ідеї для вагітної фотосесії з чоловіком

Якщо чоловік бере участь у творчому процесі – це прекрасно. Є багато поз і класичних сюжетів, які дозволяють отримати дуже красиві, зворушливі сімейні знімки. Мужній тато буде відтіняти романтичну і ніжну майбутню маму. При цьому краще влаштовувати фотосесію на пізньому терміні вагітності, коли животик вже виразно видно, але ще не з'явилася набряклість (на 30-35 тижня). Вдалі ідеї для фотосесії вагітних з чоловіком:

  1. З кавуном. Це популярний сюжет для зйомок під час вагітності. Символічність ідеї очевидна – кавун такий же круглий, як животик. Додати оригінальності фотосету можна, покликавши художника, що займається боді-артом.
  2. Морська тематика. Підготуйте костюми моряка і морячки, декоративний штурвал, компас, і проведіть фотозйомку весело, залишивши на пам'ять смішні, яскраві знімки, нагадують про це важливий період вашого життя.
  3. З тестом на вагітність. Незважаючи на популярність цього сюжету, фото з хронологією дуже цікаві і незвичайні. На першому знімку дівчина повинна тримати в руках тест, що визначає вагітність (можна використовувати великий бутафорський), на другому видно виріс животик, а на третьому матуся вже тримає довгоочікуваного дитини.

Фотосесія вагітних з чоловіком і дитиною

Якщо у вас вже є дітки, обов'язково поверніть їх у фотозйомці. Вагітна мама, оточена малюками – від таких фото неможливо відірвати очей. Такі знімки виглядають дуже гармонійно, особливо якщо підібрати всім учасникам одяг одного стилю/забарвлення. На дівчаток варто одягнути красиві сукні, а хлопчикам підготувати забавні капелюшки. Процес повинен проходити весело і з задоволенням, тоді знімки вийдуть прекрасними. Ідеї для фотосесії:

  • діти з мамою сидять паровозиком, розчісуючи один одному волосся;
  • мама з татом і дитиною залишили містечко для нового малюка за столом;
  • видно ноги майбутніх батьків, дітей, а для не народженого малюка поки поряд стоять пінетки або маленькі черевички;
  • мама тримається за животик, а дітки з татом його цілують.

Відео: фотосесія вагітних з чоловіком на природі

Краса ОЧІКУВАННЯ! "Вагітна фотосесія"

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!