5 недорогих ефективних мазей від роздратування в інтимній зоні

Щоб свербіж, печіння і подразнення в інтимній зоні не стало причинами ускладнень, потрібно лікувати ці симптоми як можна швидше. Для цього застосовують різні засоби з пом'якшуючими, захисними, заспокійливими властивостями. Розглянемо 5 недорогих ефективних мазей від роздратування в інтимній зоні.

Пантенол

Щоб купірувати роздратування в інтимній зоні у жінок, часто застосовують мазь або гель Пантенол , які можуть використовуватися навіть у новонароджених. Ці засоби безпечні, м'яко впливають на шкірні покриви, знімають свербіж і печіння, усувають дискомфорт в ніжній області:

Особливості складу

Декспантенол , бісаболол, алое віра, екстракт обліпихи, масло ши, вітаміни А, Е, F

Дія

Покращує регенерацію тканин, активний компонент в організмі утворює пантотенову кислоту, яка бере участь у процесах метаболізму, синтезі ацетилхоліну, виявляє протизапальну дію, сприяє загоєнню, відновленню тканин

Протипоказання

Непереносимість компонентів складу, алергія на них

Ціна

60 за 46 мл

Сінафлан

Мазь для інтимної зони Сінафлан має глюкокортикоидным ефектом. Вона справляється з екземою, алергічним дерматитом, шкірним свербежем, псоріаз, нейродермітом і сухими запальні або алергічні захворювання шкірних покривів, включаючи область інтимної зони. При тривалому використанні можливі негативні реакції. Властивості препарату:

Особливості складу

Флуоцинолона ацетонид

Дія

Протизапальну, протисвербіжну, антиалергічну

Протипоказання

Піодермія, мікоз, туберкульоз шкіри, вагітність, виразкові, ранові ураження в місці нанесення

Ціна

80 за 15 г

Незулин

Натуральна мазь від роздратування в інтимній зоні недорого коштує, але проявляє ефективний результат. Вона знімає свербіж, почервоніння, покращує процеси відновлення клітин шкіри, підвищує її захисні функції, може наноситися до 4 разів на день, тому що її компоненти безпечні для регулярного застосування:

Особливості складу

Екстракти ромашки, подорожника, чистотілу, солодки, ефірні олії лаванди, базиліка, м'яти, Д-пантенол

Дія

Антибактеріальну, протизапальну, протисвербіжну, ранозагоювальну, знеболюючу, заспокійливу, спазмолітичну, антигістамінну, знімає почервоніння, набряки, свербіж, печіння, тонізує і освіжає шкіру,

Протипоказання

Непереносимість компонентів

Ціна

100 за 30 мл

Гистан

Мазь від роздратування в інтимних місцях Гистан відноситься до парафармацевтическим зовнішнім засобам від алергічних висипань, свербежу, кропив'янки, пухирців, не містить гормонів. У неї гіпоалергенна основа, яка дозволяє використовувати недорогий засіб у дітей старше 2 років. Інструкція забороняє застосовувати препарат тривалий час, інакше розвинуться негативні наслідки глюкокортикостероїдів на роботу кори надниркових залоз, гіпофіза, гіпоталамуса:

Особливості складу

Мометазон, масло конвалії, екстракт люпину, березових бруньок, вероніки колосистой, молочаю, низки, фіалки, водянки, календули, бетулін

Дія

Стимулює, покращує обмінні процеси, кровообіг, сприяє профілактиці інфекційних ускладнень

Протипоказання

Вагітність, лактація, непереносимість компонентів складу

Ціна

190 за 30 мл

Фенистил

Недорога, але ефективна мазь-гель від роздратування в інтимній зоні Фенистил відноситься до блокаторів гістамінових рецепторів. Вона починає працювати вже через кілька хвилин, усуває симптоми алергії, свербежу, печіння. Під час застосування засобу слід захищати шкіру від дії сонячних променів, тому що підвищується фоточутливість, може загостритися пігментація:

Особливості складу

Диметиндена малеат

Дія

Антибрадикининовое, антисеротониновое, місцевоанестезуючу, бореться з висипаннями, охолоджує, пом'якшує, зволожує шкіру

Протипоказання

Перший триместр вагітності, бронхіальна астма, вік до місяця, закритокутова глаукома, з обережністю – у дітей до року

Ціна

555 за 50 м

Відео

Як прибрати роздратування з зони бікіні після гоління?

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!