Аптечні засоби від зморшок

Складно зупинити і попередити незворотні процеси старіння шкіри, але сидіти склавши руки і спостерігати за стрімким наближенням старості теж не рекомендується. Сьогодні в аптеці можна придбати ефективні медичні препарати, які продуктивно борються зі зморшками та іншими дефектами шкірних покривів.

Який вибрати крем від набряків під очима в аптеці

Якщо в області очей з'явилася підвищена набряклість, а зовнішній вигляд залишає бажати кращого, саме час заглянути в аптеку. Не варто ховати проблему під товстим шаром декоративної косметики, краще всього визнати переважаючий дефект, після його усунути його першопричину. Для цього можна використовувати спеціальний крем для очей, але головне – вибрати ефективну і максимально щадну продукцію. Як варіант:

  1. Диоптигель м'яко вирішує проблему, при цьому є відносно недорогим косметичним засобом. Крім набряклості усуває мімічні зморшки, мішки під очима, переважає в аптеці у вільному продажу.
  2. Доктор Нона – це аналог вищеописаного конкурента, який теж продуктивно допомагає при появі підвищеної набряклості обличчя, може замінити денний крем. До того ж це ефективний спосіб живити, зволожувати суху дерму, схильну до лущення.
  3. Крем-Експерт 26+ від Чорного перлів – ще один перевірений аптечне засіб, що дозволяє швидко прибрати зморшки, темні кола під очима. Його застосування доречно при підвищеній набряків, блідості, втоми шкірних покривів, актуально при появі синців, темних кіл характерною зони. Це дешевий крем від мішків під очима, який собі може дозволити кожна.

Як використовувати аптечні мазі від зморшок в косметології

Антивікові препарати не тільки швидко усувають зморшки з обличчя, але і підтягують верхній шар епідермісу, забезпечують прогресивний ефект ліфтингу, містять велику концентрацію колагену і ніяких шкідливих компонентів. Це натуральне омолодження в домашніх умовах, яке не вимагає виконання дорогих масок в салоні краси і відвідування процедур в клініці естетичної хірургії.

Солкосерил-гель для обличчя

Купуючи аптечні засоби від зморшок, насамперед потрібно ознайомитися з інструкцією, визначити реальну допомогу проблемним зонам. Солкосерил від зморшок – це спеціальна мазь, яка володіє потужними регенеруючі властивості і здатна навіть розсмоктувати післяопераційні шви, лікує геморой. На практиці виділяють такі позитивні моменти:

  • ідеально підходить для сухого типу шкіри;
  • забезпечує вироблення колагену на клітинному рівні;
  • прискорює процес загоєння дрібних саден, порізів;
  • посилює біодоступність припливу глюкози;
  • насичує вітамінами.

Ретиноєва мазь

Якщо стан шкірних покривів на лобі залишає бажати кращого, саме час придбати в аптеці ефективні засоби від ознак старіння. Ретиноєва мазь від зморшок містить в рецепті ретинол, який омолоджує шкірні покриви, підтягує повіки, забезпечує здоровий вигляд дерми. Використовувати складу можна в якості денного і нічного крему, при цьому пам'ятати про інших корисних властивостях:

  • усунення зморшок і великою пігментації;
  • зняття запальних процесів невідомого походження;
  • посилення процесу регенерації;
  • нормалізація роботи сальних залоз;
  • зупинка процесів старіння шкіри.

Куріозін

Купівля аптечних засобів від зморшок повинна бути уважною, щоб вибране ліки дійсно допомогло позбутися від прогресуючої патології з області косметології. Препарат Куріозін ефективно усуває прищі і всі прояви вугрової висипки. Активним компонентом є гіалуронова кислота, що більше підходить шкірі дорослим дам. Варто засіб від зморшок копійки, але серед додаткових моментів лікарі виділяють:

  • зниження сухості шкіри;
  • насичення шкіри киснем, вітамінами;
  • розгладження дрібних зморшок;
  • придушення симптомом пігментації на лобі та інших частинах особи;
  • усунення ранній стадії целюліту.

Цинкова мазь

Деякі засоби від зморшок з аптеки коштують копійки, зате забезпечують тривалу молодість і красу шкірних покривів. Цинкова мазь для особи володіє саме такими властивостями, а епідерміс оновлюється вже через тиждень після проведення регулярних процедур. Препарат необхідно використовувати як денний крем, а головні його переваги такі:

  • протистояння ультрафіолетового випромінювання;
  • рівний загар при різній тривалості перебування під сонцем;
  • у складі містяться тільки натуральні інгредієнти;
  • відповідність нормального і жирного типу;
  • зволоження та харчування зморшок.

Блефарогель для шкіри навколо очей

Це ефективний крем від мішків під очима, який часто застосовують при прогресуючій стадії блефарита. Наявність гіалуронової кислоти і натурального соку алое робить препарат максимально ефективним, безпечним. Присутність гліцерину сприяє максимальному харчування, він зволожує пересушені шкірні покриви. Варто виділити наступні переваги:

  • усунення зморшок офіційним аптечним методом;
  • лікування блефарита;
  • відновлення шкірного покриву після травм, механічних чи хімічних ушкоджень.

Дізнайтеся більше методів, як прибрати зморшки під очима.

Ефективні маски від зморшок в домашніх умовах

Аптечні засоби від зморшок діють не відразу, тому з'являється бажання прискорити косметичний ефект. Для відновлення структури волосся активно використовують камфорна і рицинова олія, доречно таке призначення для запобігання незворотних процесів старіння шкіри. Нижче представлений ефективний і перевірений часом рецепт для молодих чоловіків і жінок.

Знадобиться:

  • рицинова (камфорна олія – 2 ст. л.;
  • мед рідких сортів – 1 ч. л.;
  • трохи води.

Спосіб приготування і застосування:

  1. Перетерти всі інгредієнти і отриманої сироваткою змастити обличчя.
  2. Повторювати процедуру 2-3 рази за тиждень, щоб був ефект омолодження на обличчі.
  3. Додатково можна скористатися кубиками льоду, свічками або аптечними п'явками, але професійні косметологи рекомендують використовувати ефективні препарати «Тиогамм» або звертають увагу на продукцію косметичної компанії «Шисейдо».

Для особи з солкосерилом та димексидом

Таке аптечне засіб від мімічних зморшок прийнято вважати бюджетним ботоксом, а омолоджуючий ефект забезпечений краще укусу п'явки. Насамперед слід покрити шкіру Димексидом, а через чверть години змастити Солксерилом. Таке поєднання розчинів забезпечує стійкий результат, а проводити процедуру з аптечними засобами дозволяється двічі на місяць.

З аспірином проти зморшок

Оскільки Актовегін і Реліф коштують дорого, можна використовувати дешевші аптечні засоби, також здатні забезпечити рівні і гладенькі шкірні покриви. Це можуть бути звичайні таблетки Аспірину, які потрібно розтовкти у ступі, розбавити у воді і прикласти до зморшок. Для більш швидкого і продуктивного результату бажано використовувати Пантенол, перекис водню, Радевит або Фореталь. Кошти не з дешевих, але молодість помітно подовжують.

Відео: гепариновая мазь від зморшок

Дивитися Гепариновая Мазь Від Зморшок - Гепариновая Мазь Від Зморшок

Відгуки

Марія, 31 рікВід зморшок користуюся тільки косметикою Віші, дуже задоволена результатом. Обличчя ніби желатином змазано, відштовхує патогенні фактори крізь такий невидимий захисний шар. Це ефективний засіб при купероз, так що при будь-яких проблемах шкіри варто звертатися за покупкою в аптеку.
Ірина, 41 рікМені допомагає проти зморшок аптечна гидрокортизоновая мазь, яка коштує копійки. Сам гідрокортизон, подібно до гепарину, очищає пори, сприяє регенерації тканин, міститься в багатьох регенеруючих засобах. Якщо його використовувати, шкіра молодшає на очах, а препарат діє за принципом коректора – зморшок не видно.
Ганна, 31 рікМені сподобався гель Ліотон, який має консистенцію желе. У ньому містяться живильні масла, які одночасно захищають шкіру і усувають поява дрібних мімічних зморшок. Це ефективний засіб при варикозі і проти зморшок, так що його однозначно варто взяти на замітку.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!