Місячний календар стрижок на грудень 2019 - сприятливі дні

Фарбування, оздоровчі процедури і стрижа – улюблені жіночі клопоти, які дарують пасмам красу, а жінкам – радість. Астрологи стверджують, що життя людини багато в чому впливає Місяць, а волосся допомагають налагодити тонку зв'язок з космосом. Зробивши стрижку в правильний день, можна знайти щастя, багатство, поліпшити відносини з людьми.

Вплив фази місяця на силу і здоров'я волосся

Стрижка по Місяцю повинна виконуватися у відповідний день.

Важливу роль відіграє сузір'я, в якому знаходиться супутник Землі. Гороскоп стрижок, допоможе вам вибрати оптимальну дату для зміни іміджу. У календарі зверніть увагу на фазу Місяця, від цього показника залежить швидкість росту та загальний стан волосся:

  • Місяць – після стрижки волосся буде рости швидше, виглядати здоровішими. Згідно з місячним календарем фарбування потрібно проводити тільки натуральними барвниками, щоб не порушити зв'язок з космосом. Це найкращий час для відновлення ослабленого волосся.
  • Щербатий – волосся після стрижки будуть довго відростатиме, можуть ослабнути. Якщо ви бажаєте зміцнити коріння, вибирайте відповідний день за місячним календарем, тоді косметичні процедури принесуть користь, а не шкоду. Стрижка в цій фазі здатна залучити негатив, зіпсувати волосся (особливо якщо вибрано невдалий день тижня, наприклад, неділя).
  • Молодик – в цей період ослаблені волосся потребують оздоровлення, зволожуючих масках. Відвідати салон краси необхідно дівчатам, у яких пасма виглядають мляво. Посічені кінчики потрібно обов'язково зістригти.
  • Повня – стрижку можна робити людям, які прагнуть кардинально змінити свій імідж. Цей період не підходить для простого укорочення волосся. Астрологи рекомендують робити в повню живильні маски.

Календар стрижок на грудень 2019 року

Долю і характер людини багато в чому визначає його місячний день народження. Астрологічний календар дає підказки, як пройти життєвий шлях гідно, уникнути помилок і неприємностей. З допомогою волосся відбувається прямий зв'язок з космосом, тому так важливо піклуватися про свою зачіску правильно, своєчасно.

Ознайомившись з графіком, ви зможете вибрати самий відповідний день для візиту в перукарню.

Місячний календар стрижок на грудень 2019:

  • 1 грудня: 5-6 місячний день. Сузір'я – Водолій. Зростаюча Місяць (перша фаза). В цей день календаря вплив знака зодіаку на волосся майже непомітно. Можна експериментувати зі стрижкою, спробувати фарбування яскравим кольором. Не рекомендується робити прості, непривабливі зачіски.
  • 2 грудня: 6-7. Водолій. Зростаюча Місяць (перша фаза). Рекомендується зробити класичну стрижку, щоб залучити гроші і позбутися від хвороб. Фарбування небажано, цим можна спровокувати сварку в колективі або сім'ї.
  • 3 грудня: 7-8. Риби. Зростаюча Місяць (перша фаза). Дівчатам з тонкими волоссям бажано провести оздоровчі процедури. Стрижка, фарбування, миття голови в цей день не рекомендуються, після них може з'явитися лупа, а кінчики почнуть сіктися.
  • 4 грудня: 8-9. Риби. Зростаюча Місяць (перша чверть). Якщо у вас проблемні волосся, зробіть оздоровчу маску. В цей день календаря уникайте будь-які кардинальні впливу на пасма, в тому числі стрижку і фарбування. Це може залучити негатив, невдачі, нещастя.
  • 5 грудня: 9-10. Сузір'я Риби. Овен. Зростаюча Місяць (друга фаза). Сприятливий день для стрижки, він позитивно позначиться на зростанні волосся. Рекомендується вибрати високу, але скромну зачіску, уникати екстравагантний яскравий образ.
  • 6 грудня: 10-11. Овен. Зростаюча Місяць (друга фаза). Сприятливий вплив на волосся зробить часте розчісування, фарбування хною та іншими рослинними барвниками. Вкорочувати, стригти пасма у цей день календаря не варто, це може негативно вплинути на самопочуття, послабити імунітет.
  • 7 грудня: 11-12. Овен. Зростаюча Місяць (друга фаза). Стрижка й фарбування фарбами рослинного походження надасть позитивний ефект на волосся і здоров'я в цілому. Потрібно весь день стежити за зовнішнім виглядом зачіски, підтримувати укладку, щоб зберігати зв'язок з космосом.
  • 8 грудня: 12-13. Овен, Телець. Зростаюча Місяць (друга фаза). Фарбування натуральними фарбами приверне грошову енергію, а стрижка принесе матеріальне благополуччя. Якщо ваша зачіска виглядає просто і неакуратно, краще не починайте фінансові переговори.
  • 9 грудня: 13-14. Телець. Зростаюча Місяць (друга фаза). Стрижка і оздоровча маска поліпшать самопочуття. В цей день календаря важливо звернутися до перевіреного перукаря, а не довіряти волосся незнайомцю. Робити фарбування вкрай небажано.
  • 10 грудня: 14-15. Телець, Близнюки. Зростаюча Місяць (друга фаза). Рекомендується зробити зачіску з проділом, надати їй природний вигляд. В цей день календаря дозволено незначне зміна кольору волосся. Стригтися не рекомендується жінкам, у яких пригнічений настрій, присутнє почуття тривоги.
  • 11 грудня: 15-16. Близнюки. Зростаюча Місяць (друга фаза). Вдалий час для фарбування в темний колір. Так людина стане «невидимим» для будь-яких неприємностей. Не рекомендується робити локони, а віддати перевагу рівним пасмам. Стрижку краще перенести на інший день.
  • 12 грудня: 16-17. Близнюки. Повний місяць. Вдалий час для забарвлення в темний колір. Волосся краще заплести у високий пучок. Стригтися в повню небажано, це може негативно вплинути на ендокринну або кровоносну систему.
  • 13 грудня: 17-18. Сузір'я – Близнюки, Рак. Щербатий Місяць (третя фаза). Одна з найбільш несприятливих дат для стрижки в календарі. Виняток можна зробити, якщо ви прагнете внести у своє життя кардинальні зміни. Щоб покращити взаєморозуміння з оточуючими, пофарбуйте волосся в рудий або світлий колір.
  • 14 грудня: 18-19. Рак. Щербатий Місяць (третя фаза). Стригтися варто людям, які хочуть зміцнити коріння волосся. Стрижка додасть вам харизми і самостійності. Ріст волосся буде повільним, тому зачіска довше збереже форму. Особливу увагу потрібно приділити чубку і кольором забарвлення. Вибирайте відтінок, який був найкращим у вашому житті.
  • 15 грудня: 19-20. Рак, Лев. Щербатий Місяць (третя фаза). Стригтися не рекомендується. Якщо ви потребуєте нових ділових контактів, в цей день календаря потрібно приділити особливу увагу якості зачіски і забарвленням волосся. Частіше розчісуйте пасма, це додасть вам сили і енергію.
  • 16 грудня: 20-21. Лев. Щербатий Місяць (третя фаза). Нова стрижка поліпшить настрій та емоційний фон. Забарвлення бажано перенести на іншу дату, більш сприятливе згідно з календарем.
  • 17 грудня: 21-22. Лев, Діва. Щербатий Місяць (третя фаза). Стрижка допоможе позбутися проблем зі здоров'ям. Фарбування в світлий тон приверне до вас потрібних людей, а сам процес пройде чудово навіть на сивого пасмах. Стрижка додасть волоссю сил, а кінчики не будуть сіктися. У цей період рекомендується робити оздоровчі маски.
  • 18 грудня: 22-23. Сузір'я – Діва. Щербатий Місяць (третя фаза). Стрижка зробить позитивний вплив на пасма і здоров'я в цілому, але здатна сповільнити ріст волосся. Не рекомендується дуже коротко стригтися. Для фарбування використовуйте природний колір, якщо бажаєте покращити добробут. Частіше расчесывайтесь.
  • 19 грудня: 23-24. Діва, Терези. Щербатий Місяць (третя фаза). Стригтися небажано. Забарвлення краще довірити комусь із близьких, щоб зміцнити сімейні зв'язки. Процедуру проводите ввечері. Підняти настрій допоможе завивка.
  • 20 грудня: 23-25. Ваги. Щербатий Місяць (четверта фаза). Стрижка подарує вам багато енергії. Фарбування в темний відтінок допоможе жінкам, які в пошуках роботи. Не рекомендується стригти волосся дуже коротко, інакше вони будуть довго рости.
  • 21 грудня: 24-25. Терези, Скорпіон. Щербатий Місяць (четверта фаза). Стрижка може негативно позначитися на психічному стані, а фарбування призвести до конфлікту, невдоволення з боку начальства. Не варто кардинально змінювати колір волосся, є висока ймовірність, що результат навряд чи виправдає ваші очікування. Скористайтеся оздоровчими масками.
  • 22 грудня: 25-26. Скорпіон. Щербатий Місяць (четверта фаза). Стрижка може стати причиною смутку і депресії. Нанесіть на волосся живильну маску, проведіть інші косметичні процедури. Фарбування і завивку краще зробити пізніше, згідно з календарем.
  • 23 грудня: 26-27. Скорпіон, Стрілець. Щербатий Місяць (четверта фаза). Стрижка збільшить вашу харизму і чарівність, а кардинальна зміна іміджу сприяє грошового добробуту. Завивку і фарбування хімічними барвниками краще робити пізніше, згідно з календарем.
  • 24 грудня: 27-28. Стрілець. Щербатий Місяць (четверта фаза). Краще утриматися від стрижки та фарбування. Колір фарби протримається недовго, можуть виникнути проблеми з волоссям. Зробіть просту зачіску, щоб привернути до себе природну енергію.
  • 25 грудня: 28-29. Стрілець. Щербатий Місяць (четверта фаза). Стрижка додасть вам впевненості, а ось фарбування може стати причиною фінансових проблем. Якщо ви бажаєте кардинально змінити своє життя, зробіть коротку зачіску.
  • 26 грудня: 29, 1, 2. Стрілець, Козеріг. Молодик. Будь-які маніпуляції з зачіскою нададуть позитивний ефект. Після стрижки волосся буде рости швидше, знайдуть здоровий вигляд, скоротиться випадання. Віддавайте перевагу спокійним зачісок, не перестарайтеся з аксесуарами.
  • 27 грудня: 2-3. Козеріг. Зростаюча Місяць (перша фаза). Стрижка зробить позитивний вплив на волосся і ваше матеріальний стан. Щоб залучити позитив, расчешитесь стільки разів, скільки вам років. Відповідний період для завивки та фарбування.
  • 28 грудня: 3-4. Козеріг, Водолій. Зростаюча Місяць (перша фаза). Відвідування перукарні краще перенести на інший період, згідно з календарем. Є ризик, що стрижка зірве задумані плани. Не експериментуйте з новим кольором і зачіскою, укладіть волосся як можна простіше, щоб набратися сил, позитивної енергетики.
  • 29 грудня: 4-5. Водолій. Зростаюча Місяць (перша фаза). Стрижка додасть творчих сил, подарує натхнення, нові можливості. Не рекомендується робити екстремальну, екстравагантну зачіску або укладання. Підтримуйте весь день об'єм волосся.
  • 30 грудня: 5-6. Сузір'я – Водолій, Риби. Зростаюча Місяць (перша фаза). Сміливо експериментуйте з зачіскою, кольором фарбування. З волоссям ви отстрижете весь негатив. Протипоказаними є прості зачіски, вони не принесуть радості та удачі.
  • 31 грудня: 6-7. Риби. Зростаюча Місяць (перша фаза). Стрижка посилить інтуїцію, а фарбування природними барвниками додасть сексуальності. Хімічний вплив не рекомендується, після нього можуть посечься кінчики, з'являється лупа.

Несприятливі дні

Волосся – свого роду антени, які пов'язують нас з космосом і соціумом. Буддисти і козаки стриглися наголо, щоб відректися від мирського, але залишали чуб або косичку для зв'язку з Богом. Календар вдалих днів допоможе налагодити контакт із Всесвітом.

Стригти волосся категорично не рекомендується 13 і 22 грудня 2019 р. У місячному календарі є ще кілька дат, коли нова зачіска може негативно позначитися на вашому зовнішньому вигляді і самопочутті. Стригти волосся небажано: 6, 15, 19, 21, 24 і 28 грудня.

Сприятливі дні для стрижки волосся в грудні

Гороскоп стрижок актуальне для людей, які бажають покращити своє здоров'я, матеріальний стан, знайти везіння, благополуччя і гармонію. З його допомогою можна планувати графік косметичних процедур для оздоровлення волосся, вони принесуть максимум користі, вплинуть на душевний стан.

Найсприятливіші дні для стрижки волосся на грудень: 9, 10, 17.

У вказаний період часу Місяць буде сприяти тому, щоб організм зміцнів, набрався життєвої енергії і відкинув весь негатив. Волосся знайдуть блиск, здоров'я, привабливий вигляд.

В гороскоп стрижок є ще кілька днів, коли зірки прихильно ставляться до зміни зачіски: 2, 3, 7, 16, 18, 26, 27, 30, 31.

Відео

Коли стригти і фарбувати волосся. Місячний календар. Секрети довгих волосся | YourBestBlog

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!