Як дізнатися свого ангела-хранителя по даті народження та імені

Ангел-хранитель, або небесний покровитель, є у кожної людини, незалежно від віросповідання чи місця проживання, характеру або вчинків. Навіть злочинці або невіруючі мають заступників. Щоб захисник давав підтримку, важливо не позбавляти його енергії: вірити і не забувати дякувати на допомогу. Як дізнатися свого заступника, визначити стать і характер, вік – ці знання знадобляться людині, що прагне жити за законами порядності і честі.

Хто такі ангели-охоронці

Біблія свідчить, що одне з ангельських проявів – це турбота про людей, захист від зла, різних нападів і мани. Покровителі, які дають захист смертному, допомагають дізнатися і виконати Божу волю, іменуються ангелами-охоронцями. Слово «ангел» означає «вісник» – носій божої вести. Згідно з православним віруванням, він є в кожної людини, але це не є догмою. Божественне оповідання говорить, що Бог на свій розсуд дає таке заступництво, яку можуть отримати люди, церква, поселення, суспільства і навіть цілі народи.

Багато творів мистецтва зображують ангелів-хранителів вміють літати, а крила потрібні вісників ще й для того, щоб приховувати і захищати ними своїх підопічних. По своїй суті небесний покровитель є духом, доброї сутністю, яка має розум, почуття, але позбавлена земного тіла. Представляються захисники безстатевими або відчутними, антропоморфними, великими або маленьким істотами, які можуть на необмежений термін приймати будь-яку фізичну форму.

Значення в житті людини

Навіть люди, які вважають себе невіруючими, хоч раз в житті, але стикалися з явищами, які не інакше, як дивом, назвати не можна. Можна пов'язати ці події з чим завгодно: інтуїцією, провидінням, везінням, але факт очевидний – щось підказує, спрямовує, дає попередження. Багато хто впевнені, що це і є присутність небесного заступника, тому значення їх у життя смертного величезна.

Проявляється присутність покровителя по-різному. Частіше вісники діють через посередників, які пішли з життя близьких людей, незнайомих, але прихильних до опікуваної. Безпосередньою роботою небесного покровителя можна вважати перебування на грані і наступне потім порятунок смертного. Трапляються випадки, коли по якомусь покликом доводилося повертатися додому, а там опинявся невыключенный праска і т. д. Часто людей, яким щось легко дається, все виходить, називають щасливцями – це «робота» небесного захисника.

Бували випадки, коли людину рятували тварини. Багато хто пов'язує це з тим, що ангели-хранителі вселяються в них. Часто ЗМІ дають інформацію про те, як домашні тварини буквально примушували вийти господаря з дому перед землетрусом або іншим нещастям, не давали щось зробити, щоб людина не могла собі нашкодити, смикали сплячого, і пробудження виявлялося порятунком. Все це свідчить про «роботу» зберігачів.

Як дізнатися хто твій ангел-зберігач

Небожитель визначається за датою народження, імені, відрізняються і особливості його характеру. Щоб визначити, який вдачу або ім'я православного ангела-хранителя за датою народження, потрібні тільки цифри. Народився в один день із захисником, обов'язково придбає схожі риси характеру. Розрахунки проводяться нескладні. Друге число дати народження буде визначати особливість небесного покровителя. Наприклад, дата народження 29-го, значить, характер захисника буде відповідати цифрі 9, 3-го – 3.

За датою народження

0 – вдача у заступника вогненний. Це хранитель вищого рівня, який послідує за своїм підопічним у вогонь і воду. Захисник практично всемогутній, допомагає майже у всіх випадках, від дрібних неприємностей до великих проблем, не кидає в скрутних життєвих ситуаціях. Смертному дуже пощастило, якщо йому дає заступництво самовидець, який завжди поспішає на допомогу.

1 – святий. Це сильний захисник, який надає довіру. Святість ангела не дозволяє залишити опікуваного в біді. Хранителі часто дістаються людям зі слабкою енергетикою, яким дуже потрібна захист вищих сил. Святого ангела легко перехитрити. Цим користуються злі сили і створюють для нього перешкоди, нерідко вперті, але зберігач чудово справляється з усіма труднощами.

2 – світлий, класичний прототип ангела з великими білими крилами. З народження покровитель намагається виявити себе у сновидіннях, нумерології, може переставляти речі в будинку, відбиватися в дзеркалі. Щоб відчути присутність, потрібно частіше звертати увагу на незвичайні явища. Вважається, якщо ангел поцілував дитину при народженні, на тілі у нього будуть родимі плями, веснянки.

3 – повітряний проявляє себе за допомогою звуків, шерехів. Лякатися цього не варто, тому що таким способом зберігач дає себе виявити. Трапляється, що повітряний покровитель залишає на тривалий час без уваги свого підопічного. Щоб його закликати назад, треба читати молитву. Її зберігач обов'язково почує і повернеться назад.

4 – мудрість. До порад цього заступника дуже важливо прислухатися. Допомога полягає у посиланні людству або окремому представникові правильних думок. Вісник допомагає зробити правильний висновок, знайти спосіб вирішити проблеми. Всі, кому дає заступництво мудрий ангел, мають високі досягнення, швидко просуваються по кар'єрних сходах. Такі люди відрізняються розумом, кмітливістю, вони розсудливі, здатні контролювати і аналізувати ситуацію.

5 – захисник металевий. Це не означає, що зовні схожий статую з металу. Справа в його характері і тих, кого оберігає. Вісник спрямовує свою увагу на сильних духом, сміливих людей, які мають «сталевий характер. Особливо високо небожитель цінує прояв сили волі. Допомога його буває фізичною та духовною. Заступник буде завжди допомагати в будь-яких неприємностей. Своїм невидимим мечем вісник з легкістю розрубує всі перешкоди. Нерідко люди під опікою металевого заступника стають військовими.

6 – райдужний захисник або ангел-холерик, сприяє творчому розвитку, дарує стан щастя, натхнення, розганяє тугу і депресію. Небожитель охоче допомагає людям гуманітарного складу розуму, творчих професій, всім тим, хто за своєю природою схильний до змін настрою. Небесний заступник намагається завжди підказати правильний вихід із ситуації.

7 – енергетичний небожитель за своїм характером активний, любить людей і перебуває з ними в постійній взаємодії. Відмітна риса – вразливість і мінливість. Заступника дуже легко образити, за що він може надовго залишити опікуваного. Щоб не втратити зв'язок, налагодити з ним контакт, важливо молитися і дякувати за допомогу. Тоді вісник весь час буде підказувати правильний шлях.

8 – захисник обирає свого підопічного не випадково, їх об'єднують кровні узи. Заступником стає дух померлого родича. Душа покійного спостерігає за земними справами смертного і направляє його. Близьке знайомство з опікуваним допомагає легко налагодити контакт, захисник милосердний, добрий. Зміцнювати зв'язок з ним допомагають молитви, вдячність і шану пам'яті померлого.

9 – це ангел з теплим характером, який готовий творити добро, нести світло. Совість і гаряче серце зберігача – ось головні особливості характеру. Це завжди вселяє в нас оптимізм. Мета захисника – насичувати життя свого опікуваного щастям, гармонією, любов'ю, миром. Небожитель з радістю виконує бажання в дні народження і великих церковних свят. Щоб домашнє вогнище не згасав, необхідні молитви, подяку.

По імені

Вважається, що небесні заступники по імені людини – це міф. Є багато небесних покровителів, до яких люди можуть звертатися за допомогою. Цей факт доводиться різними молитвами, які читаються на честь кожного з них. До Святого, на честь якого названий людина при хрещенні, звертаються особливо часто. Найкраще це робити вранці. Молитва відразу читається ангелу, потім – Святому. Просити допомоги можна не тільки у них. Наприклад, дуже багато звертаються до Святої Матрони, Богородице, Миколі Чудотворцю.

Ангел-хранитель по імені за церковним календарем є у кожного смертного, у деяких – по кілька. Ті, хто знаходяться в тісному зв'язку з захисником, знають, ім'я зберігача. Це дає людям дуже сильний захист. Якщо ім'я невідоме, можна спробувати дізнатися ім'я зберігача, але воно здасться незвичним. Головне – своїм невір'ям не образити небожителя. Бувають випадки, коли вісники замість букв посилають знаки. Щоб дізнатися ім'я, символи доведеться розшифрувати.

Є кілька способів. Наприклад:

  1. Механічне лист. Потрібно підготувати ручку і папір, постаратися увійти в транс, подумки викликати заступника, запитати у нього ім'я, яке буде написано власною рукою.
  2. Медитація. Бачення повинно бути чітким. При поганій концентрації він образиться на безліч сторонніх думок і дасть відповідь тільки через кілька днів.
  3. Дієвий спосіб – віщий сон. Покликавши свого зберігача з глибин підсвідомості, можна у нього спитати ім'я. Якщо зробити таке важко, задати питання стоїть перед сном подумки. Заступник має наснитися і дати відповідь.

Вік і стать небесного покровителя

Якщо ім'я ангела дізнатися важко, то його вік і стать визначити не складе праці. Для цього знадобиться дата народження. Важливо знати, що вік зберігача не змінюється. Для визначення статі небожителя потрібна повна дата народження, вік – день і місяць. Наприклад, день народження: 29.07.1979. Щоб визначити вік, потрібно скласти: 2+9+0+7=18. Значить, заступнику 18 років, але невідомо, скільки сотень років він у такому віці. Виглядати зберігач буде вісімнадцять років, при цьому справжній вік може становити не одне століття.

Підлогу вісника теж визначається шляхом підсумовування цифр. Приклад з цієї ж дати: 2+9+0+7+1+9+7+9=44. Значення потрібно привести до однозначного числа: 4+4=8. Отриманий результат є парним числом, значить заступник – чоловік. Якщо значення вийде непарне, то зберігач – жінка. В результаті за датою народження визначено, що небесний заступник – це вісімнадцятирічний чоловік.

Скільки ангелів-хранителів може бути

Більшість вважає, що поруч знаходиться тільки один покровитель, але середньостатистичний християн може мати до 10 захисників. Все залежить від того, як сильно людина вірує, який її рівень духовності. Бували випадки, коли людям довіряли більше 10 захисників. У Святого Миколая їх було 27. Вважається, що чим більше покровителів, тим щасливішим людина.

Ангел-хранитель з'являється після народження кожної дитини, під час вагітності і після пологів його додатково охороняє материнський заступник. Якщо ж матері судилося померти під час пологів або дитина небажана, до малюка приходить захисник відразу після зачаття. При хрещенні кожному хлопчикові або дівчинці Бог приставляє покровителя, завдання якого – охороняти протягом усього життя і довести людину до суду Господнього.

Невдахи – це люди, які взагалі залишилися без захисників. Відбувається це, коли люди перестають робити добрі справи. Щоб повернути зберігача, потрібно стати розсудливим, почати жити по совісті, не грішити, не чекати від цього подяки, обов'язково читати молитву-звернення. Це допоможе повернути ангела і увагу Всевишнього. Деякі люди повертають або збільшують кількість зберігачів за допомогою магії. Прив'язані таким способом заступники будуть ставитися до темним силам, демонам або іншої нечисті.

Як дізнатися про присутність ангела-хранителя

Відомо, що цифри грають важливу роль в житті людей. Так, число 11 пов'язано з появами захисників:

  1. Захисник приходить уві сні.
  2. Видно незвичайні кольорові кулі.
  3. Відчувається раптове пахощі.
  4. Знайшлося біле перо.
  5. Бачення немовлят, які дорослі не можуть бачити.
  6. Хмари у формі ангелів.
  7. Ангельські числа в громадських місцях: 11, 333 або інші повторювані.
  8. Відчувається незрозуміла зміна температури.
  9. Чути приглушені голоси.
  10. Відчуття, що поруч хтось невидимий дбайливо підтримує, піклується.
  11. Відчуття поколювання в маківці голови.

За яким плечем знаходиться

Питання, де відносно положення людського тіла знаходяться небесні заступники – завжди викликав суперечки. Самий примітивний варіант – хранителі праворуч, біси – зліва. Таке зображення можна бачити на картинках: з кожної сторони сидить за порадника. Активність захисників залежить від власної поведінки. Існує думка, що точного місця розташування у небожителів немає, тому що все залежить від ситуації. Інша версія – заступники знаходяться між людьми і небезпекою. Адже недарма говорить народна приказка-прохання: «Ангел мій, іди зі мною, ти – попереду, а я за тобою».

Які знаки посилають небесні заступники

Небесні заступники без особливої потреби ніколи не порушують спокій смертного. Діалог відбувається на рівні інтуїції, в процесі молитви. Можна самостійно звернутися за допомогою. Існує 5 основних знаків, які подають заступники:

  • дзвін у вухах – підтримка;
  • пір'я – надія;
  • яструби – потрібно слухати себе, а не інших;
  • птахи стукають у вікно – прийде біда, щоб уціліти, треба звернутися за допомогою до святих;
  • незрозумілі відчуття в сонячному сплетінні – попередження про небезпеку.

В кожному випадку треба звертатися до заступника за допомогою. Є інші знаки, які здатні направляти вас. Наприклад:

  1. Перестала писати ручка при підписанні договорів – намагаються обдурити.
  2. Залітають в приміщення красиві метелики одного кольору – до небезпеки.
  3. Перед поїздкою падають ключі від автомобіля – не варто їхати.
  4. Впали документи перед надходженням на роботу – труднощі.
  5. Прибилися тварини – доленосна зустріч.
  6. Машина облила холодною водою – краще бути вдома.
  7. Спустився павук – важлива новина.

Молитва і подяка святому покровителю

Православна церква вчить, що молитовне звернення до ангелів повинно бути вранці і ввечері, але все залежить від прохань. Молитва ангелу-хранителю читається перед іконами Святих. Короткі молитви потрібно читати вранці, з проханням конкретної – перед важливою подією, подякувати – в кінці дня. Сила покровителя безпосередньо залежить від віри в нього. Підживлювати, зміцнювати можливості небесного захисника можна вірою і вдячністю йому.

Слова короткої молитви звучать так: «Ангел Господній, святий мій хранитель і покровитель душі і тіла мого! Прости мені все, чим я згрішив сьогодні, і визволи мене від усякого підступного задуму ворога, щоб я ніяким гріхом не прогнівити мого Бога. Але молися за мене, грішного й недостойного раба, щоб представити мене достойним благості й милості Святої Тройці і Матері Господа мого Ісуса Христа, і всіх святих. Амінь.»

Відео

ХТО ТВІЙ АНГЕЛ-ОХОРОНЕЦЬ?

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!