Гороскоп Лева на 2018 рік для чоловіків і жінок, сім'я і фінанси

Яким буде астрологічний гороскоп Лева на 2018 рік – час царювання Земляний Собаки, хвилює і чоловіків, і жінок, що народилися під цим знаком зодіаку. У наш неспокійний вік людей цікавить будь-яка інформація, яка дозволяє спланувати майбутнє, зодіакальна в тому числі. У рік Півня у Львів все складалося вдало, чи буде прихильною Жовта Земляний Собака, доброзичливе і життєрадісне тварина, до вогняної стихії Лева?

Рік Собаки для Лева-жінки

Собака – простодушне і відкрите істота, тому що Левам варто в цьому році відкинути зарозумілість і хитрість, але це не означає, що потрібно довіряти всім підряд – прислухайтеся до своєї інтуїції, вона у рік Собаки особливо загостриться. Гороскоп на 2018 рік для Лева жінки обіцяє багато подорожей, можливо за кордон. Швидше за все, це будуть робочі відрядження.

В кінці року зірки принесуть підвищення по службі, якщо ви не пропустіть хороші перспективи, які обов'язково подарує земляна Собака. Не транжирьте, не дратуйте економну Собаку, не купуйте коштовностей, пристрасть до яких прокинеться у вас восени. Нехай їх вам дарують шанувальники, гороскоп підказує – у них не буде нестачі.

2018 рік для Лева-чоловіки

Собака не обіцяє яскравих злетів, але і нищівних падінь теж немає. Левам потрібно буде поводитися розважливо, запальність може ускладнити відносини з друзями та партнерами. Гороскоп обіцяє знайомство з людиною, який зробить великий вплив на долю Лева. На початку 2018 р. щільно займіться роботою – це принесе хороші дивіденди. Якщо ж раптом здасться, що проблеми не закінчуються, спробуйте прислухатися до своєї інтуїції – Гороскоп на 2018 рік Леву чоловікові обіцяє, що вихід обов'язково знайдеться.

Що чекає Лева в 2018 році

Спокійна Собака зробить на Львів позитивний вплив – заспокоїть вибухову сутність вогняного знаку, трохи притупи владність і додасть обережності при прийнятті рішень, допоможе краще користуватися чуттям і інтуїцією. В цьому році багато Леви задумаються над своїм життям, зможуть кардинально перевернути її. Не приймайте поспішних рішень!

Якщо вибір Лева буде обдуманий, зважений, він неодмінно отримає моральне і матеріальне задоволення. Рік Собаки обіцяє спокій і виконання бажань. Період радості, щастя, але за однієї умови – Левам потрібно навчитися прислухатися до інших людей. Так, для царственого знака важко визнати, що, крім левового думки, існують якісь ще.

Любовний гороскоп

Прогнози пророкують самотнім Левам знайти свою другу половину, головне, розгледіти її серед численних романів, а те, що, завдяки велелюбності Собаки, укупі з темпераментностью Царя звірів, вони будуть бурхливими і пристрасними, можна не сумніватися. Особливо навесні, коли Лев згадає, що він хижак і почне активну полювання. Любовний гороскоп для Лева на 2018 рік попереджає: якщо у вас вже є щирий друг або подруга, може наступити охолодження, тільки від вас залежатиме – зберегти відносини або кинутися у вир спокус.

Сімейний гороскоп

У сімейних стосунках у представників цього знака не все гладко: належить повна ідилія, якщо тільки вони самі нічого не зіпсують:

  1. Не несіть додому втому і мінливий настрій від складної роботи, не зривайтеся на домашніх, і, навіть якщо сильно втомлюєтеся, приділяйте їм увагу. Це окупиться сторицею, ви отримаєте повне розуміння з боку рідних, але дратівливість і байдужість відгукнеться неприйняттям з їх боку;
  2. Коли Царя звірів потягне на «полювання», не забувайте про сім'ю. Будьте дуже обережні, адже, справедлива Собака не потерпить зради, до того ж пам'ятаєте, що Собака – символ вірності, так що краще не ризикуйте.
  3. Якщо ви той самий Лев, який мріяв про поповнення сім'ї, то в рік Собаки це саме вірне рішення.

Гороскоп здоров'я

Напружений ритм роботи на початку року може вдарити Лева по нервовій системі, якщо він не буде давати собі хоча б невеликі перерви. Початок року для нього чудово і безхмарно – його не візьме ніякий грип, але, якщо Лев дуже надихнувся своєї невразливістю і остаточно забуде про відпочинок, його чекає розплата. Це буде застуда влітку або загострення старої хвороби. Перегляньте свій раціон (так-так, не тільки м'ясо!), знайдіть час для спорту і будьте обережні ближче до кінця року – вплив Марса може довести до травми.

Фінанси та кар'єра

Гороскоп Лева на 2018 рік обіцяє удачу на початку року – може бути це буде виграш, або запропонують нову посаду з більшим доходом. У будь-якому випадку, астрологи попереджають, що концентрація великих коштів в одних руках може залучити негативні фактори, є ризик ці гроші втратити. Відкрийте поповнюваний банківський рахунок, придбайте необхідні речі для дому – перетворіть їх у щось корисне, а не тримайте вдома в кубушці.

Собака сприяє Левам у прийнятті професійних рішень – вони зможуть розпочати власну справу. Уважно приглядывайтесь до нових знайомих – серед них можуть бути ті, хто дасть хороші поради або запропонує співпрацю. Не влізайте у фінансові авантюри, все доведеться домагатися наполегливою працею. Тільки тоді працьовитість буде винагороджено успіхом.

Гороскоп для Левів за роком народження

Згідно зі східним гороскопом, кожен рік проходить під знаком якої-небудь тварини. Річний цикл дорівнює 12, по числу тварин. Подивившись китайський гороскоп, Леви зрозуміють, чого їм уникати, а що, навпаки, допоможе досягти мети в рік Собаки.

Рік народження Лева

Гороскоп

Щур

Собака попереджає – зверніть увагу на здоров'я. Пройдіть медичне обстеження, позбудьтеся від шкідливих звичок. Не стримуйте свої творчі пориви – вони допоможуть вам у кар'єрі.

Бик

Працьовитий і наполегливий Лев Бик в рік Собаки отримає суцільні трудові будні. Винагородою за завзятість буде хороша посаду з приємною зарплатою, корисні знайомства. В особистому житті не варто дивитися по сторонах, той, хто вам потрібен – поруч

Тигр

Тигру на початку року Собаки все йде в руки, тільки лови. Везіння в справах і любові – не спіткніться, будь ласка, а для цього частіше дивіться собі під ноги і не витати в хмарах.

Кролик

У Кролика все чудово, навколо повно захоплених шанувальників, всі обсипають компліментами. Тверезо поставтеся до захоплених відгуків, інакше вашу компанію можуть потрапити шахраї, а ви не помітите. Постарайтеся спілкуватися тільки з перевіреними людьми.

Дракон

Дракону Собака обіцяє виконання всіх бажань – посаду не нижче міністерській, сімейне благополуччя, підтримку родичів. Конкуренти стануть союзниками, а друзі стануть навколо стіною.

Змія

Змії Собака обіцяє підтримку, якщо вона зуміє до неї прислухатися, тоді весь рік вона на вашій стороні. Вільні Леви зустрінуть свою половину, сімейним доведеться вибирати – сім'я або інтрижка на роботі, яка може принести непоправну шкоду.

Кінь

Початок року складеться дуже добре і на роботі, і на особистому фронті. Подбайте про здоров'я, так як, ближче до середини року, вам доведеться залучати ресурси всього організму, доводячи, що ви кращий, щоб отримати заповітне підвищення.

Коза

Коза – натура непередбачувана, але нехай у рік Собаки непередбачуваність буде вами добре продумана. Оцінюйте все, за що беретеся, не піднімайте важких тягарів, тоді у вас все вийде. Любов, сімейне життя – все безхмарно – вас люблять і цінують.

Мавпа

Прямолінійна Собака не дасть Мавпі кривлятися і будувати пики – зате дасть можливість проявити себе і втілити в життя те, що здавалося фантазією. Трошки побережіть себе під час розваг – здоров'я не нескінченно. Попереду багато поїздок і велику літню подорож з сім'єю.

Півень

Те, що Півень природжений начальник, ніхто не сумнівався, поменше зарозумілості, зарозумілості, і Собака допоможе зайняти жадане крісло начальника. Сім'я, любовні відносини – все те ж саме – для домашніх ви безперечний глава сім'ї (не зазнавайтеся!), шанувальники і шанувальниці, з надією в очах, стоять у порога.

Собака

Лев Собака в фаворі у господині 2018 р., перед вами відкриті всі дороги. Вам дістається найкраще, ви раді будь-якому приємному дрібниці, чим ще більше розташуйте до себе вдячну Собаку. Цей рік ваш, ви будете блищати перед діловими партнерами, захопленими шанувальниками. Можливо, ближче до кінця року, пропозиція збільшення житлоплощі.

Свиня

Вам теж Собака обіцяє хороший рік, теж ставить невелика умова – ніяких азартних ігор, безглуздих витрат. Тоді всі ваші угоди будуть вдалими, а проекти прибутковими. Також і в любові – не шукайте в небі прекрасну жар-птицю, загляньте в своє серце – там знайдете відповідь.

Відео

Гороскоп на 2018 рік Лев: гороскоп для знаку Зодіаку Лев на 2018 рік

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!