Гороскоп Козерога на 2018 рік - характеристика знака

Прийдешній рік обіцяє Козерогам масу приємних подій. Представникам знака буде супроводжувати успіх у багатьох сферах життя – в кар'єрі, любовних відносинах, здоров'я. Головне – не квапити події і дозволити їм відбуватися своєю чергою. Гороскоп Козерога на 2018 рік сприяє зміцненню таких характеристик, як витримка, тонкий розум, цілеспрямованість, про які можна дізнатися в описі знака зодіаку.

Що чекає Козерога в 2018 році

Перші місяці можуть здатися непростими, однак труднощі будуть легко долатися. Супротивники зникнуть з поля зору. Перешкоди будуть без проблем усуватися. До весни Козероги будуть відчувати вплив зірок неоднозначного характеру. Позитивний вплив переважить чашу терезів, якщо Козеріг проявить властиве цій стихії самовладання. Потрібна наполеглива праця. Рекомендовано частіше брати все в свої руки.

У багатьох справах потрібна стриманість. Від багатьох контактів доведеться відмовитися. Переважає прагнення до фінансової стабільності. Це може негативно позначитися на сімейному житті, так як більшу частину часу Козероги будуть присвятять кар'єрному зростанню. Гороскоп знаку Козерога на 2018 рік обіцяє вигідні пропозиції по зміні професійної діяльності.

Самотнім Козерогам рекомендується придивитися до оточення. Вже в перші місяці існує можливість познайомитися з людиною, з яким можна буде пережити яскравий роман і побудувати теплі стабільні відносини. Будучи самодостатньою особистістю, Козеріг з працею пристосуватися до нового способу життя. Потрібно організованість і бажання йти назустріч своїм цілям.

Гороскоп на 2018 рік для Козерога-жінки

Рік собаки принесе дамам-Козерогам щастя в особистому житті. Їм потрібно буде слідувати своїй інтуїції. 2018 рік для козерога-жінки стане відмінним стартом для побудови відносин. Поруч виявиться багато шанувальників. Слід придивитися до обранця. Характеристика сімейних відносин на 2018 рік – переважання стабільності і гармонії. Можливе погіршення самопочуття. До вересня жінки-Козероги зможуть проявити себе на робочому місці.

Гороскоп на 2018 рік Козерогові-чоловікові

Перші місяці потребують обережності. У цей час краще не планувати серйозних покупок або реалізацію важливих проектів. У другій половині року представники цього знака будуть винагороджені за старання в діловій сфері та професійні успіхи. При занятті бізнесом можна розраховувати на великі контракти. При іншому виді діяльності буде помітно збільшення сфери впливу. У родині чекають гармонійні стосунки, для підтримки яких буде потрібно уважність до почуттів близьких.

Гороскоп здоров'я для Козерога на 2018 рік

Конфлікти з колегами і необхідність викладатися на робочому місці на 100 відсотків можуть призвести до погіршення функціонування серця. На це вплине недосип, переживання і нервові ситуації. Слід бути уважним до свого здоров'я, станом судин, при виявленні певної симптоматики своєчасно вирушати на обстеження.

Якщо є проблеми зі здоров'ям, їх рекомендується вирішити до початку року. До вересня важливо укріпити захисні функції організму. До листопада зірки радять менше перенапружуватися, добре харчуватися, висипатися, проводити більше часу на відпочинок, частіше давати організму можливість розслаблятися. Можливі проблеми з фігурою та розвиток алергії.

Кар'єра і фінанси

Опис і характеристика знака відзначає особливу цілеспрямованість, яка буде потрібна в цей період. Оскільки фінансовий гороскоп козерога на 2018 рік обіцяє йому різного роду можливості на професійному терені, він буде прикладати максимум зусиль, щоб краще зміцнити свої позиції. Це призведе до негативних дій з боку колег. Найскладніше доведеться представникам знака, які займають управлінські посади.

До листопада-грудня Козерогам завдяки своєму потенціалу вдасться добитися непоганого фінансового успіху. Для цього протягом року їм доведеться докласти чимало зусиль. Багато підуть на небезпечні дії, пошук нових ділових партнерів, розмови з начальством. У літні місяці можливі непередбачені витрати. Восени від них потрібна матеріальна підтримка. Астропрогноз не обіцяє фінансових проблем.

Сімейний гороскоп

Представникам знаку слід бути уважнішими до своїх подружжю. Для виникнення сварок немає ніяких підстав. Єдине, що може встати на шляху до підтримання миру в домі – це брак уваги. Тому рекомендується влаштовувати більше романтичних жестів, частіше проводити час разом. Для бажаючих завести дитину перша половина року – прекрасний час.

В кінці року необхідно приділяти більше часу батькам. Самотнім Козерогам варто переглянути свій спосіб життя і почати будувати серйозні стосунки. Зірки їм у цьому допомагати. Відносини, що почалися в цьому році, можуть призвести до швидкої весіллі і теплої сімейної життя. Рекомендується проявляти менше ревнощів та егоїзму, які згадуються в описі знака.

Гороскоп кохання

Рік собаки для Козерога обіцяє суттєві зміни на особистому фронті. Щоб не упустити таку можливість, слід перестати насолоджуватися властивою багатьом схильністю до самотності і самодостатності. Зірки обіцяють бурхливий роман за умови, що представник знака зодіаку встигне вчасно розгледіти свою другу половинку. Важливо швидко приймати правильні рішення, і тоді дуже скоро в житті з'явиться близька людина.

Гороскоп для маляток-Козерогів на 2018 рік

Малюків буде відрізняти особлива допитливість. Астрологічний прогноз Козерога на цей період дуже сприятливий. Це стосується і маленьких представників знаку зодіаку. Характеристика дітей, що народилися під цим знаком, у 2018 році: непосидючі й самостійні. Особливо помітна тяга до відстоювання власної думки. У багатьох дітей, що народилися під цим знаком, відкриються таланти.

Гороскоп на кожен місяць 2018 року для Козерога

У січні від представників знаку буде потрібно активність. Їх пасивна позиція негативно позначається на досягненнях у роботі і в особистому житті. Потрібно частіше бути авантюрним. У лютому можна сміливо приймати всі пропозиції, які надходять. Нові знайомства, проекти, зміна меблів вдома – можна вирішуватися на все. Удача в цьому місяці буде на боці представників цього знака. Березень охарактеризується значної фінансової прибутком, але вимагає повної віддачі в плані роботи. Це позначиться на відносинах з другою половинкою.

У квітні слід бути обережніше в роботі. Акуратність потрібно в прийнятті рішень. У травні, можливо, доведеться залишити старих знайомих в минулому. У червні можна братися за великі покупки і угоди. Вони виявляться успішними. У липні зірки радять прислухатися до свого внутрішнього голосу. Важливо розуміти, що одна і та ж ситуація може по-різному вплинути на спосіб життя. У серпні сімейні представники знаку відчують підтримку з боку чоловіка. Це час відмінно підійде для романтичних подорожей та приємних сюрпризів для людей, які закохані.

У вересні можлива зміна професійної діяльності. Астропрогноз пропонує замислитися про отримання нових навичок. У жовтні очікується пожвавлення на любовному фронті. Листопад принесе фінансову стабільність. Рекомендується бути уважнішими, щоб не упустити відмінні можливості і серйозні проекти. Грудень благополучне у фінансовому плані. У цей час можна повністю присвятити себе родині та у справах будинку.

Східний гороскоп 2018

  • Народжені в рік Пацюка Козероги повинні вибрати правильний шлях, і тоді результати не змусять себе довго чекати.
  • Рік жовтої собаки для Козерога-Бика обіцяє відкриття власного бізнесу або інші шанси на робочому терені.
  • Тигри повинні більше покладатися на себе і свої здібності. Доклавши чимало зусиль, можна буде досягти успіхів не тільки в кар'єрі, але і в особистих відносинах.
  • Представники знаку, що народилися в рік Кролика, повинні бути уважними у знайомствах. Можливі розчарування.
  • Дракони мають бути чесні самі з собою те, чого вони хочуть. Тоді їм буде забезпечена підтримка зірок.
  • Закохані Змії-Козероги зроблять чимало помилок на любовному фронті. У 2018 році їх чекає збільшення доходу, поїздки.
  • Народжені в рік Коня представники знаку можуть зіштовхнутися із перешкодами на своєму шляху, сварки з близькими.
  • Прогноз на 2018 рік для козерога, який народився в рік Кози, пропонує бути менш впертим (що властиво опису знаку) і більше проявляти розсудливість.
  • Мавпи зможуть насолодитися гармонією в сім'ї і благополуччям на робочому місці. Можливі корисні знайомства.
  • Самотні Козероги, які народилися в рік Півня, задумаються про створення міцного союзу. У кар'єрі слід бути напористо.
  • Астропрогноз рекомендує прислухатися до порад оточуючих Собакам-Козерогам. Можна буде змінити роботу.
  • У Козерога-Кабана влітку з'явиться можливість вкластися в нерухомість. У відносинах слід уникати лукавства.

Відео

КОЗЕРІГ - ГОРОСКОП - 2018. Астротиполог - ДМИТРО ШИМКО

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!