Місячний календар стрижок на лютий 2017 - сприятливі дні

Для тих, кому цікаво, коли стригти волосся по Оракула, варто детальніше ознайомитись з місячним календарем. Якщо ви подивіться, яка зараз Місяць, то будете знати, коли підстригатися або фарбувати волосся і що вам це обіцяє – хвороби і невдачі або щастя і прибуток.

Місячний календар стрижок

Про те, що краса вимагає жертв відомо кожній людині, але така наука, як Астрологія стверджує, що більшість «жертв» можна уникнути. Для цього потрібно знати сприятливі дні для стрижки волосся в лютому 2017 року для жінок (чоловіки – не виняток), адже від фази Місяця залежить не тільки подальший ріст пасом, але і здоров'я людини, її добробут і благополуччя. Стрижка за місячним календарем на лютий 2017 допоможе вам позбавитися від негативних емоцій, знайти спокій і гармонію.

Місячний календар на лютий 2017 року

Всі астрологи стверджують, що стригтися чи можна фарбуватися тільки в сприятливі для цього дні. Ознайомтеся з передбаченнями, коли можна стригти волосся в лютому 2017, тоді до вас прийде успіх і щастя, а також своїми вірними діями ви можете посприяти несподіваним грошовим вливанням. Отже, місячний календар стрижок на лютий 2017:

Дата

Фаза Місяця

Знак

Прогноз

01.02

Місяць

Овен

Якщо немає потреби, то краще відмовтеся від відвідування перукаря. Зробіть звичайну укладку, яку вмієте.

02.02

Місяць

Овен

Утримайтеся від укорочення довжини пасом, а якщо хочете змінити колір, то використовуйте натуральні барвники. Не експериментуйте з зачіскою.

03.02

Місяць

Телець

Остригание решт допоможе позбутися всіх накопичених поганих емоцій. Освітлити пасма і частіше расчесывайтесь.

04.02

Місяць

Телець

Бурятські ченці вважають цей день спалюють, тому місячний календар радить відмовитися від будь-яких маніпуляцій з пасмами – це запобігає їх випадання і знебарвлення.

05.02

Місяць

Близнюки

Не стрижіть кінці навіть, якщо не хочете викликати лупи і випадання волосся. Використовуйте яскраві кольори для фарбування – це допоможе підвищити самооцінку. Відмовтеся від пишної зачіски, якщо намічені важливі справи або переговори.

06.02

Місяць

Близнюки

Несприятливий день для будь-якого роду дій з пасмами. Щоб уникнути різного роду труднощів, зробіть строгу зачіску.

07.02

Місяць

Рак

Відрізані кінці обіцяють втрату життєвої енергії, а ось фарбуватися навіть потрібно – так удача прийде швидше, ви підвищите свою лібідо. Не акцентуйте увагу на укладанні – вона може бути найпростішою.

08.02

Місяць

Рак

Стригтися вкрай не рекомендується, фарбуватися можна тільки при гострій необхідності. Обмежтеся зачіскою з використанням широкого обідка або просто сховайте пучок під косинку.

09.02

Місяць

Лев

Треба підстригтися, щоб запобігти розвиток нової хвороби. Колорування допоможе вам відчувати себе впевненіше. Зачіску краще зробити просту, при цьому від кучерів варто відмовитися.

10.02

Місяць

Лев

Остригание довжини потягне за собою багато різних невдач. Краще фарбуйте пасма в натуральний колір і частіше расчесывайтесь виробом з дерев'яними зубчиками.

11.02

Повний місяць

Діва

Того, хто подстрижется в цей день, скоро чекає удача і яскраве життя, а фарбування в золоті або мідні відтінки сприятиме отриманню прибутку. Укладати шевелюру потрібно старанно і ретельно.

12.02

Щербатий

Діва

Оригінальна зачіска забезпечить вас енергією на найближчий час, але укорочення довжини краще відкласти – це негативно позначиться на вашій долі. Фарбувати дозволяється, але фарба повинна бути натуральною.

13.02

Щербатий

Ваги

Один з хороших днів, щоб привести в порядок кінчики, однак фарбувати пасма не рекомендується. Зачіска повинна бути простою і легкою.

14.02

Щербатий

Ваги

Маніпуляції з пасмами принесуть вам удачу, але для фарбування беріть щадні барвники. Зробіть зачіску з проділом.

15.02

Щербатий

Ваги

Укорочення довжини викличе головні болі. Для прийняття правильного рішення використовуйте для фарбування темний колір. Випряміть локони для залучення позитивної енергії.

16.02

Щербатий

Скорпіон

Коли Місяць у Скорпіоні, то це не найкращі дні для остригания пасм. На 20-е місячна доба укорочення спричинить за собою несерйозні, але неприємні проблеми зі здоров'ям. Від дрібних неприємностей людина позбавиться, якщо збере пасма. Для фарбування підійдуть натуральні відтінки.

17.02

Щербатий

Скорпіон

Відкладіть похід до фахівця, інакше це загрожує дрібними неприємностями або навіть травмами. Перекрасьтесь у світлий відтінок – так стосунки з оточуючими не принесуть нічого поганого. Коса – найкраща зачіска для цього дня.

18.02

Щербатий

Стрілець

Остригание решт може посприяти втрати значної грошової суми. Офарблюйте волосся в піднімає вам настрій колір. Роблячи зачіску, виділяйте чубок.

19.02

Щербатий

Стрілець

Остригание навіть кінчиків допоможе збільшити тривалість життя. Натуральні відтінки фарби привернуть до вас потрібних людей, а часті розчісування забезпечать позитивною енергією.

20.02

Щербатий

Стрілець

Всі маніпуляції з пасмами, крім зачіски своїми руками, заборонені.

21.02

Щербатий

Козеріг

Сприятливий день для стрижки – удача зовсім скоро постукає. Краще фарбуватися в світлі тони – це допоможе залученню «світлих» людей. Зачіску потрібно робити з використанням металевих шпильок або шпильок.

22.02

Щербатий

Козеріг

Якщо будете часто розчісуватися, то зможете стабілізувати свій енергетичний баланс. Фарбувати пасма можна тільки в їх натуральний колір, а від стрижки рекомендується відмовитися.

23.02

Щербатий

Водолій

Підстригатися не рекомендується, тому що згодом це додасть вам кілька зайвих кілограмів. Можна фарбувати пасма або робити мелірування, але фарба повинна бути темного кольору і натуральної. Локони варто зібрати і сховати під косинкою.

24.02

Щербатий

Водолій

Це найкращий час для фарбування волосся або будь-якої стрижки. Завивка великими локонами буде допомагати власниці у здобутті додаткової енергії.

25.02

Щербатий

Водолій

Відвідування перукарні варто відкласти на інший, більш вдалий день. Фарбуватися можна, але для цього підходити будуть виключно натуральні барвники. Пасма можна накрутити великими хвилями.

26.02

Молодий місяць

Риби

Цей день несприятливий для різного роду дій з пасмами – це може бути чревате проблемами зі здоров'ям очей або зором. Зачіску теж краще не робити, а просто заплести косу.

27.02

Місяць

Риби

Стрижка на зростаючу Місяць принесе вам радість. Фарбування волосся потрібно виробляти в природні кольори – так спільну мову з людьми знайдеться швидше. Можна зробити начісування.

28.02

Місяць

Овен

Календар на сьогодні радить не робити зачіску і не фарбувати пасма, а лише підрівняти кінці, щоб позбавитися від всього негативу.

Інформація про те, в якій фазі Місяць в лютому і під яким вона сузір'ям, допоможе вам визначитися, на який день варто планувати похід в перукарню для фарбування або остригания волосся. Детально і точно описані дні стрижки за місячним календарем дадуть можливість кожному бажаючому вибирати дату косметичних процедур по догляду за зачіскою, щоб не зіпсувати стан свого здоров'я і благополуччя.

Сприятливі дні

Нова зачіска допоможе кожній людині організувати свої бунтарські думки і направити їх в єдине русло, позбутися від песимістичного настрою – ось, що говорить місячний календар на цей місяць. Найбільш вдалими вважаються стрижки, коли Місяць в Тільцях, Козерозі або Діві. Так, сприятливі дні для стрижки на лютий 2017 року – 15 – 17 і 25 – 27 число включно. Навіть остригание решт сприятиме здоров'ю і фортеці пасм. Ще сприятливим є час, коли небесне тіло розташовується у Близнятах або Вагах (18, 19, 27, 28 числа).

Тим, хто не любить відвідувати перукаря занадто часто, варто підстригтися, коли Місяць у Раку або Рибах. Волосся будуть рости помітно повільніше, але вигляд їх стане здоровим і доглянутим. Жінкам, які часто змінюють імідж і зачіску, рекомендується стригтися вже після повного місяця. За місячним календарем видно, що 1 лютого 2017 року Місяць іде на спад, а нову можна буде побачити після 22 числа. З 24 лютого по 28 число – вдалі дні для стрижки, але тільки пам'ятайте, що обстрижені кінці відросте не так скоро.

Значення місячних днів для стрижки волосся

Важливу роль грає не тільки фаза Місяця для стрижки волосся, а й час, коли проводиться дана процедура. Якщо будете дотримуватися деякі рекомендації місячного календаря стрижок, то нова зачіска не тільки вам сподобається, а й принесе з собою удачу і щастя. Отже, кращий час для стрижки вважається тоді, коли Місяць у знаку Діви або Лева, при цьому не важливо, росте вона або щербатий. Обстрижені в цей час пасма не занадто швидко відросте, але збережуть здоров'я і вологу.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!