До чого сниться вагітність своя жінкам

Народження дитини завжди асоціюється з радістю, тому в більшості випадків сон про вагітність має добре значення, він передвіщає прибуток, творче зростання, перехід до нового життєвого етапу. До чого сниться бути вагітною уві сні? Сонники по-різному розшифровують це сновидіння, враховуючи різні нюанси.

До чого сниться вагітність своя дівчині

Бачити себе вагітною уві сні – означає, юна дівчина готова до створення сім'ї, їй пора вже виходити заміж, стає дружиною і матір'ю. Це символ переходу від юності до дорослого життя. Можливо, це обіцяє їй нового чоловіка, який буде красиво залицятися, а стосунки будуть тривалими. Часто такий сон говорить дівчині про проблеми з її другою половинкою. Їй пора з іншого боку поглянути на свого партнера, подумати про можливі зміни.

До чого сниться вагітність незаміжньою дівчині? Якщо дівчина сексуально активна, то сон про вагітність символізує її тривоги з приводу небажаної дитини. Їй краще дізнатися за допомогою тесту з аптеки. Якщо дівчина завагітніла, і їй вже скоро народити, то сон про вагітність віщує їй приємні клопоти і турботи. За езотеричного соннику основне значення – це збитки, втрати, а книги, складені «за рекомендаціями Ванги», застерігає дівчину від зради і брехні з боку її обранця.

Заміжньою

До чого сниться вагітність заміжньої дівчини? Часто це знято дорослі, сімейні жінки. Якщо привиділася вагітність уві сні, то її чекає виконання бажань або швидке материнство. Для вагітної жінки сонник Ванги обіцяє появу двійні. Якщо вам сниться жінка в положенні з великим животом, то це успіх у справах, достаток. Для тих, у кого є чоловік, сновидіння має протилежне значення по соннику Міллера: він застерігає від невдач у шлюбі, сварок з чоловіком, неслухняних дітей. Жінку похилого віку чекає важка хвороба, а сильно хворий – швидка смерть.

До чого сниться вагітність дівчинкою

Сон – плід нашої підсвідомості, яке формують наші численні думки. До чого сниться власна вагітність дівчинкою? Якщо жінку в «цікавому положенні» приснилася вагітність дівчинкою, то так воно і буде, незабаром у неї народиться дочка. А якщо дівчина не вагітна, але відчуває дитину в животі, то сон передвіщає їй несподівану радість, яку вона незабаром зазнає наяву. Наші бабусі вірили – якщо сниться дитина, чекай диво, диво, радість.

Хлопчиком

Народний порада проста: бачити в сні хлопчика – до добра, вас чекає успішне завершення проектів і угод. До чого сниться власна вагітність жінці хлопчиком:

  1. Бачити таке в сні означає можливу автомобільну аварію.
  2. Згідно з іншим сонникам, народження хлопчика віщує істотні зміни. Чекайте події, яка змінить життя.
  3. Хлопчик – майбутній чоловік – символ сили, рішучості, люті. Можливо, у дівчини складеться ситуація, вирішити яку вона зможе, лише доклавши чимало зусиль.

Двійнею

Побачити такий сон для незаміжньої дівчини – майбутні прикрість, втрати, обман. Для заміжньої жінки двійня – вісник приємних клопотів. Сновидіння обіцяє сімейне щастя. Самотній дівчині, якій приснилася двійня, потрібно бути вкрай передбачливою – у реальному житті її може чекати наклеп і погана слава. До чого сниться вагітна двійнею чоловікові? Якщо чоловікові наснилася жінка, яка чекає двійнят, йому «загрожує» велика прибуток – вдвічі більше тієї, яку він очікує.

До чого сниться вагітність незайманій

Дізнайтеся, до чого сниться вагітність незайманій. Такий сон символічний і говорить про те, що юна дівчина дозріла для статевих відносин, прокидається її жіноча сила, фізичний потяг до чоловіків, готовність стати матір'ю. Погане значення сновидіння має для хворої дівчини – можливе погіршення її стану. Якщо події супроводжуються негативними емоціями, переживаннями, то юну панночку будуть чекати труднощі особистого життя. Дівчину можуть засуджувати інші люди за нерозбірливі зв'язку з протилежною статтю.

До чого сниться вагітність і народження дитини

Успіх, багатство, вдале завершення ділової угоди – це те, до чого дівчині сниться вагітність і пологи. Молодих, якщо вони бачать уві сні свій великий живіт або народжують, чекає швидке заміжжя. Жінкам з сім'єю – щастя в домі, можливе народження на світ дитини, гордість за своїх дітей. Для літньої жінки це не віщує нічого доброго – збірники пророкують їй хвороба. Якщо сплячий чоловік, то власні пологи – знак успіху, процвітання, але для цього, за езотеричного сонником, йому потрібно буде докласти багато зусиль.

УЗД

Розберіться, до чого сниться УЗД вагітності жінці в положенні. Сон пов'язаний з переживаннями про майбутні пологи. Майбутня мати бачить свій живіт на процедурі УЗД – значить, вона хвилюється про здоров'я немовляти. Не варто переживати, пологи пройдуть легко! Якщо ви не вагітні, то наснилося передвіщає процвітання, успіх на роботі, бізнесі. А хворих людей, що бачили ультразвукове дослідження, буде очікувати поліпшення стану, швидке одужання.

Сутички

Сонники можна знайти різне тлумачення даного сновидіння. Одні застерігають від необдуманих вчинків, за якими може настати втрата доброї репутації. Інші віщують щасливі зміни, причому чим болючіше проходили пологи, тим істотніше будуть зміни в житті. До чого сниться вагітність і пологи у чоловіків? Це вказує, що в реальності він приділив мало уваги якійсь справі, його мучить почуття незавершеності. Чоловікові треба віддати більше сил, тоді все пройде успішно.

Згідно соннику Міллера, бути вагітним уві сні, відчувати перейми обіцяє несподівані добрі зміни в житті, задоволення, нові знайомства. Розбір сновидіння по Фрейду міг би виявити, що наяву сплячого хвилює майбутня доленосна зустріч із супутником життя. Психологічний сонник віщує рішення проблеми, яка довгий час вас мучила. Ванга радить переосмислити життєву позицію, почати нове життя.

Аборт

Втрачену можливість символізує аборт. Якась ситуація, пропозиція могли вирішити вашу проблему або змінити життя. До чого сниться вагітність і аборт? Можливо, у вас намічається важлива подія, ви переживаєте про майбутню важливої зустрічі або угоді, яка може зірватися. В такому разі вам потрібно бути більш уважним і спокійним, тоді все пройде добре. Не робіть вчинків, які можуть погіршити ваше життя або життя інших.

Завмерла вагітність

Будьте готові вирішувати проблем вдома або на роботі. До чого сниться вагітність, що завмерла? Підсвідомо ви боїтеся чого-то, переживаєте, не знаєте, як вийти зі складної ситуації. Можливо, перед вами з'явився шанс змінити своє життя, отримати нову роботу, змінити місце проживання, а ви з-за страхів не скористалися такою можливістю. Розберіться зі своїми психологічними обмеженнями, позбавтеся від тривоги, страху. Якщо самі не можете впоратися зі своїми почуттями, попросіть допомоги у психолога. Головне – не придушувати своїх емоцій.

Позаматкова вагітність

Дуже неприємний сон, який може означати дрібні проблеми і сварки. До чого сниться позаматкова вагітність жінці чи чоловікові? Це практично прямий порада: все можна вирішити, якщо наберетеся терпіння і будете вести себе стримано. Краще промовчіть, навіть якщо ваш співрозмовник не прав, інакше ситуація ще більше погіршиться. За своє терпіння невдовзі ви отримаєте винагороду, приємну новину, можливість змінити життя, почати нову справу.

До чого сниться вагітність мертвою дитиною

Не поспішайте засмучуватися, це не передвіщає ніякої біди. Дитина – символ життя, а мертва дитина – це прощання з минулим, зустріч нового життя. Мертве немовля віщує кардинальні зміни, зміни вашого реального життя. До чого сниться вагітність мертвою дитиною, якщо дівчина реально «в положенні»? Побоюватися нічого, пологи пройдуть добре, а породілля зможе розраховувати на підтримку близьких родичів. Якщо у вас вже є діти, то наснилося означає, що ви занадто контролюєте своїх дітей, їм потрібно дати більше свободи.

Відео

До чого сниться вагітність Сонник тлумачення сну

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!