Як видалити сторінку в Однокласниках з телефону і комп'ютера

Спілкування через інтернет стало нормою в сучасному світі, де доступ в мережу є з будь-якого гаджета, наприклад, планшета, телефону або ноутбука. З цієї причини соціальні мережі придбали популярність, створюючи ідеальну майданчик для комунікації мільйонів користувачів. З різних причин люди вирішують видалити особисті сторінки з цих сервісів, але не завжди це зробити легко.

Видалення сторінки в Однокласниках

ОК поєднує величезна кількість користувачів, багато змогли знайти тут своїх старих приятелів і знайомих, але заповзятливі маркетологи і продавці почали використовувати майданчик у своїх цілях. З-за докучливої реклами, фальшивих акаунтів деякі люди вирішують видалити сторінку в однокласниках назавжди. Причини можуть бути й іншими, але великий і помітною кнопки «Видалити профіль» в соцмережі немає, розробник не хоче так просто відпускати свою аудиторію. Нижче будуть описані прості способи, як заблокувати або повністю стерти запис з сайту.

Як видалити свою сторінку в Однокласниках

Не обов'язково повністю знищувати анкету, можна просто закрити доступ до нього, щоб інші користувачі не могли переглянути ваші особисті дані. Якщо ж ви вирішили повністю віддалитися з однокласників назавжди, то можна використати один з варіантів:

  • видалити сторінку через розділ «регламент» на сайті;
  • за допомогою спеціальної посилання через адресний рядок.

З комп'ютера

Щоб вийти з однокласників, вам знадобиться ПК, браузер, доступ в інтернет і ваш логін з паролем. Це простий і доступний спосіб, який можна використовувати наступним чином:

  1. Зайти на головну сторінку соцмережі, потрібно бути авторизованим користувачем, але сам профіль заходити не обов'язково.
  2. Коліщатко мишки прокрутіть сторінку вниз до самого упору. У нижній частині(підвалі) буде п'ять стовпців з розділами (додаткове меню). Вони створені для зручного та швидкого доступу користувачів необхідні частини сайту. Вам потрібно знайти в крайньому правому стовпці розділ під назвою «регламент». Клікніть на нього один раз.
  3. Відкриється нова сторінка, на якій буде написано велику кількість правил. В даний момент вони вам не потрібні, але при бажанні з ними можна ознайомитися. Прокрутіть сторінку вниз.
  4. Під текстом будуть дві активні написи «звернутися в службу підтримки» і «відмовитися від послуг. Натисніть на останню посилання.
  5. Завантажитися додаткове меню, в якому вас попросять причину вашого бажання видалення сторінки. Можете вибрати один із запропонованих варіантів або вказати власний.
  6. Далі надійде попередження від сайту одноклассники, що ви втратите можливість спілкуватися з друзями в ОК, якщо не відновите сторінку або не зареєструєте нову.
  7. Після підтвердження бажання стерти профіль необхідно ввести пароль.
  8. Тисніть кнопку видалити.

Це все, що потрібно, щоб видалити сторінку в однокласниках. Ви помітить повідомлення, що протягом 3 місяців ви можете відновити дані на сервісі. Щоб сторінка безповоротно пішла з ОК, необхідно на 90 днів забути про неї і не намагатися залогінитися. Це зітре її повністю і безповоротно, а номер телефону буде вільний для створення нового облікового запису.

З телефону

Мобільні гаджети активно використовуються, коли людина перебуває поза домом і не хоче втрачати зв'язок. Великі сервіси розробили спеціальні безкоштовні додатки для iOS і Android. Можливості провести видалення з однокласників через телефон на даний момент не існує. Розробники просто не передбачили таку функцію в додатку. Пояснюється це бажанням захистити своїх клієнтів від зловмисників, які намагаються зламати акаунти в соцмережах.

Якщо ви користуєтеся сучасним смартфоном, то виконати видалення можна, використовуючи повну версію сайту однокласники. Для цього вам знадобиться браузер на телефоні і доступ в інтернет. Ви заходите на сайт, не використовуючи додаток, перегортувати сторінку вниз і тиснете на напис «Повна версія сайту». Потім потрібно виконати ті кроки, які були описані вище, з використанням розділу «Регламент».

Якщо забув логін і пароль

Розробник соціальних мереж різними способами намагаються захистити профілі клієнтів від злому. З цієї причини без знання пароля і логіна видалити сторінку в однокласниках не вийде. Якщо ви забули свої дані або сторінку зламали, вам необхідно звернутися в службу підтримки клієнтів з проханням відновити пароль та логін. Адміністрація відповідає не відразу, тому доведеться почекати. Після відновлення доступу до профілю ви можете видалити його вищеописаним способом.

Як закрити свою сторінку в Однокласниках

Видаляти профіль не обов'язково, щоб обмежити доступ інших користувачів до ваших даних. Можна скористатися стандартними налаштуваннями сервісу. Вони дозволяють стерти інформацію про вас, або закрити від сторонніх очей. Це не закриває для вас можливість користуватися сервісами однокласників: перегляд відео, фотографій, прослуховування музики. Буде закрита інформація про активність на вашій сторінці. Покрокова інструкція, як закрити сторінку в однокласниках:

  1. Відкрийте особистий аккаунт через браузер.
  2. Натисніть на посилання «Ще», щоб відкрилося контекстне меню.
  3. Перейдіть в розділ «налаштування».
  4. Відкриється нове вікно, натисніть на пункт «приватність».
  5. Виставите у всіх графах умова «Тільки я», клікніть на «зберегти. Це закриє сторінку, а дані будуть відкриті тільки вам. При бажанні можна буде частково відкрити якісь відомості або надати можливість їх перегляду конкретним користувачам.

Відео

Як видалити сторінку з Однокласників - Відеоурок 1.2.

Як на телефоні видалити сторінку в однокласниках?

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!